Arama sonuçlarınız

1. ahmetozduman

satılık 35 lik maxxis mudzilla

Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla hala satılıyor... 640tl adeti http://www.maxxisabdulkadirozcan.com/page.php?ID=109

2. ahmetozduman

Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla fiyatı özelden konuşalım
  3. ahmetozduman

Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla fiyatı özelden görüşelim... teşekkürler.

4. ahmetozduman

Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla Ali bey ..zevkle izliyorum projenizi... bu konuda kimseye verilmiş bir sözüm yoktur... Allah kime nasip ettiyse hayırlısıyla onun olur...güle güle kullanır... kısmet. yanlız kargo sizden epey bir bedel ister sanırım :)
  5. ahmetozduman

Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16034.720 bu sayfada lastiklerin en son araç üzerindeyken olan durumunu görebilirsiniz.

6. ahmetozduman

Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla şuan lastikler depoda. ayrıyeten resimleri yok... ama dediğim gibi aracın üzerinde görünenlerdir.... son halleri budur... ticaret yapmıyorum.. ihtiyacı olana gitsin.. bu yüzden fiyat belirlemedim.. gerekirse özelden konuşuruz.

7. ahmetozduman

Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla lastiklerin resmiyok.. ama avatarda ki resimde lastiklerin son hali... ondan sonra değiştirip 38 lik yaptım .. yoksa daha çok yol gider.... fiyatı konusunda sen bir rakam söyle...
  8. ahmetozduman

4 adet satılık maxxis mudzilla lastik 35x13.5x15 ... lastiklerin durumu ortadır... tamirat görmemiştir... daha çok km yapacak durumdadır...
  9. ahmetozduman

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu ön çamurlukların üzerinde muhafaza edilen "jeep" yazısını gördüğüm zaman çok güzel bir çalışma olacağını düşünmüştüm. düşünmüştüm düyorum çünkü; başlangıçtan beri izlediğim bu hayata geçirme operasyonunda beni üzen bir kaç detay oldu. ama şunu...

10. ahmetozduman

Camın içinde ve Dışında Buğu Sorunu

Ynt: Camın içinde ve Dışında Buğu Sorunu buğu; siz aracınıza bindikten sonra vücut ısınızdan ya da nefesinizden kaynaklanan ortamdaki sıcaklık farkının daha soğuk olan başka bir yüzeye temasıyla oluşan yoğun sıvılaşmadır. bu olay ancak aracınızın içerisinde oluşur. sabahları aracınızın üzerinde...

11. ahmetozduman

Ynt: Camın içinde ve Dışında Buğu Sorunu camlar dışardan buğu yapmaz, sabah oluşan ıslaklığı silecek suyunuzlar 5 dk arayla yıkarsanız sorun çözülür. içerdeki buğunun giderilmesi için buğu önleyici kullanmak sadece geçici olup sağlıklı olmayan bir çözümdür. normal bir aracın kalorifer sistemi...
  12. ahmetozduman

Ynt: Camın içinde ve Dışında Buğu Sorunu polen filtresini değişin... yazdan kalma toz ve yaprak döküntüleri tarafından tıkanmış olma ihtimali yüksek. hava akışı normale dönünce buğu sorunu büyük ihtimalle hallolacaktır.

13. ahmetozduman

Samoff Kamplı Gezisi (10 - 11 Ekim 2009)

Ynt: Samoff Kamplı Gezisi (10 - 11 Ekim 2009) off road ve doğa! işte bu....! daha güzel anlatılırmı?
  14. ahmetozduman

Satılık Jeep CJ Makas Takımı

bakımları yapılmış, fiberleri değişmiş, eksiği olmayan,alanın hiç bir işlem yapmadan aracına takabileceği, kırığı, çatlağı olmayan, 2.5" yenisini aldığım için satılık komple cj makas takımı.
  15. ahmetozduman

Krom Sis Çıtası ve Sis Lambası Cj için

Ynt: Krom Sis Çıtası ve Sis Lambası Cj için avrupa yakasında yeriniz varmı?

16. ahmetozduman

Ynt: Krom Sis Çıtası ve Sis Lambası Cj için yarın nerede görebilirim?
  17. ahmetozduman

Ynt: Krom Sis Çıtası ve Sis Lambası Cj için güncelmidir?
  18. ahmetozduman

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları sami bey bu arada adana da benim cj ye raslarsanız haber verin ... arada kendi kendine geziyormuş :) adana otoyolunda ogs den kaçak geçiş yapmışta ....

19. ahmetozduman

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları ne güzel ... en güzel cj resmi yarışınamı girsek acaba ? senin kırmızıya yetişebilmek için insanları ateşlemenin güzel bir yolu... hadi herekes cj sini güzelleştirsin... daha sonra da çamurlarız... hepimiz çamurdan yaratılmadıkmı ;)
  20. ahmetozduman

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları bende önde ve arkada da var... geçtiğimiz günlerde istanbul dan samsun a yolculuk yaptım..ilk uzun yol deneyimim cj ile... bir anormalliğe rastlamadım. siz kolayı bulmuşsunuz .. arkadaşınıza sık sık uçak bileti alın derim :) karli çıkarsınız ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri