celo53
SSANGYONG ACTYON SPORTS 4X4 AT.
Sevgili dostlar daha evvel yapmış olduğumuz ssangyong kullanıcıları buluşma gezisi için yer ve tarih hususunda görüşlerinizi bekliyorum.

celo53' Alıntı:Tabiki olabilir biraz daha geç olması katılımı arttırabilir diye düşünüyorum.
Beni ancak gişelerde görebilirsiniz 100 km. ile geçtiğim içinmelih aslan' Alıntı:bugün gebze gişilerinden girdim yanımızdan çok hızlı geçtiniz.arabaya biraz modifiye yapmışsınız galiba
aynen öyle oldu valla....sis farlarıda yapmışsın gördüğüm kadarı ile.sen beygir güçünü yükseltmişmiydin.celo53' Alıntı:Beni ancak gişelerde görebilirsiniz 100 km. ile geçtiğim içinotobanda görmenize imkan yok zaten
ufak tefek bir şeyler yaptım yükseltme falan
Beygir gücünü yükseltim ama daha sonra iptal ettirip orjinal değerlerini yüklettim.Aracın yakıtı bayağı artıyor seri kullanımlarda o yüzden iptal ettirdim aslına bakarsan gerekte yok zaten yüksek araçlar 250 km yapacak halimiz yokmelih aslan' Alıntı:aynen öyle oldu valla....sis farlarıda yapmışsın gördüğüm kadarı ile.sen beygir güçünü yükseltmişmiydin.
bilgi için sağol.doğru diyorsun uçaçak değiliz ki....toıplanma işini soğucak yada kartepe de yaparsanız harika olur derim...çok güzel kar ve çamur vardır şimdi.celo53' Alıntı:Beygir gücünü yükseltim ama daha sonra iptal ettirip orjinal değerlerini yüklettim.Aracın yakıtı bayağı artıyor seri kullanımlarda o yüzden iptal ettirdim aslına bakarsan gerekte yok zaten yüksek araçlar 250 km yapacak halimiz yok![]()
celo53' Alıntı:İnşallah Sakarya taraflarını düşünüyoruz zaten genelde.