Arama sonuçlarınız

1. ahmetozduman

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor bunlara "para delikli" diyorlar sanırım yani yuvarlak. inşallah, kısmetse tabiki sizin olabilir.

2. ahmetozduman

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor yeni jantlarımı beklemekteyim.. fiyatı inanın hiç düşünmedim.
  3. ahmetozduman

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor araç değil ama jantlar bire bir aynı ;)

4. ahmetozduman

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor satılık ilanı vermedim.... sadece siz öyle bir arayışa girince aklıma geldi... aracımın forumda resimleri var fakat jantlar detaylı görünüyormu bilmiyorum bi inxcelemem lazım
  5. ahmetozduman

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor şuan benim aracın üzerinde 10" jant var... yeni mickey thomson sipariş ettim ama gümrükten bir türlü giriş yapamadılar... eğer jantlarım yakın zamanda gelirse benimkileri size tavsiye ederim

6. ahmetozduman

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor dodikler fiber galiba? resimdeki parlaklıktan olsa gerek bi ara metel sandım... metal olarak bunları yapmak oldukça zor.. ama metalin yeride başka. fiberden bushwacker döken arkadaşlar var ...ucuza gelirdi..

7. ahmetozduman

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor güzel dodikler
  8. ahmetozduman

1982 model Cj 8 Araç Muayenesi Hk.

Ynt: 1982 model Cj 8 Araç Muayenesi Hk. ok... geçerken uğrarız artık :)))))
  9. ahmetozduman

Ynt: 1982 model Cj 8 Araç Muayenesi Hk. göktuğ bey bunların merkezi istanbul maslak nurol plazada onlar bile bilmiyorlar Ankara dakiler çokmu bilmiş acaba? benim iyice başım döndü... bu işler ne zaman yoluna girecek merak ediyorum.. yani ben şimdi istanbul da muayene yaptırıp ankara yı arayın...

10. ahmetozduman

Ynt: 1982 model Cj 8 Araç Muayenesi Hk. Ankara da nereyi arayacak? adamların elindeki kurallar belli ve dışına çıkmak onlara göre yasak. sadece kendilerini sorululuktan kurtarmak için yetkili servisin bu konu ile ilgili vereceği bir yazıyı kabul ediyorlar... yani ordaki muayene sorumlusunun...

11. ahmetozduman

Ynt: 1982 model Cj 8 Araç Muayenesi Hk. sanırım en kolay yolu servisten bir yazı almak olacak. enteresan olan bu şekilde bir sürü araç var ve muayeneden getiler.
  12. ahmetozduman

Ynt: 1982 model Cj 8 Araç Muayenesi Hk. diğer aracımı muayene ettirdiğimde muayene görevlisine bu durumu sordum. yetkili servisten numaranın doğrulugunu onaylayan yazı getirmeniz yeterlidir dedi. ben şahsen normal şekilde muayeneye gideceğim eğer ısrarcı olurlarsa ozaman gerekeni yaparım...

13. ahmetozduman

Ynt: 1982 model Cj 8 Araç Muayenesi Hk. benim aracımda aynı. tüm cj lerde son 6 hanenin sadece şasiye yazıldıgı söyleniyor. tadilat , renk değiştirme, ruhsata vinç işleme gibi bir işlem oldugu zaman mutlaka motor numarası ve şasi numarasının kontrolü yapılıyor ve ruhsatla örtüşmesi...
  14. ahmetozduman

Satılık Jeep CJ Makas Takımı

Ynt: Satılık Jeep CJ Makas Takımı şuan satılık olanlar eski makaslarımdır..2.5" değildir.. sadece ilave yaprak takviyelidir..
  15. ahmetozduman

Satılık Jeep CJ Makas Takımı

Ynt: Satılık Jeep CJ Makas Takımı 2.5" çok ideal... bendekiler şuan öyle.

16. ahmetozduman

satılık 35 lik maxxis mudzilla

Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla şaka tabi ilkay...hayrını gör..... içine sinmiyorsa mal benim .. o manada .... çamurlarda buluşmak üzere.
  17. ahmetozduman

Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla ilkay kardeşimize hayırlı olsun... umarım cj 7 alır ..takar... güzel güzel biner... içi rahat etmezse geri iade de edebilir .. :) üste 50 tl fazla verip geri alabilirim :))))))
  18. ahmetozduman

mudzilla 35 satıldı satılmıştır ilginize teşekkürler.

19. ahmetozduman

Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla katılıyorum... aracımda kilit olmadığı zamanlarda bile hiç bir yerde kalmadım... şuan aynı markanın 8090 desenli 38 lik taktırdım... Asfaltta daha sessiz ama arazide göreceğiz daha nasıl oldugunu. bu arada baya artırmışlar fiyatları... neyse hayırlısı.
  20. ahmetozduman

Ynt: satılık 35 lik maxxis mudzilla evet öyleymiş... ama nedense 4 yıldır bunu duyuyorum... turfanda sezonu bitmek bilmedi ;)... yoksa tekrarmı üretmeye başladılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri