Arama sonuçlarınız

1. Aydz

Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum?

Ynt: Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum? Merhaba degrente Olcay Otomotiv i salı günü tesadüfen bulup konuşmuştum elinde 2013 ikinci yarısı üretimi olarak mevcut. devit3 Gün-Can otomotiv i de mutlaka arayıp görüşeceğim, belki daha yeni veya uygun fiyatlı bulurum. Bu arada hazır konusu...

2. Aydz

Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum?

Merhaba, Suzuki Grand Vitara 5 kapı modelde kullanmak üzere 225 70 / R16 BF Goodrich T/A Ko 102R lastik aramaktayım. Bu lastiklerden 390 TL civarı buldum ancak lastikler bayide olmasına rağmen 2011 Aralık üretimi yani 2,5 yaşındalar. Çok fazla km. yapıyor olsam mesela senede 20-30.000km gibi...
  3. Aydz

2009 Model Satılık Çok Temiz Bakılmış Grand Vitara

Ynt: 2009 Model Satılık Çok Temiz Bakılmış Grand Vitara 2009 makyajsız kasa ve 100.000km. bir vitara için istenen rakam çok fazla, en az 10.000TL ucuza alınmalı.

4. Aydz

G.V 1.9 DDiS: 17" yerine 16" x 6,5J jant ebat sorunsalı ???

Ynt: G.v 1.9 Ddis: 17" Yerine 16" X 6,5j Jant Ebat Sorunsalı ??? Kısaca Ben istanbul şişlideyim, hala lastikler üstünde ise ve Sizin için uygunsa aracınızda misafiriniz olmak isterim. Görüşlerinizi, sorularımın cevabını en kısa yoldan öğrenmiş olurum. Selamlar.
  5. Aydz

Ynt: G.v 1.9 Ddis: 17" Yerine 16" X 6,5j Jant Ebat Sorunsalı ??? Günaydın sayın Braveheart; Avatarımda gözüktüğü gibi beş sene Jimny kullandıktan sonra henüz 3 gün önce Grand Vitara ya terfi ettim. Terfi etmeden önce taa Jimny kullandığım günlerden içimde kalan BFG lastik kullanabilmek için...

6. Aydz

Ynt: G.v 1.9 Ddis: 17" Yerine 16" X 6,5j Jant Ebat Sorunsalı ??? Braveheart ile oguz1134 arasindaki yazilari soluksuz okudum, uzerinden 2 sene gecmis, sonuc ne oldu acaba... Arkadan geleceklere bir fikir verebilir misiniz sayin Baveheart Selamlar.

7. Aydz

Grand Vitara İçin Sessiz + Güvenli Yol Tutuş Sağlayan Lastik Ebatı ve Markası ?

Ynt: Grand Vitara İçin Sessiz + Güvenli Yol Tutuş Sağlayan Lastik Ebatı Ve Markası ? Merhaba Abdullah Bey, aslinda 4 ceker bir aracin ozellikle de BFG AT lastik taktiktan sonra (kendi web sitesinde b unun bir kar lastigi olmadigini yazan bir yazi okumustum sanirim...) hele istanbul gibi artik...
  8. Aydz

Grand Vitara İçin Sessiz + Güvenli Yol Tutuş Sağlayan Lastik Ebatı ve Markası ?

Ynt: Grand Vitara İçin Sessiz + Güvenli Yol Tutuş Sağlayan Lastik Ebatı Ve Markası ? Sevgili Braveheart, koprunun altindan sular akmaya devam etmis son mesajinizdan bu yana 1 seneden fazla zaman gecmis. Benim henuz bir Grand Vitaram yok ama arayistayim. Hedefim 2009 makyajli kasa az kilomete...
  9. Aydz

Satilik 2009 Suzuki Jimny

Ynt: Satilik 2009 Suzuki Jimny Selam; Jimny malum site yolu ile satilmistir, ilgilenen herkese tesekkur ederim.

10. Aydz

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland Yazinizi dun okumaya basladim, videolari da az once seyrettim. Su noktada yapabilecegim yorum motosiklet kullanan neredeyse herkesin kask takmis olmasi. Hanoi de cyclo turu 2 1:10 sn. de sokak sag kosesinde araba giremez levhasi var, istanbulda...

11. Aydz

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland Nihayet bu seruveninizi de bugun okudum, ancak birden bire kesilivermis. Son mesajinizdan sonra uzun sure yorum yapan da olmamis. Umarim hersey yolundadir, en kisa surede bu gezinizin devamini da bekliyor...
  12. Aydz

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland Merhaba Zafer Bey; Gezi notlarinizi sirasiyla okuyorum, ilk yaptiginiz geziyi 4 gunde ancak okuduktan sonra bu hafta da dogu komsularimiz gezinizi okuyup tamamladim. Gercekten takdir edilecek ve...

13. Aydz

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Merhaba Zafer Bey; Suzuki Jimny imi aldiktan en fazla bir sene sonra 2010 da siteye uye oldum. Pek aktif olmasam da teknik konularda surekli takip ettim. Yeni almayi dusundugum Grand Vitara hakkinda son birkac aydir uzun uzun...
  14. Aydz

Ynt: Satilik 2009 Suzuki Jimny Merhaba; Ilan gunceldir, Muayene 31 Aralik 2015 e kadar gecerli. Motorlu Tasit Vergisi Ocak taksidi odendi. Tum bakimlari Ozdogan Suzuki servisinde yapilmis, kazasiz bir arac. Son fiyat pazarliksiz 26.500TL takas dusunmuyorum. Jimny i hafta sonlari dilediginiz...
  15. Aydz

Ynt: Satilik 2009 Suzuki Jimny Selam; Satilik 2009 Jimny guncel Ilk sahibinden Kazasiz, degisensiz Muayene aralik 2015e kadar Sigara icilmemis Son fiyat 26.000TL Pazarliksiz, takassiz

16. Aydz

Ynt: Satilik 2009 Suzuki Jimny Aracim keyfe gore satilik. Takas dusunmuyorum, Jimny imi satinca 2009 Grand Vitara almayi dusunuyorum. Ilginize tesekkurler.
  17. Aydz

Ynt: Satilik 2009 Suzuki Jimny ILAN GUNCELDIR, Muayenesi yapilmis Aralik 2015 e kadar gecerlidir, fiyat son 26.000TL dir. Ilgilenenlere tesekkur ederim.
  18. Aydz

Ynt: Satilik 2009 Suzuki Jimny ILAN GUNCELDIR, Ilk sahibinden az km. de temiz Jimny. Muayene bittigi icin sene sonuna kadar son fiyat 25.500TL dir. Ocak ayinda muayene yenilenip vergi isin icine girecegi icin fiyat farkli olacaktir. Ilgilenenlere tesekkur ederim.

19. Aydz

Ynt: Satilik 2009 Suzuki Jimny Ilan haftasonuna kadar rezerve edilmistir.
  20. Aydz

Ynt: Satilik 2009 Suzuki Jimny Merhaba; Ilan gunceldir, ilk gunki gibi tertemiz Jimny (detay icin ilk mesaji okuyun), ozel silecekler, fabrikadan ciktigi gibi ne bir eksik ne bir fazla. Satiliga cikardiktan sonra 10 aralikta muayenesi doldu satmaya niyetli oldugum icin yenilemedim, muayene...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri