Arama sonuçlarınız

1. Adnan Çetinel

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. hmm, tekrar teşakkürler, SS75HF olmayabilir, yarın stoklara bakarım

2. Adnan Çetinel

5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına)

Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına) GENEL KLASMAN ÖDÜLLERİNDE DEĞİŞİKLİK ÖDÜLLER ŞU ŞEKİLDE Genel Klasman 1. sine Gürsey Elek. A.Ş den 110 Ekran Samsung 3D Plazma televizyon Genel Klasman 2.sine Oltay otomotivden 4 adet istenilen ebatta Yokohama...
  3. Adnan Çetinel

Off Road Haberleri

Ynt: Off Road Haberleri Selim kardeşim, beynine ve emeklerine sağlık, hepsi senin emeğin, sağolasın. Camiamıza çok yararlı olur umarım.

4. Adnan Çetinel

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. baktım, SS70HF ve SS78HFZ stokta var görünüyor, umarım biri uyar
  5. Adnan Çetinel

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. ilgine çok teşekkürler

6. Adnan Çetinel

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. işlerin yoğunluğundan epeydir siteye girememiştim, geç cevap için çok özür. İlhan, bunun safari kodunu verirsen bize çok kolaylık olur, bulma şansın var mı? ilgin için şimdiden teşekkürler.

7. Adnan Çetinel

Off Road Haberleri

Ynt: Off Road Haberleri teşekkürler, yorumlarla katkılarınızı da bekleriz
  8. Adnan Çetinel

Off Road Haberleri

Değerli Off Road Sever arkadaşlarımız. Off Road Haberleri adlı web sitemiz deneme yayınına başlamıştır, güncel off road haberlerinin yanında teknik bilgi paylaşımı da yapmayı düşünüyoruz, sizlerin desteğini de bekleriz. http://www.offroadhaber.com/
  9. Adnan Çetinel

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. yanlış şnorkel olma ihtimali çok yüksek çünkü 70'li kasalarda çok fazla şnorkel seçeneği var, dar ön (narrow front) veya geniş ön (wide front) diye ayrılıyor, sizin araç hangisi acaba? kusura bakmayın biz henüz LR dışı araç tiplerini halen tam çözemedik. Bir...

10. Adnan Çetinel

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. mesajınızı şimdi farkettim, hemen bakıyorum

11. Adnan Çetinel

Off Road Çamur Lastikleri

Değerli gezenbilir dostlarımız, tecrübe kazanmak amaçlı, ilk parti olarak, sınırlı ebat ve miktarlarda, Temmuz 2012 üretimi, Interco Super Swamper TSL Bogger ve Super Swamper M16 off road çamur lastiklerini Huma Oto olarak ithal etmekteyiz. . Eğer mücbir sebep çıkmazsa en geç 60 gün sonra...
  12. Adnan Çetinel

TransAnatolia 2012 Off Road Yarışı Sıralama Sonuçları

Ynt: TransAnatolia 2012 Off Road Yarışı Sıralama Sonuçları evet, yerli katılımcıların büyük kısmı aşina olduğumuz isimler. inşallah gelecek yıl kaza yaşanmaz ve daha fazla katılım olur.

13. Adnan Çetinel

TransAnatolia 2012 Off Road Yarışı Sıralama Sonuçları

Sevgili off road severler, 4 Eylül günü Antalya Konyaaltı Beach Park'ta başlayan rallide 68 sporcu (46'sı yabancı), 7 günde Akseki-İlvat-Meke-Kapadokya-Aladağlar-Mut civarlarında toplam 2 bin 100 km yol katetti. Birincilikleri, motosiklet sınıfında İtalyan sporcu Mirca Miotto, 4x4 off road aracı...
  14. Adnan Çetinel

3. Transanatolia Rallisi ( 04 - 13 Eylül 2012)

Ynt: 3. Transanatolia Rallisi ( 04 - 13 Eylül 2012) TransAnatolia 2012 Off Road Katılımcı Listesi Öncelikle şu soru ve cevabı ile başlayalım, TransAnatolia 2012 Rally Raid Nedir; Trans Anatolia Ralli Raid pazarlama müdürü Sn Burak Büyükpınar kısaca açıklamış, enduro motosikletlerin, 4x4 ve 6x6...
  15. Adnan Çetinel

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Umut, ben de yeni görüyorum bu haberi, büyük geçmiş olsun, çok acı bir tecrübe yaşamışsın, Allahtan can kaybı olmadan atlatmışsın.

16. Adnan Çetinel

Yeni Model Goliath Araç Üstü Çadır

simpson 3 tipi bej renkli araç üstü çadır stoklarımızda http://youtu.be/Qopsx4uHMyY link: http://www.humaoto.com/Arac-Ustu-Cadir-Bej-Renk-Simpson-3,PR-397.html
  17. Adnan Çetinel

Offroad Aksesuar

Ynt: Offroad Aksesuar asıl ben/biz gösterdiğiniz ilgi ve anlayış için çok teşekkür ederiz
  18. Adnan Çetinel

Offroad Aksesuar

Huma Oto, Land Rover yedek parça yanında off-road aksesuarlarının satışını da yapmaktadır, offroad vinç tamponu, port bagaj, araç üstü çadır, araç yanı tente, 12V ve 24V muhtelif güçlerde sentetik halatlı veya çelik halatlı vinç, kompresörlü vinç, oto buzdolabı, jerry can, diferansiyel kilidi...

19. Adnan Çetinel

Land Rover Yedek Parça

Land Rover, Discovery 1/2/3/4, Freelander 1/2, Range Rover, Sport, Defender, Evoque Yedekparça ve Aksesuar. Huma Oto 2001 yılından itibaren Ingiltere'den Land Rover yedekparça ithalatı yapmaktadır, orijinal parçaların yanında müşterilerine alternatif amaçlı, uygun fiyatlı OEM ve Replacement...
  20. Adnan Çetinel

İsoff Challenge 2012, 2. Ayak Wattabe'de mi Yapılacak ?

arkadaşlar, şimdilik kesinleşmiş birşey yok ama büyük ihtimal, aşağıdaki linkte nedenleri ve wattabe hakkında kısa bilgi/foto vs var. http://www.humaoto.com/Isoff-Challen...Ayak,AR-9.html

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri