Arama sonuçlarınız

1. S

GPS Özellikli Cep Telefonları

Ynt: GPS Özellikli Cep Telefonları Nokia 5800 kullanıcısıyım telefonu yeni aldım 2010 babalar günü, Telefonda harici gps özelliği mevcut yani programını yükleyip telefon sebekesine para ödemeden kullanabiliyorsunuz yok ağa ben paralıda olsa kullanırım diyorsanız a gps özelliğini harici gps ile...

2. S

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Harika çalışmanızı dikkatle takip ediyorum harika işler çıkarıyorsunuz Allah kolaylık versin
  3. S

Mitsubishi L200 Magnum 2003 4x4 Çift Kabin

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum 2003 4x4 Çift Kabin Öncelikle hayırlı satışlar. Bu aracın yıllık vergisi nedir arkadaşım

4. S

Tüm Otomotiv Sistemleri Açıklayıcı Animasyonlar

Ynt: Tüm Otomotiv Sistemleri Açıklayıcı Animasyonlar Teşekkürler sağolun yararlı bilgiler
  5. S

Cappadocia

Ynt: Cappadocia Fotograflarınız çok güzel bölge de öyle benim memleketim ben Ürgüp' lüyüm emeklerinize sağlık

6. S

Hayalinizdeki 4x4

Ynt: Hayalinizdeki 4x4 unimog u 500 şu barabus lu olandan

7. S

Fosfor?

Ynt: Fosfor? unimogların arkasındaki o artı işaretinden bahsediyorsunuz sanırım askerde atgm olarak görev yaptım onların parladığını hiç görmedim çünkü onların hepsi beyaza boyanmış durumda
  8. S

Türkiye'de En Çok Tercih Edilen Dağ Motoru Hangisidir?

Ynt: Türkiye'de En Çok Tercih Edilen Dağ Motoru Hangisidir? Bence konuyu açarken motorun kullanım amacını yazarsanız daha iyi olur spor amaçlımı yoksa yük eşya taşıma amaçlımı değerlendirelim ben mahema olarak işaretledim sepetle arazide harikalar yaratır çok yakar ama gitmem demez 12 kişi...
  9. S

Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

Ynt: 16 Silindir Uçak Motoru Takılmış Motorsiklet. Kanatlarını takmayı unutmuşlar meraklanmayın uçsa bile çabuk iner aşağı

10. S

Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

Ynt: Dünyanın En Hızlı Motoru 1000 Bg. 0-100 km. 0.8 Sn. Bende motor kullanıyorum ama böyle bi canavara binmeyi hiç düşünemem tavsiyede etmem bizler motor kullanmasını düşe kalka öğreniyoruz adamlar çocukluktan eğitimini alıyorlar motora binmek bence harika ama kesinlikle (kendi tercihim)...

11. S

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın Arkadaşlar denizde balık avlamaya uğraştım bi kaç kez de tuttum ama ne balığı olduğunu anlayamadığım için salıverdim zıpkınla balık vurdum arkadaşlara verdim hiç tadına bakmadım desem yalan olmaz ama tatlı su balıklarının...
  12. S

Mitsubishi Aracım Olmuş mu Sizce?

Ynt: Mitsubishi Aracım Olmuş mu Sizce? Harika araç maşallah güle güle kullanın

13. S

Mitsubishi'nin 4x4 Kamyonu Varmış

Ynt: Mitsubishi'nin 4x4 Kamyonu Varmış Mitsubishi motoru benim bildiğim en iyi dizellerden biri bakımı aksatılmadığı ve düzgün bi servisin desteğini alan 1.000.0000 km görmüş araçlar var bizdede bi tane FE 659 var araç 93 model ve 550.000 km de hiçbir sıkıntısı yok dahada gidecek gibi araçların...
  14. S

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? Bence vites seçimi içinde bulunulan yol arazi iklim ve aracın kullanım amacına göre değişiklik göstermektedir. Şahsen ben düz vites taraftarıyım
  15. S

Gaz 69

Ynt: Gaz 69 Osman kardeş tam üstüne bastın bahsettiğim araç senin de bahsettiğin araç üzerinde gramafonda sergilenir antika türlü eşyalarda ama düğünlerin ve sünnetlerin vazgeçilmezidir sahibinin birde 200 d kırmızı mercedesi var ikisinide iyi koruyor hatta asmalı konak dizisinde ve birçok...

16. S

MACK

Ynt: MACK bu araçlar inanılmaz
  17. S

Kamaz 43269

bunlardan her eve lazıııım teşekkürler kapımızın önünde bu araçlardan olsa tam süper olurdu
  18. S

Gaz 69

Ynt: Gaz 69 bu 4*4 ten Ürgüp te antikacı Mustafa Kırboğa'da var yazın kullanır bordo renkli tuhaf bi makina ama gezmek çok hoş oluyor

19. S

Ford Bronco

Ynt: Ford Bronco bu araçlar çok hoş görünüyor bildiğim kadarıylada arazi performansı çok iyi
  20. S

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Bende ramzey qm 200 gy enduro var işimi şimdilik görüyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri