Arama sonuçlarınız

1. nejat ural

Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008)

Ynt: Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008) Köye yaklaşınca.. UYDUDAN BÖYLE !. Saklı cennetimizi köylülere " MİHENGİ NOKTASI NERDE" diye sorarsanız , tarif ederler. Köyr tepeden bakan bir yer. ve göl ayaklar altında (Gerçi uydu fotoğrafı pek belli etmiyor ama !.

2. nejat ural

Ynt: Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008) google maps den beceremedim, böyle bir uydudan görüntüsünü vereyim.
  3. nejat ural

Ynt: Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008) oğuz bey öneriniz için teşekkürler. revize edilmiştir.

4. nejat ural

Ynt: Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008) Bu keyfi okuyarak ve yorumlarını katarak paylaşan dostlara teşekkürler. Esenceli yol tarifi. E-6 Tem Ümraniye çıkışından şile yoluna ve doğruca Ömerliye gidilir (yokuş bitiminde KASAP ÖMERDEN ETLER ALINIR) şile ye doğru devam ederken, yokuş bitiminde...
  5. nejat ural

Ynt: Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008) Yemek sonrası; hafif bir yağmur... Çocukları içeride Oyun oynasken ısınmalarını sağlayan vebastoyu icad edenlere dua ediyoruz. Biz mi ? Biz dışarıda yağmurun keyfini , tentenin altında, Türk Kahvesi ieşliğinde çıkarıyoruz.

6. nejat ural

Ynt: Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008) Yenilen güzel bir yemek... Uzun zaman sonra kemik sıyırtan pirzola ve KASAP ÖMER'in köftesi ile közde domates - biber... Özlemişim bu tadları!!!.

7. nejat ural

Ynt: Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008) Çekirdek aile Eşim Derya URAL Kızım NAZ Ural Yiğenim SARP Özdil Ve Bendeniz Nejat URal
  8. nejat ural

Ynt: Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008) etrafta dolaşıp temiz havayı içimize çektik. Ben SARP'ın fotoğrafını çektim. O'da benim videomu
  9. nejat ural

Ynt: Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008) Çocuklarla birlikte dal topladık - odun topladık. yaktık ateşi.

10. nejat ural

Ynt: Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008) ESENCELİ... Ömerli gölünün kuzey - kuzey doğu kanadı... Küçücük bir köy ve harika bir doğa. Çektik Karavanı hakim bir noktaya Burası bizim ava geldiğimiz geldiğimizde hava bozunca sığınmak için derme-çatma bir DAM yaptığımız bir yer. Önceden...

11. nejat ural

Ynt: Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008) Sıkıldık artık evde oturmaktan. Aldım çoluk çocuğu harika bir göl manzarası bizi bekliyordu...
  12. nejat ural

Her hafta yağmur her hafta kapalı gökyüzü. hep soğuk...

13. nejat ural

Haydi Arkadaşlar Kış Turu...

Ynt: Haydi Arkadaşlar Kış Turu... Haldun bey; Sizlerle bir arada olamamanın sıkıntısını bir kere daha yaşattınız. sağolun :) bir dahakine inşallah.
  14. nejat ural

Ynt: Haydi Arkadaşlar Kış Turu... Bu hafta sonu Ömerli Gölü kıyısında bulunan Esenceli köyüne gittik ailece, Dostlarımız esatoğlu ailesi ile birlikte Cumartesi Pazar güzel bir hafta sonu geçirdik. Göle hakim bir yerde kampımızı kurup zaman zaman yağmursa ateş başında, zaman zaman karavanda masa...
  15. nejat ural

Ynt: Haydi Arkadaşlar Kış Turu... merhabalar; Ani çıkan bir doğu - orta karadeniz iş gezisi sebebiyle 4 gündür istanbul dışındaydım ve malesef biraz önce Uçaktan indim. haliyle bu seyahati ancak haftaya yapabileceğim. eğerki denk getirirsem telefonlarınızı not alıyorum. uğramaya çalışacağım...

16. nejat ural

Gittim Gördüm Geldim...

Ynt: Gittim Gördüm Geldim... özellikle bütçe analizleri için çok teşekkürler.
  17. nejat ural

Kış Kampı "Karda Kışta Karavanda Olmak"

Ynt: Kış Kampı "Karda Kışta Karavanda Olmak" tlf.0532 681 91 77 , ararsanız ve müsaitsem neden olmasın. Küçükbakkalköy de Trafik vakfının garajındayım. hafta sonları olabilir.
  18. nejat ural

Ynt: Haydi Arkadaşlar Kış Turu... Cumartesi hareket yeri - saati - rota - varış yeri ve detaylarla ilgili birinin önderlik etmesi gayet iyi olacak. zaman daraldı !.

19. nejat ural

Ynt: Haydi Arkadaşlar Kış Turu... İnsel bey geçmiş olsun. biz de ailecek aynı üreçten geçen hafta geçtik. salgın var sanırım. Acil şifalar diliyorum.
  20. nejat ural

Ynt: Haydi Arkadaşlar Kış Turu... Bu alternatif bizim için de gayet uygun. Listeyi tam olarak belirlesek mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR