Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı
reha abi haklısın.haklısında abi okadar öğretilecek konu varki.bir genelge yayınlansa kaç memur tam anlamıyla anlar.herzaman önümüze çıkan bir konu degil.fakat art niyetli kullanıcılar bu duruma getiriyor.biz her elinde telsizi olana kimsin nesin...
degerli arkadaşlarım.insanlar bilmiyor olabilir.eger siz kurumlar arası bir düşmanlığa kapı açmakmı istiyorsunuz.kaç polis kaç asker amatör telsizcilik sertifikasına sahip veya biliyor.saçma sapan yorumlar yazmayın lütfen.poliste askerde kimi...
Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav ve Belgelendirme Yönetmeliği Hakkında
geçen sene sınava girdim.elektronik bilgisinden kaldım.gerçi sınavda birşey bilmeyenlerde kazandı.telsizle iç içe bir kurumda çalışıyorum.halk bandı telsizim vardı.kısaca inşallah bu sınavda bişeyler yaparım.yoksa geçen...
slm.ne iş yaptığını bilmiyorum ama ben bir polisim .tamam kendimi aşırı geliştirmişim.herşeyi iddaa ediyorum 4*4 biliyorum.yanlız.bir konuda anlaşalım.silahınız veya arabanız var dimi.onların ruhsatlarını neden yanınızda taşıyorsunuz.neden...
Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu
Ad - Soyad: Mustafa Doğan
Doğum Tarihi ve Yeri: 1971 - İstanbul
Memleket: Pınarhisar / Kırklareli
Semt: Kaynarca, Bağcılar, Çatalca
Meslek: Polis
İlgi Alanı: Avcılık, Balıkçılık, Fotoğraf, Off-road, Haberleşme
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)
katılım az olmasına ramen güzel bir gün ve gece olmuş.keşke zamanımız olsada bizde katıla bilseydik.
Ynt: Balıkesir, Bigadiç'te Yeni Oyuncağım 4x4 L200 ile Tanışma Gezisi (12 Mart 2009)
hayırlı uğurlu olsun.son hali ile harika olmuş.avcılık var gibi seziyorum doğrumu:)
Ynt: Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009)
arkadaşlar bende misafirdim .
av ve foto çekmek için arkadaşlarla beraber geldim.çocukluğumdan beri cj5 hastalığım olduğu için takıldım.çogu arkadaşı tanımıyorum.ama çok güzel insanlarla tanışmış oldum hepsine burdan selamlar.tarih olarak...