Arama sonuçlarınız

1. J

Kanyon ve Vadiler ?..

Ynt: Kanyon ve Vadiler ?.. Milli Park girişinde yaşayan bir arkadaşım var her yıl gidiyorum ama Kanyona gitmek nasip olmadı...Uzunluğu ne kadar? Ne kadar zaman ayırmamız gerek? Ne tavsiye edersiniz? Birde yaban domuzları kanyonda da evcil mi? :)

2. J

Aydın Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Aydın Serbest Muhabbet Köşesi Selam arkadaslar...
  3. J

Kartepe Hakkında?

Ynt: Kartepe Hakkında? İlk açıldığı yıl gitmiştim kartepeye, acaba yeni otel varmı yapılan yada projede?

4. J

İleri Seviye Jet Modeller

Ynt: İleri Seviye Jet Modeller Burayı görene kadar böyle bir şey mümkün olabilir mi diye düşünmemeiştim bile, way bee diyorum şimdi, jet modeller...Daha çok şey var görecek öğrenecek...
  5. J

Nasıl Başlarım ?

Ynt: Nasıl Başlarım ? Sitenin bu bölümünü yeni keşfettim, umarım bende başlayabilir ve faydalı olabilirim burada...

6. J

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik Üstadlar nasıl başlayabiliriz? Bir başlangıç planı yapabilirmisiniz yeni başlayacak olanlara?

7. J

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D Boyutları hakkında bilgi verirmisiniz? Bir deuçabilmesi için gerekli pist uzunluğu ne kadar olmalı en azından?
  8. J

Binicilik

Ynt: Binicilik Bir de at yetiştiriciliği ile ilgili bilgi bulabileceğim bir site verebilirmisiniz?
  9. J

Binicilik

Ynt: Binicilik İzmir'de binicilik klübü yada kursu varmıdır?

10. J

Atıcılık

Ynt: Atıcılık Syn CEM50 bilgiler çok ayrıntılı ve açıklayıcı, teşekkürler...

11. J

Kanyon ve Vadiler ?..

Ynt: Kanyon ve Vadiler ?.. Dilek Yarımadası Milli Parkı'ndaki kanyon hakkında bilgisi olan varmı?
  12. J

Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 20 - 21 Şubat 2010) Yaz sonu Ege'de yaşamaya başlıycam ve bu tip organizasyonlara orada devam etmek istiyorum...Umarım karşılaşırız...

13. J

Kapadokya Gezisi İçin Yardım İstiyorum!

Ynt: Kapadokya Gezisi İçin Yardım İstiyorum! Bir turizm yatırımı olayının içinde olma durumum var Kapadokya'da, olursa güzel olacak, bilgilendirme ve yardım konusunda buraya bilgi geçerim...
  14. J

3 Günlük Mardin (4-6 Haziran2010)

Ynt: 3 Günlük Mardin (4-6 Haziran2010) Anıtur iyidir ve bana göre güvenilir bir tur şirketi...
  15. J

Yurt Dışı Turu İçin Gezi Arkadaşı

Ynt: Yurt Dışı Turu İçin Gezi Arkadaşı Rotanız hakkında bilgi verirmisiniz?

16. J

Bu Yaz Karadenizimiz'de Bir Plan Var mı?

Ynt: Bu Yaz Karadenizimiz'de Bir Plan Var mı? Ağustos ayında yurtdışı planlarımla çakışmazsa ben de düşünüyorum Karadeniz turu...Burayı takip edicem...
  17. J

Hospitality Club ve CouchSurfing Sistemleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim?

Ynt: Hospitality Club ve CouchSurfing Sistemleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim? Bahsedilen sitelerden başka örnek varmı? Birde hostel tarzı yerler hakkında güncel ve ayrıntılı bilgi içeren site tavsiyesi verebilirmisiniz?
  18. J

Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu

Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu Ben hala uzakdoğu seyehati için yol arkadaşı arıyorum bu arada Kasım ayına kadar 3-5 haftalık bir seyahat şu anki planım...

19. J

Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu Tailand'ta son durum nedir, son günlerde giden oldu mu?
  20. J

Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu Syn Efe; Ben düşünüyorum eğer beklenmedik birşey çıkmazsa

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri