Arama sonuçlarınız

1. Ridvan Filiz

Amerika'da Karavanla Seyahat Hakkında Yardım Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Amerika'da Karavanla Seyahat Hakkında Yardım Görüş ve Önerileriniz? (USA) Amerikada kiralık karavanla (RV - Recreational Vehicle) seyahat edeceklere bilgiler. Amerika (USA) karavanla tatil yapmak için en ideal ülkelerden biridir. Yolları geniş, bizde olduğu gibi trafik canavarları da yok...

2. Ridvan Filiz

Amerika'da Karavanla Seyahat Hakkında Yardım Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Amerika'da Karavanla Seyahat Hakkında Yardım Görüş ve Önerileriniz? Amerika da karavanla 3 defa seyahat ettim, 4. seyahatin planlama aşamasındayım. 1. San Francisco dan Las Vegas a kadar / 2 hafta 2. San Francisco dan Miami ye kadar / 8 hafta 3. New York Miami / 4 hafta Ne tarafa gitmek...
  3. Ridvan Filiz

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Isviçre de değil de İzmir de yaşiyor olsaydım, kesin aranızda olurdum. Günlük hayatın tüm zorluklarına ve koşuşturmacasına rağmen faaliyetlerinizi sürdürün. Bizler de buradan okuyalım. Selamlar Rıdvan Filiz

4. Ridvan Filiz

Dünyanın her yerinde İzmir hasreti çekenlere

Mutlaka herksin kendi İzmiri vardır. Benim için İzmir Kordonboyu demektir. Uzun yıllardır Isviçre de yaşıyan bir İzmirli olarak ne zaman İzmir lafı geçse aklıma Kordonboyu gelir. Üniversite yıllarında Pasaport ta oturup bir bardak çay ile, dalga ve martı sesleri eşliğinde Körfezde güneşin...

5. Ridvan Filiz

Manş Denizinde Yelken Turu (English Channel)

Ynt: Manş Denizinde Yelken Turu (English Channel) Yat limanı girişinde bizi bekliyen üç arkadaşla buluşuyoruz. Özellikle görmek istediğmiz bir yerin olup olmadığını soruyorlar. Onlar bir program hazırlamışlar zaten, bizde bizi nelerin beklediğininin merakıyla programı onlara bırakıyoruz...

6. Ridvan Filiz

Ynt: Manş Denizinde Yelken Turu (English Channel) 4. Gün Salı, 24. 08.2009; Island of Sark – St. Helier/Jersey Gece hayli çalkantılı geçiyor. Tekneyı demirlediğimiz koy denize doğru oldukça korumasız ve ada, denizin bittiği yerden yaklaşık 50 metrelik bir düz duvar şeklinde yükseliyor...
  7. Ridvan Filiz

Manş Denizinde Yelken Turu 3. Gün 3. Gün Pazartesi, 24. 08.2009; Plateau Ecrhou – Island of Sark Hava aydınlanmadan bir saat önce uyanıyoruz. Sular 1,5 saat önce çekilmiş. Teknemiz kumların üzerinde oturuyor. Merdivenden kumlara iniyoruz. Hava aydınlanmaya başlıyor. Tüm gökyüzü kızıla...
  8. Ridvan Filiz

Manş Denizinde Yelken Turu 2. Gün 2. Gün Pazar, 23. 08. 2009; Iles Chaussey – Plateau Ecrehou Sabah uyanınca güverteye çıkıyorum. Serin ancak güneşli bir hava var. Arkadaşlar da uyanıyorlar. Kahvaltıdan sonra Grande Ile adacığında bir tur atıyoruz. Lastık botla iki grup halinde karaya...

9. Ridvan Filiz

Ben İsviçre de yaşayan bir yelken meraklısı olarak, Türkiye de açık deniz ehliyeti nasıl elde edilir bilmiyorum. Isviçre de ilk teori ve pratik sınavlarından sonra göllerde yelkenli kullanma ehlıyeti alıyorsunuz. İkinci aşama da üç aylık bir eğitimle Navigation, Harita kullanımı, Meteoroloji, Su...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri