Telsiz Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,867

.com

Zirve
Yer
Ankara
Dediki offroad un ihtiyar heyeti eğer adam gibi bir CB telsizin olmazsa seni araziye almayız asvaltlarda çürür gidersin

Bende büyüklerimi kızdıracağıma telsiz aldım

Aslında bu konudan fazla da anlamıyorum ama donanım şöyle President Jackson telsiz Super Santiago 1200 anten montajı yarın başlatacağız ve bakalım nasıl duracak ZJ üzerinde montaj işlemleri yapılacak bu çalışma ile ilgili detaylı fotoğrafları da bu başlık altında yayınlayacağım

Şimdilik telsiz ve anteni

20236313xzv.jpg

Cihaz President Jackson Siyah AM / FM / SSB 15/21 Watt

6773365.jpg

Anten ise Super Santiago 1200

# TYPE 5/8 λ
# FREQUENCY 26-28 MHz
# BAND WIDTH 2000 kHz
# IMPEDANCE 50 OHM
# S.W.R. < 1:1,2
# MAX POWER 1200 W RMS
# 2400 W P.E.P.
# HEIGHT 1950 MM.
# HOLE Ø 16 MM.
# WHIP INOX STEEL
# RELATIVE GAIN 5 dB

Etiketler

Ynt: Telsiz Aldım

Montajı yaptım süper oldu testler de çok olumlu çıktı şu kadarını söyleyebilirim Etlikte çukurdan bilkent köyü ile 7 db konuşabildim anten montajı epey yordu bizi ama değdi süper oldu anten kaidesine bağla halatı batan araçları çek o kadar sağlam yani resimleri de çektim onları da sizlerle paylaşacağım ama telefonun usb kablosunu bulamadım en kısa zamanda resimlerde burada olacak

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim telsizin montajını başka bir başlıkta yayınlamıştım cidden güzel çalışıyor dinlemesi de göndermesi de çok iyi

arkadaşım mobil istasyonların çokca kullandıgı bir cihazdır kullanım kolaylıgı bakımından olsun gerek gönderme ve dinlemen yönünden ssb modundada çok uzak mesafelrele temiz görüşme yapabilirsin hayırlı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR