Arama sonuçlarınız

1. velizar

Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. İşte sonunda bir arkadaşım orta kilitli bir 4x4 e neden 1x1 dedğimi anladı.Allaha şükürler olsun.

2. velizar

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. Bu açıklamadan sonra" daha ne olsun" demek geliyor içimden.Son nokta budur bence.Teşekkürler.
  3. velizar

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. Çok teşekkür ederiz.Birsürü boş açıklamanın ardından ve birsürü uğraşın ardınan ,birsürü arkadaşı inandıramadık, iyi ki devreye girdiniz de belki işler yoluna girer(hiç sanam). Alıntı yapılan arkadaşın görüşüne neler yazmadık ama yine akıllara durgunluk...

4. velizar

500.Yıl Vakfı Türk Musevileri Müzesi (Zülfaris Sinagoğu) Karaköy

Ynt: 500.Yıl Vakfı Türk Musevileri Müzesi (Zülfaris Sinagoğu) Karaköy Teşekkür ederiz çok yararlı bir çalışma.Defalarca oradan geçip ,böylesine güzel bir müzenin varlığından haberim yoktu.İlk fırsatta gideceğim.
  5. velizar

100 Yıl Önce İstanbul

Ynt: 100 Yıl Önce İstanbul Mükemmel bir çalışma.Teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.

6. velizar

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. 4x4 aktarımının neden 1+1 olduğunu anlamayanlar için bir notum olmuştu.Forumda yazı ve yorum yapmadan önce açıp biraz kitap okusunlar konu hakkında.Görüyorum ki yine ödevlerini yapmamışlar, herzamanki gibi. Elleri sıvayıp yok banyo yok wc saçmalamaya devam...

7. velizar

suzuki grand vitara 2.0 otomatik vites

Ynt: suzuki grand vitara 2.0 otomatik vites Sigorta tüm vites ışıklarını kapsar. Ampullerine bir baktır bence.D nin altındaki ampul ,99 model neticede yanmış olabilir. Bu arada viteslerde ve şanzımanda bir sorun yok değil mi?
  8. velizar

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. Çok sağol , teşekkür ederim gerçekten çok zor işimiz.Baksanıza olup bitenlere.Dünya da ekliptik değişimi gerçekleşiyor sanki.Quantum fiziği mübarek
  9. velizar

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. ve ayrıca şu arabaya 4x4 demekten vaz geçerseniz sevinirim (0 ila 40 km arası 4 çeker özelliğivar deyin lütfen ama bu hızlarda da 4x4 olmuyor sadece 4 tekerleğede hareket veriyor birisi kaçırdımı geri kalanlar tırt...

10. velizar

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Arkadaşlara Macera Paketi kaç para?

11. velizar

Renault Duster daha mı farklı acaba ?

Ynt: Renault Duster daha mı farklı acaba ? Bizimki örneğin eşekse sizinki deve mi oluyor?Siz üstün mü oluyorsunuz.Hayırlı olsun yeni Ferrariniz. Nasreddin Hocanın'da eşeği vardı hemde semeri altın değildi.
  12. velizar

Duster ile Kar ve Çamur Keyfi

Ynt: Duster ile Kar ve Çamur Keyfi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D insan copy-paste olayını yeni öğrenince merakından böyle yapıyormuş demek ki....ama ben hiç öyle yapmadım ;D ;D ;D ;D ;D

13. velizar

Ynt: Renault Duster daha mı farklı acaba ? Motor Clio değil Renault'un en başarılı dizel motoru ve sadece Renault'un değil Dünyanın en iyilerinden.Bunu tüm Dünyanın saygın otoriteleri kabul etmekte ve övmektedir.Ferrari nin motoru kaç bin kilometre yapabilir ve dünyada kaç kişeye hitab eder...
  14. velizar

Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) Burda bu yazı varmış.....Virüs gibi
  15. velizar

Ynt: Duster ile Kar ve Çamur Keyfi Nereyi açsam aynı yazı.Neden birçok başlıkta aynı yazıyı tekrar edip duruyorsun ki? Üstelik yazı senin bile değil. Hiç kimse Duster gibi arabayı offroad yapmak için almaz. Ailesine daha güvenilir bir araç ve arazide patikalarda ilerlemek için alır, ancak bu...

16. velizar

Ynt: Duster ile Kar ve Çamur Keyfi Görüntüler çok güzel, çok keyfli.Fakat tehklike arz edecek olan durumlara da hazırlıklı ve teçhizatlı olmak gerekir.Paylaşım için teşekkürler.Devamını dilerim.
  17. velizar

Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) Harika resimler, gönlümüz açıldı, içimiz ferahladı.Teşekkür ederim.Araçlar standart tamamen mı?Lastikler standart gibi geldi bana, yanılıyormuyum?
  18. velizar

Ynt: Renault Duster daha mı farklı acaba ? Renault Duster sadece Güney Amerika satılmaktadır.Hiçbir farkı yoktur Dacia'dan bu sadece bir satış politikasıdır.

19. velizar

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. Merhaba, aranıza yeni katıldım.Türkiye'nin kendi klasmanında en sitesinde bulunmaktan çok mutluyum.Bende sıkı bir DUSTER takipçisi olarak test sonucunu ve yazıyı merak ediyorum.3 yıldan beri çok temiz ve benim kullanım tarzıma göre beni tatmin eden bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri