Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kanyon ve Vadiler ?..
Milli Park girişinde yaşayan bir arkadaşım var her yıl gidiyorum ama Kanyona gitmek nasip olmadı...Uzunluğu ne kadar? Ne kadar zaman ayırmamız gerek? Ne tavsiye edersiniz? Birde yaban domuzları kanyonda da evcil mi? :)
Ynt: İleri Seviye Jet Modeller
Burayı görene kadar böyle bir şey mümkün olabilir mi diye düşünmemeiştim bile, way bee diyorum şimdi, jet modeller...Daha çok şey var görecek öğrenecek...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)
Yaz sonu Ege'de yaşamaya başlıycam ve bu tip organizasyonlara orada devam etmek istiyorum...Umarım karşılaşırız...
Ynt: Kapadokya Gezisi İçin Yardım İstiyorum!
Bir turizm yatırımı olayının içinde olma durumum var Kapadokya'da, olursa güzel olacak, bilgilendirme ve yardım konusunda buraya bilgi geçerim...
Ynt: Bu Yaz Karadenizimiz'de Bir Plan Var mı?
Ağustos ayında yurtdışı planlarımla çakışmazsa ben de düşünüyorum Karadeniz turu...Burayı takip edicem...
Ynt: Hospitality Club ve CouchSurfing Sistemleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim?
Bahsedilen sitelerden başka örnek varmı? Birde hostel tarzı yerler hakkında güncel ve ayrıntılı bilgi içeren site tavsiyesi verebilirmisiniz?
Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu
Ben hala uzakdoğu seyehati için yol arkadaşı arıyorum bu arada Kasım ayına kadar 3-5 haftalık bir seyahat şu anki planım...