mrb.nejat bey kimyasal olarak tezenfekte olayı için real de satıldıgını görmüştüm 25 ytl ye komple setti ama koku oluyo diyosanız lavobolardada kulandıgımız ufak yuvarlaklar halinde şeker gibi gözüken ismini tam çıkaramadım

güzel koku veren koku gidericiler var örenegin ben bu linkte http://www.sanite.com.tr/temizlik/urunler/erfres-koku-giderici-tablet-1kg.html gözüken ürünü 2.5ytl bim marketlerden alabilirsiniz bahsetigim bu ürün ben sorunumu bu şekilde çözdüm bunuda ister tuvalatin temiz su tankına istersenizde pis su tankına (pottatif tuvaletin yani)koyabilirsiniz yazın ben 40.c sıcakta koku sorununu giderdim
karavanınıza gelince sanırım yeni aldınız karavanı izmirde hasan beyindi bu karavan birazda sıkışmıştı oyüzden çok uygun bi fiyata düşmüştü en son sahibinden .comda bizim 1-2kere konuşmamaız olduda bi takas önermişti fakat durum ve şartlar uymadı hayırlsı olsun dedik baktım resmini görünce hemen çıkardım karavanı oyüzden yazdım size bu konuyu işallah kazasız belasız iyi günlerde kulanmanızı dilerim aracı görmedim canlı ama çok güzel bi rakama gittigini biliyorum güle güle kullanın iyi günler