Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aizanoi Antik Kenti
bunlarda benden olsun ;)
mutlaka görülmesi gereken ve ''allah allah böyle bir yer varmışta neden şimdiye kadar haberimiz olmamış'' dedirtmiştir bana..
Ynt: Burası Neresi?
buda sitemizde yayınlanmış aizanoi ile ilgili konu başlığı;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6372.0
cep telefonu ile bağlandığımdan dolayı ara sıra yazım hataları yapabiliyorum kusuruma bakmayın ;)
bu arada ziya bey soru sorma sırası sizde sanırım...
Ynt: Burası Neresi?
tebrikler bildiniz..fotografın sag ustunde gozuken yerde zeuş tapınağı ayrıca aizonaide tarihte kurulan ilk borsanında kalıntıları bulunmaktadır¤ t, 8
Ynt: peki 29" e Yaris Bisikleti lastik ve boynuzlari ? ( duzgun linkleri ekliyorum )
bahsettiğiniz bisikletlerin ana farkları şunlardır; bir kere mamba ve super bow 29 '' lastik çapında mtb bisikleti yani geometrileri dağda kullanım için hazırlanıp, aynakol dişlisi yol veya yarış bisikletine...
Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA
sayın fastgame, arazide kalmanın yeni şeklimi acaba ;) ''aracım batmadı oturdu sadece''
çok güzel bir gezi olmuş tebrikler...
Ynt: peki 29" e Yaris Bisikleti lastik ve boynuzlari ?
selamlar, bahsettiğiniz mamba ve corratec ler 29'' mtb bisikletleridir, bence bahsettiğiniz gidonlar ile kullanım için uygun değil..işte bu yüzden yol/yarış bisikletlerinde kullanılan gidonu ve büyük çapta(28'') lastik kullanılan...
Ynt: p38 satın aldım ancak !!!
sayın landscape yeriniz izmir de nerede acaba? range rover hse si olan bi arkadaşım var bildiğim kadarıylada yetkili servise götürmüyor ihtiyacı olursa size yönlendirebilirim...
geçmiş olsun.. bu arada cahilliğime verinde ''badal'' ne demek?
birde görüyorumki dacia sahipleri çok fazla kabul etmeselerde aracların limitlerini fazla zorluyorsunuz buda aracınıza ve dolayısıyla size zarar verebiliyor... bence bununla kurtulduğunuz için kendinizi şanslı hissetmelisiniz.