Arama sonuçlarınız

1. Baki Ö.

Vitara Kapı Menteşeleri

Ynt: Vitara Kapı Menteşeleri İlginiz için teşekkürler ustanızla görüşebilirseniz cevabı bekliyorum.

2. Baki Ö.

Vitara Kapı Menteşeleri

Merhaba 99 5 Kapı vitaramın bütün kapı menteşelerinde boşluk vardı, çözümü için servise gittim. Pimlerin ve pim yataklarındaki burçların değişmesi gerektiğini, bunun içinde ortalama 300 tl fiyat istedi. Başka bir kaportacıdan fiyat aldım aynı işlem için 220 tl. masraf çıkarttı. Bana fiyat olarak...
  3. Baki Ö.

Vitara İç Aydınlatma

Ynt: Vitara İç Aydınlatma Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. Sökmeye çalıştım fakat kaportaya bağlanan yerden çıkardıktan sonra içini sökemedim bana sanki sökülmeyecekmiş gibi presli gibi geldi. Neyse söylediklerinizin doğrultusunda bir daha sökmeye çalışayım olmazsa yenisiyle...

4. Baki Ö.

Vitara İç Aydınlatma

Merhaba 99 jlx 5 kapı vitaramın iç aydınlatma lambasını kumanda eden kapılardaki sviçlerin hiçbirisi çalışmıyor. Elinde bulunan yedek parça satan arkadaş varsa veya bu konuda yardımcı olabilecek kimse varsa memnun olurum. İyi günler.
  5. Baki Ö.

Ziraat Bankasının 4x4'leri

Ynt: Ziraat Bankasının 4x4'leri Babam ziraat bankasında şöfördü cj5 ve defender kullanırdı ben o zamanlar çocuktum benide bazen köylere götürürdü. Köylere gitmekteki maksat : İsteyen köylülere mühendisler eşliğinde tarla bağ bahçe ve çiftlik kurmaktı tabiki bankanın kazancıda kullanılan kredi...

6. Baki Ö.

Dıscovery MPI Arıyorum!

Ynt: Dıscovery MPI Arıyorum! Merhaba Bende sahibindende sizin aracı gözüme kestiriyordum. Demek sizinmiş. Bende 99 vitara var ve mpi ile değiştirmeyi düşünüyordum. Yalnız maddi olarak biraz zamana ihtiyacım var o yüzden şimdilik sadece ilanları takip ediyorum. Sizede hayırlı müşteriler diliyorum.

7. Baki Ö.

MPİ mi yoksa Vitara mı

Ynt: MPİ mi yoksa Vitara mı Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Gerek geçmiş konulardan gerekse bu başlıktaki söylenenlerden bir hayli bilgi sahibi oldum. Beni bu araca yönelten hayallerimdeki araç olması ve büyük hacmi ile gereksinimlerimi daha iyi yerine getirmesidir. Vitara almamdaki amaç...
  8. Baki Ö.

MPİ mi yoksa Vitara mı

Ynt: MPİ mi yoksa Vitara mı Beklentim yüksek performans değil. 1.6 vitara ile yokuşlarda zaten şahin doğanlarla birlikte gidiyoruz. Benim beklentim Disco gibi geçek 4x4 ruhu taşıyan bir araca sahip olmak ve diğer 4x4 aracı olan arkadaşlarımla birlikte kır gezilerine çıkmak.
  9. Baki Ö.

MPİ mi yoksa Vitara mı

Ynt: MPİ mi yoksa Vitara mı Çok ümitlenmiştim yaa o kadarmı kötü. Pekiya motor ömrü ve sağlamlığı nasıldır.

10. Baki Ö.

MPİ mi yoksa Vitara mı

Merhaba Yaklaşık 1 yıldır 1.6 5 kapı vitara JLX kullanıyorum. Güzel hoş araba bana fazla sorun yaşatmıyor. Fakat tek derdim var biraz küçük olması. İlk olarak 4x4 çift kabinleri düşündüm fakat yüksek vergilerinden dolayı vaz geçmek zorunda kaldım. Araştırmalarım sonunda MPİ nin bana uygun...

11. Baki Ö.

Motor Yağı Katkı Maddesi Kullanmalı mıyım?

Ynt: Motor Yağı Katkı Maddesi Kullanmalı mıyım? Dün Yağı değiştirdim. 10x40 castrol megnatec. Katkı koydurmadım ilerki zamanda yağ yakma durumuna göre değerlendirecem. Yağı 4lt. 60 tl ye aldım filtreyi 15 tl ye Arabayı altını incelemek için lifte kaldırttım. uzun rot kolunun başında biraz...
  12. Baki Ö.

Ynt: Motor Yağı Katkı Maddesi Kullanmalı mıyım? Özellikle Abdullah beye ve diğer arkadaşlara cevapları için teşekkür ederim.

13. Baki Ö.

Merhaba arkadaşlar yarın 99 model 1.6 jlx arabamın motor yağını değiştirecem. Forumdan incelediğim kadarıyla 10W40 castrol magnatec en uygun yağ olacağı kanısına vardım. Ancak arabam 5000 km de 200-300 gr kadar yağ eksiltiyor. Bunu göz önüne alarak katkı da koymayı düşünüyorum. Sizce motor yağı...
  14. Baki Ö.

Kalorifer su kaçağı

Ynt: Kalorifer su kaçağı Benim kullandığımın markasıda dubleup idi. Üzerindeki açıklamada herhangibir tıkanıklağa yol açmaz yazıyordu. Hani duymuşsunuzdur suya toz biber katıp kaçağın önlenmeye çalışıldığını ya benim kanaatimce de sistem aynı sadece biber olayının biraz...
  15. Baki Ö.

Kalorifer su kaçağı

Ynt: Kalorifer su kaçağı Ben sorunu çözdüm gibi; Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine radyatör tıkayıcı sıvılardan koydum sızıntı kaçak şu an yok gibi inşallahda olmaz. tavsiyeleriniz için de teşekkürler. İyi günler.

16. Baki Ö.

Kalorifer su kaçağı

Merhaba arkadaşlar. 99 vitaramın radyatör suyu sık sık eksiliyordu. Bunu nedenini incelerken ön paspaslarında sürekli ıslak olduğunu ve alt havalandırmalardan antifiriz damladığını farkettim. Fakat ne kadar bakındıysamda ne su hortumlarını nede kalorifer radyatörünü görebildim. eğer sorun...
  17. Baki Ö.

Suzuki Vitara Volan Dişlerinin Sıyrılması

Ynt: Suzuki Vitara Volan Dişlerinin Sıyrılması Benim araçtada aynı durum var ancak dişli kaçırma sesinden çok sadece boşa dönen marş motorunun sesi var acaba dişlidenmi yoksa volan ve marş motoru dişlileri birbirinimi çekmiyor bilmiyorum şimdilik kara kara düşünüyorum. İyi günler.
  18. Baki Ö.

Suzuki Samurai 4 Çeker Şaftı

Ynt: 4 Çeker Şaftı Merhaba bende Muğla da yaşıyorum.Belki bilirsinizdir Bayırda suzuki servisi var. Dürüst insanlar işçilikleri ve ekibide iyi ben JLX imi oraya götürüyorum fiyat konusunu ise konuşmalısınız. İyi günler.

19. Baki Ö.

Vitara JLX Vites Kutusu ve Diferansiyel Yağları

Ynt: Vitara JLX Vites Kutusu ve Diferansiyel Yağları Abdullah bey teşekkürederim.
  20. Baki Ö.

Vitara JLX Vites Kutusu ve Diferansiyel Yağları

Ynt: Vitara JLX Vites Kutusu ve Diferansiyel Yağları Merhaba arkadaşlar 1.6 düz vites vitaramın şanzıman yağını değiştirmeye karar verdim ancak bulunduğum yerde istediğim yağdan bulun madığını ve siparişle geleceğini söylediler. siparişle geleceği için yağın miktarı önemli oldu. Yukardaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri