Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,794
Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011)

evet sanırım çeşmeli sarıyer dogusandal sinap küçük fınık yol ayrımı naohut harmanı müglü şahananın üstünden koçayer zeybeklerden cıktınız galiaba

Etiketler

...

Görüntü102.jpg

yok saim müğlü,den yukarı noğut harmanına çıktık ordan dahada yukarı çıkıp tepe köye yukardan indik aşağıya senindediğin gibi zeybeklerden geçmedik senin söylediğin ayrı bi güzergah.senin söylediğin müğlü,büyükşahna,küçükşahna,zeybekler,sarılar,tepeköy.güzergahı.resimde görünen gölet tepeköy göleti.

dogru benim dedigim yol şahanadan sonra dere boyu gidiyorsun sen tepeköyün yukarısında ki asıl benim gitmek istedigim gölete gitmişsiniz kısmet olmadı bir türlü nasip

abi güzel resimler ellerinize sağlık..Bu pazar günübirlik bi tur atalım yaw paslanacaz otur otur..

m.ali sağolasın sizinde saim,le olan resimler güzel.yalnız o senin ufaklığın boyun,daki fan pervanesini nerden buldunuz.

reis33' Alıntı:
m.ali sağolasın sizinde saim,le olan resimler güzel.yalnız o senin ufaklığın boyun,daki fan pervanesini nerden buldunuz.

Abi Halkkent'teki kurumuş göletin orada atıl vaziyette yatıyordu, benim ufaklığın motorundan büyüktü :smiley:

sen aracı aşağıya indirmemişsin herhalde.

paylaşım için tşkler ancak dobloyu bu kadar zorlamasaymışsınız O gittiğiniz yerlere fıat/kartalla gitmeniz daha doğru olur veya bir arazi aracı ile

Emwayyes' Alıntı:
paylaşım için tşkler ancak dobloyu bu kadar zorlamasaymışsınız O gittiğiniz yerlere fıat/kartalla gitmeniz daha doğru olur veya bir arazi aracı ile
doblo hem önden çekişli olmasının hemde altının kartaldan daha yüksek olmasının avantajı tartışılmaz sanırım.arkadan çekişli araçlar taktir edersinizki zor yol koşullarında önden çekişli araçlara göre daha başarısızlardır.dikkat ettiyseniz köylerde ve kırsal alanlarda reno toros kullanırlar.evet butür yerlere 4 çeker araçla gitmek ön mantıklsı tabiki. bizimkisi tamamen 4 çekerimizin olmayışından :'(

Selam.

Konu başlığını düzenledim ama tam olarak hangi kent burası.??

merhaba Murat bey mersin merkez. hoşça kalın.

bilgisayar arızalıydı uzun süreden buyana giremedim şimdi aranızdayım yeniden

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR