Arama sonuçlarınız

1. M

Çukurova Offroad Grubu; Çamlıyayla Kar Gezisi (18 Aralık 2011)

Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Çamlıyayla Kar Gezisi (18 Aralık 2011) Maşallah Maşallah bir kez daha üzüldüm gelemediğime. Fotolar süper Saim Abi... Ellerine sağlık.

2. M

Çukurova Offroad Grubu; Çamlıyayla Kar Gezisi (18 Aralık 2011)

Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Çamlıyayla Kar Gezisi (18 Aralık 2011) İçim gitti vallahi! Çok güzel bir gezi olmuş. İyi Eğlenmişsiniz. Fotoğraflar için teşekkürler. Dün akşama kadar gelmeyi düşünüyordum, Saim Abi ye de söz verdim ama istem dışı olaylar nedeniyle gelemedim. Bir başka etkinlikte...
  3. M

10 ARALIK AYVAGEDİĞİ-GÜZELYAYLA ORMANYOLU GEZİSİ

Ynt: 10 ARALIK AYVAGEDİĞİ-GÜZELYAYLA ORMANYOLU GEZİSİ Tamamdır Abi. En kısa zamanda inşallah...

4. M

Ynt: 10 ARALIK AYVAGEDİĞİ-GÜZELYAYLA ORMANYOLU GEZİSİ Teşekkür ederim Saim Abi. Sizin gezi de çok güzel ellerinize sağlık. Müğlü Tepeköy civarı mı oluyor oraları bilmediğim için gitmedim ama bir daha ki sefer orası inşallah. O bölge için verebileceğin tüyoları bekliyorum ;)
  5. M

Pazar günü eren,le beraber yaptığımız ufak çaplı gezimiz.

Ynt: Pazar günü eren,le beraber yaptığımız ufak çaplı gezimiz. Paylasim icin tesekkurler Saim Abi. Fotograflar ve gezi harika. Siz hangi tarafa gittiniz. Bizden daha cok kar gormussunuz.

6. M

m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık Ne çamurdu abi valla, ama iyi keyif aldık. Bende teriosu sadece you-tube de falan izlemiştim açıkçası. Biliyorsun yeni heves saldım bu işe ama hakikaten umulandan çok iyi işler çıkarıyor.

7. M

Ynt: 10 ARALIK AYVAGEDİĞİ-GÜZELYAYLA ORMANYOLU GEZİSİ ...
  8. M

Ynt: 10 ARALIK AYVAGEDİĞİ-GÜZELYAYLA ORMANYOLU GEZİSİ ....
  9. M

Ynt: 10 ARALIK AYVAGEDİĞİ-GÜZELYAYLA ORMANYOLU GEZİSİ ....

10. M

Ynt: 10 ARALIK AYVAGEDİĞİ-GÜZELYAYLA ORMANYOLU GEZİSİ Çekebildiğimiz fotoğraflar...

11. M

Arkadaşlar Mersin'deki 2 günlük bol yağış sonrası doğan güneşi görünce, kardeşimle yukarılara kar yağmıştır kesin! Diyerek "Kar avı" na çıktık. Tabi fotoğraf makinelerimizi de kaptık ki anı kaydedelim. Sonuç: biraz hüsran sayılır ama en azından kara dokunduk :) İzlediğimiz rota; Mersin'den...
  12. M

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık evet gayet keyifliydi. Sağolun.

13. M

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık Mahallenin yukarısındaki boş alanda yapılan ufak bir geziydi bu. Tüm etkinliğimiz ve fotoğraflarımız bu kadar ne yazık ki.
  14. M

Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011)

Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011) Yok Abi belki hafif olduğu için batmazdı ama indirmekten korktum açıkçası.
  15. M

Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011) Abi Halkkent'teki kurumuş göletin orada atıl vaziyette yatıyordu, benim ufaklığın motorundan büyüktü :)

16. M

Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011) Saim Abi fotolar güzel. doblo çamura oturup keyifte yapmış maşallah :)
  17. M

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık Saim Abi fotoğraflar süper. Deklanşörün dert görmesin. Senin defender ağır olmasa orada kalmazdı ama hakikaten de o çamur neydi öyle, zamk gibiydi valla. Benim Atom Karınca da fena değilmiş :) görmüş olduk. Ha bide benim Atom Karıncanın...
  18. M

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 iyi geceler.

19. M

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Yok Abi, Soli de Daihatsu servisi.
  20. M

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Tamamdır Abi, yarın iletişime geçeriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri