Arama sonuçlarınız

1. nejat ural

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bende yeniyim ama,ilk geldiğm de o sıcak hoşgeldiniz mesajları öyle güzel geldiydi ki,... ben de yeni katılan arkadaşlara "HOŞGELDİNİZ" demek istedim. .

2. nejat ural

Kış Kampı "Karda Kışta Karavanda Olmak"

Ynt: Kış Kampı "Karda Kışta Karavanda Olmak" Ahmet bey; Evet insel beyn referansı ile Nadir ustaya taktırdım. Özdal bey; sitenizde bu etkinliğinizi izlemiş ve imrenmiştim. aslında uzun zamandır 4x4 kullanıcısı olduğumdan gerek bivaklaama ve gereksede çadırla - 12 dereceye kadar bizde kaldık...
  3. nejat ural

Ynt: Kış Kampı "Karda Kışta Karavanda Olmak" Bu arada tekrar tüm arkadaşlar tavsiye ve edinimlerini paylaştıkları için tekrar teşekkür ediyorum. açıkçası İnsel beyin yazısını okumasaydım, bu sene kış kampı yapamayacktık. Çünkü ben Truma için 4 ay para biriktirecektim :) sağolun - varolun İnsel...

4. nejat ural

Ynt: Kış Kampı "Karda Kışta Karavanda Olmak" İnsel beyin tavsiyesi ile erenköy gümrüğünün orada ki ustada taktırdım. açıkçası benim bütçe çok dar idi, ikinci el temiz bir T1 b5 Eberpecher koydurdum. Bir TIR sürücüsü arkadaş referans oldu ve o na güvendim doğrusu. pek yanılmamışız... Hava - 10...
  5. nejat ural

Ynt: Kış Kampı "Karda Kışta Karavanda Olmak" Kış kampı için liste hazırlarken... - vebasto bozulursa ne olur, diye soran eşime önce "bütün gece motoru çalıştırırız demiztim. sonra esenceli de sadece ocağı yakıp üzerine su koymak bile içeriyi oldukça ısıttığını gördüm, ama gaz riskinden dolayı...

6. nejat ural

Ynt: Kış Kampı "Karda Kışta Karavanda Olmak" Biz bu hafta sonu küçük bir iki test yaptık. önce Esenceli (ömerli göleti yanı)... sonra da maltepe sahili... :) amaç esencelide karda ne oluyor diye bakmak , maltepe sahilde de 1 derecede Vebasto içeriyi ne kadar ısıtıyor diye test etmekti...

7. nejat ural

Gittim Gördüm Geldim...

Ynt: Gittim Gördüm Geldim... Sn.Hiç ; akıcı üslubunuz ile bizi de düşlediğimiz- olmak istediğimiz o güzel yerlere sürüklediniz. çok teşekkürler. yine yeniden böyle güzel edinimlerinizi paylaşmanız dileklerimizle.
  8. nejat ural

Haydi Arkadaşlar Kış Turu...

Ynt: Haydi Arkadaşlar Kış Turu... Biz Ural ailesi olarak bu hafta sonu olarak plan aşamasındaydık zaten, ertesi hafta bize de uygun gibi görünüyor. ancak pazartesi işe dönmek zorunda kalabilriz. olsun 2 günde yeter . önemli olan doğada olmak. dostlarla olmak
  9. nejat ural

Kampçılık ve Karavancılıkta Eşlerin Katılımı, Sorunlar ve Çözüm Yolları

Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Eşlerin Katılımı, Sorunlar ve Çözüm Yolları Moda ile ilgili bir konuyu paylaşacakları veya 3.cü bir hanım ile ilgili konuşabilecekleri birini bulmaları durumunda, ister karavan - ister çadır isterse bivak kampı olsun farketmez. Tecrübeyle sabittir :)

10. nejat ural

Arama motorunda arattım ancak bulamadım. (bir tek sapanca etkinliği var) Bu karda kışta Önereceğiniz bir rota var mı ? ve tabiki bu rotaya yönelik tehditler - riskler yanımızda olması gerekenler bakım v.s. ? şimdiden katılımınız ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Not: benim aklıma...

11. nejat ural

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Seviyeli ve karşılıklı hoşgörü çerçevesinde sürüdürülmesi sebeiyle, hepinize teşekkür ediyorum. Ve Avcılığın hayvanlardan hoşlanmama veya an alma güdüsü OLMADIĞI doğrultusundaki açıklamalar için müteşekkirim. Not: 4 köpeğim var (epagneul Breton -...
  12. nejat ural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? arkadaşlar aklınızda olsun. http://www.agirabiler.com

13. nejat ural

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Avcılığı bir hasat gibi görmenizi tavsiye ederim. Aynı yeteri kadar büyümüş bir başağın kesilmesi gibi. Hele bir de Domuz gibi Köylülerin tarlasına bir gece girip 2 dönüm tarlada hiç ekin bırakmayan... yemeyeceği mısırları bile kökünden çıkaran - kıran...
  14. nejat ural

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu özcan bey hoşgeldiniz. bir off-road cı ve bir avcı ile her daim bir arada olmak güzeldir.
  15. nejat ural

Tuvalet Kimyasalları

Ynt: Tuvalet Kimyasalları sayın Rüzgar ve sayın mebus öneri ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

16. nejat ural

Tuvalet Kimyasalları

Ynt: Tuvalet Kimyasalları çözüm önerileriniz ve Temennileriniz için çok teşekkürler. evet Hasan beyin karavanının yeni sahipleriyiz. ve hasan beye bizi bu güzel şeye kavuşturduğu için tekrar teşekkürler.
  17. nejat ural

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 ooo . teşekkür ederim. farklı marka ve model olması çok iyi
  18. nejat ural

İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı?

Ynt: İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı? Şöyle arz edeyim, Amortisörlerin sertliği ile de alakalı sanırım - Karavanın içinde aynı anda soldan sağa geçsek bile esnemiyor - tabiki virajlarda da...

19. nejat ural

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun iyi seneler- sağlıklı - mutlu seyahatlerle dolu bir yıl diliyoruz. Urallar
  20. nejat ural

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Honda ST-1300 Pan European 2002 yıllık vergisi ve köy yollarında ki virajlar dışında çok memnunm.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri