Arama sonuçlarınız

1. Karauzum

Çalışmayan CJ5

Ynt: Çalışmayan CJ5 Öncelikle geçmiş olsun. Motor çalışmazken kontak anahtarı ateşleme durumunda açık bırakılırsa platin yada endüksiyon bobini yanabilir diye biliyorum. Yine de ustaları beklemekte fayda var...

2. Karauzum

Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?..

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Burdaki listede ZJ'lerde arızaların yerleri ve muhtemel nedenlerini görebilirsiniz http://karauzum.net/zj_hata_kodlari.pdf
  3. Karauzum

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Alfonse hocam öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler, verdiğiniz billgiler sayesinde konu hakkında biraz bilgim oldu. Aracımda Landi Renzo sıralı sistem var. Bugün kodları tekrardan aldım ve kodları kaydırdığımı farkettim :-\ dün gece aceleden...

4. Karauzum

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. İyi akşamlar abilerim. Benim sorunum aynı olduğu için başka konu açmadım burdan devam etmek istedim. Bu akşam eve dönüşte "Check Engine" yazısı belirdi, daha öncede uzun yollarda yandığı da olmuştu ama motoru durdurup çalıştırdığımda yazı gidiyordu...
  5. Karauzum

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Hocam sizde sanırsam Service Manual'inde türkçesi var. Başka bi mesajda ön konsolun nasıl söküleceği ile ilgili resim koymuştunuz ve türkçe açıklama vardı.

6. Karauzum

1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 İyi akşamlar Musa bey bu yaz benim bi alacahöyük planım var bende çorumluyum ama hiç fırsatım olmadı kısmetse bu yaz gelmeyi düşünüyorum, sizinle de tanışmak isterim.

7. Karauzum

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Tamam yeri biliyorum zaten mutlaka ararım ;)
  8. Karauzum

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Üstad işte abi en güzeli bu :) Gündüz için yoğun bi program var ama 14:00 gibi tunalıya uğramaya çalışırım. Aslında ben akşam tunalıda olucam yine orda olur diye düşünmüştüm ama. Neyse bi daha ki buluşmada mutlaka bulunucam sorularımı o zamana...
  9. Karauzum

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Teşekkürler Tabi ki sizin gibi üstadlarla tanışmayı çok isterim. Organizasyon hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz çünkü yarın bi kaç organizasyon daha var yine de katılmaya çalışırım.

10. Karauzum

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar ben Ankara'danTuncay 23 yaşındayım.Web tasarımcısıyım. 1994 Grand Cherokee sahibiyim...

11. Karauzum

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Merhabalar Tuncay Karaüzüm(Karauzum) - Ankara 1994 5.2
  12. Karauzum

Klima Göstergesinden Hata Kodu Alma

Herkese merhaba, çoğu zaman bu sitedeki bilgiler benim çok çok işime yaradı. Emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkürler. Paylaşarak öğrenmenin kıymetini çok iyi biliyorum bu yüzden bende bişeyler paylaşmak istedim. Klima göstergesinden hata kodu alma ile ilgili bilgiler buldum. Elimden geldiği...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri