Arama sonuçlarınız

1. BULUTBEY

Telsiz Aldım

Ynt: Telsiz Aldım hayırlı olsun güle güle kullan.

2. BULUTBEY

Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı

Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı KAAN KARDEŞİM BEN ÇOK ŞEYİ BİLDİĞİMİ İDDA ETMİYORUM.KONUYUDA BURDA KAPATIYORUM.
  3. BULUTBEY

Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı reha abi haklısın.haklısında abi okadar öğretilecek konu varki.bir genelge yayınlansa kaç memur tam anlamıyla anlar.herzaman önümüze çıkan bir konu degil.fakat art niyetli kullanıcılar bu duruma getiriyor.biz her elinde telsizi olana kimsin nesin...

4. BULUTBEY

Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı umut kaptan teşekkürler.hoşuma gitti hikaye:)
  5. BULUTBEY

Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı herkez telsizle ilgili herşeyi bilecek degil.

6. BULUTBEY

Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı degerli arkadaşlarım.insanlar bilmiyor olabilir.eger siz kurumlar arası bir düşmanlığa kapı açmakmı istiyorsunuz.kaç polis kaç asker amatör telsizcilik sertifikasına sahip veya biliyor.saçma sapan yorumlar yazmayın lütfen.poliste askerde kimi...

7. BULUTBEY

Amatör Telsizcilik Sınav ve Belgelendirme Yönetmeliği Hakkında

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav ve Belgelendirme Yönetmeliği Hakkında geçen sene sınava girdim.elektronik bilgisinden kaldım.gerçi sınavda birşey bilmeyenlerde kazandı.telsizle iç içe bir kurumda çalışıyorum.halk bandı telsizim vardı.kısaca inşallah bu sınavda bişeyler yaparım.yoksa geçen...
  8. BULUTBEY

Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı slm.ne iş yaptığını bilmiyorum ama ben bir polisim .tamam kendimi aşırı geliştirmişim.herşeyi iddaa ediyorum 4*4 biliyorum.yanlız.bir konuda anlaşalım.silahınız veya arabanız var dimi.onların ruhsatlarını neden yanınızda taşıyorsunuz.neden...
  9. BULUTBEY

Bursa - Uludağ 0ffroad, Keles Kocayayla Etkinliği (06 Aralık 2009)

Ynt: Bursa - Uludağ 0ffroad, Keles Kocayayla Etkinliği (06 Aralık 2009) mükemmel bir gezi olmuş.

10. BULUTBEY

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Mustafa Doğan Doğum Tarihi ve Yeri: 1971 - İstanbul Memleket: Pınarhisar / Kırklareli Semt: Kaynarca, Bağcılar, Çatalca Meslek: Polis İlgi Alanı: Avcılık, Balıkçılık, Fotoğraf, Off-road, Haberleşme

11. BULUTBEY

Bu Cihaz hakkındaki Düşünceleriniz

Ynt: Bu Cihaz hakkındaki Düşünceleriniz vaybe 1988-89-90 ların kral cihazlarından biri.bendede midland202m vardı.güle güle kullan.eski günler aklıma geldi 11 kanal brekkkkk brekoo.:)
  12. BULUTBEY

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) katılım az olmasına ramen güzel bir gün ve gece olmuş.keşke zamanımız olsada bizde katıla bilseydik.

13. BULUTBEY

CB Telsizlerde Ruhsat Kalktı

Ynt: CB Telsizlerde Ruhsat Kalktı yurtdışından yaesu getirebilecek bir arkadaş varmı.
  14. BULUTBEY

CB Telsizlerde Ruhsat Kalktı

Ynt: CB Telsizlerde Ruhsat Kalktı 20 sene evvel aldığım midland 202m piyasaya çıkarma zamanı gelmiş.
  15. BULUTBEY

Balıkesir, Bigadiç'te Yeni Oyuncağım 4x4 L200 ile Tanışma Gezisi (12 Mart 2009)

Ynt: Balıkesir, Bigadiç'te Yeni Oyuncağım 4x4 L200 ile Tanışma Gezisi (12 Mart 2009) hayırlı uğurlu olsun.son hali ile harika olmuş.avcılık var gibi seziyorum doğrumu:)

16. BULUTBEY

Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009)

Ynt: Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009) arkadaşlar bende misafirdim . av ve foto çekmek için arkadaşlarla beraber geldim.çocukluğumdan beri cj5 hastalığım olduğu için takıldım.çogu arkadaşı tanımıyorum.ama çok güzel insanlarla tanışmış oldum hepsine burdan selamlar.tarih olarak...
  17. BULUTBEY

Ynt: Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009) aslında bizde konuk olarak gelmiştik araçları bir deneyelim dedik.
  18. BULUTBEY

Ynt: Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009) evet aynen öyle kimse foto koymamıştı.bende baktım foto yok ekleyim bari dedim:)

19. BULUTBEY

Ynt: Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009) devammmm
  20. BULUTBEY

Ynt: Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR