Arama sonuçlarınız

1. melih aslan

Sakarya Genel Bilgiler

Ynt: Sakarya Genel Bilgiler Cavid Sezen beyin dikkatine [/size]çaltıçak gölü tabir ettiğiniz yer şimdi daha güzel bir balıkçı lokantası yapıldı askeriye artık atık sularını göle dökmüyor.birde sazan balıkları çıkıyor artık..gölün kıyısında tek bir adet üç katlı çiftlik evi var 1965 te dedem...

2. melih aslan

40 cm karda performans

Ynt: 40 cm karda performans sabri bey video yu izliyemedim facebook tan arkadaşlık istegi gönderdim kabul ederseniz sevinirim video yu çok merak ediyorum da.
  3. melih aslan

Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı?

Ynt: Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı? lastiklerin ok 144 galiba ....eğer öyleyse onların ortada ki desenlerini kesip traktör lastikleri gibi desen oluşturuyorlar.arazide sana çok büyük faydası olur hayatta da yolda bırakmaz....

4. melih aslan

Ssang Servisleri Hakkında

Ynt: Ssang Servisleri Hakkında tam aksine sadece servis adı altında kazıklanıyoruz....ve servis e benim işimden dolayı eşim gidiyor ve bakımlarını yaptırıyor. çay ikramıyla başlıyan serviste kesinlikle işlerinin dışında olan fren ayarları v.b herşeyi bedava kontrol ediyorlar.
  5. melih aslan

Hafif Gezi İsteği.

Ynt: Hafif Gezi İsteği. takip

6. melih aslan

Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12

Ynt: Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12 güzel bir gezi olmuş tebrikler

7. melih aslan

Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz yokohoma geo....
  8. melih aslan

hangi marka lastiğin kalitesi nasıldır?

Ynt: hangi marka lastiğin kalitesi nasıldır? ben aracımda yokohoma geoland m+t dır kullanıyorum 235/75/16 ebatlarında olması lazım harika bir yol tutuşu var karlı koşullarda çok mükmmel ve en önemlisi m t lastikler içinde en sessiz olanı....
  9. melih aslan

Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?..

Ynt: Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?.. teşekkürler

10. melih aslan

Ssang Servisleri Hakkında

Ynt: Ssang Servisleri Hakkında ben araçımı adapazarından aldım.fakat servis konusunda çok bilgisiz ve beceriksizler vede malesef çok pahalıcılar.ben servis işimi izmit te buldum.körfez de bulunan servis çok ideal bakımlarını 155.00 tl ye yaptırıyorum.sizlerede tavsiye yaparım.

11. melih aslan

Beklediğimiz Makine sanırım budur:)

Ynt: Beklediğimiz Makine sanırım budur:) yaw kusura bakmayın ama biraz TATA NIN PİCK UP ına ya benziyor gibi geldi............
  12. melih aslan

Dün kartepe

Ynt: Dün kartepe araç içi video kamera olsa çok harika olurmuş desenize...

13. melih aslan

07/01/2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI

Ynt: 07/01/2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI teşekkürler
  14. melih aslan

FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz ! belki bende sakarya dan katılırım pamukova üzerinden tabikide. sakarya dan katılan arkadaşlar olursa birlikte gideriz.
  15. melih aslan

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

12. Melih Aslan sakarya 4x4

16. melih aslan

07/01/2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI

Ynt: 07/01/2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI bende de action sports var yokohoma g-1 lastiklerim var ama kar performansından çok memnun değilim.sizler memnun kaldınız mı çok merak ediyorum.birde bende sakaryada yaşıyorum bir daha gelirseniz haber verirseniz size de eşlik etmek isterim....
  17. melih aslan

ACTYON SPORT BASKI BALATA VOLAN

Ynt: ACTYON SPORT BASKI BALATA VOLAN evet doğrudur 4 low a aldım ama bu araçların arazi defransiyelleri elektrikli oldugu için önçe durmlalı ve daha sonra arazi viesini devreye almamız gerekiyormuş.
  18. melih aslan

ACTYON SPORT BASKI BALATA VOLAN

Ynt: ACTYON SPORT BASKI BALATA VOLAN bende 4.500 km de iki defa baskı balata ve volan değişi mi yaptım.ilkinde garanti kapsamında yaptılar.ikincisinde kabul etmediler bende servis dışında 1 usta ile anlaştım . arabaya mercedes e 200 baskı balata yaptı. aspesli olmasından dolayı daha fazla uzun...

19. melih aslan

actyon sports'a hangi lastik?

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? ben yokohoma kullanıyorum.çamurda çok iyi fakat kar da aynı randımanı bulamadım.silverstone kullanmak daha iyi gibi geliyor.aranızda hiç silverstone kullanan var mı? bilgi verirseniz sevinirim.
  20. melih aslan

2. Ssangyong Kullanıcıları Buluşma Gezisi Duyurusu

Ynt: 2. Ssangyong Kullanıcıları Buluşma Gezisi Duyurusu takip.. sakaryadan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd