Fosfor?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,152

Alfonse

Zirve
Normalde gözükmeyen, karanlıkta görülebilen, kol saatlerindeki gibi, fosforlu bi kalem veya boya bilen var mı acep?

Etiketler

Ynt: Fosfor?

yazargezeryolçizer' Alıntı:
http://www.fosforluboya.com/
Çok teşekkür ederim..
Bu siteyi biliyordum, fakat daha az boyutta bi ürün lazım bana Jeep Zj' m için. Başka alternatifle yardımı olabilecek var mı?

pancarmotorcu' Alıntı:
daha az derken 1 kg den azmı

Evet, şimdilik 100 gr bile yeter. Ürünü deneyim, fazlasını alrım. Şimdi kesin uygulamam gereken yer en fazla 0.9 kalem ucu kadar. İşte orada da yanar mı gece, bakıcam. İnce fırça ile felan uygulanabiliyor olması lazım.... Office Store' lara felan baktım, kalem şeklinde yok, keşke olsa....

pancarmotorcu' Alıntı:
firmaya tel edip numune bazında istenebilir alınamazsa . aynı şekilde az almak isteyen olursa 1 kg alınıp bölünebilir ben yarım yada çeyrek alabilirim

ok, firmayla görüşelim, numune verirlerse, uyarsa, en az sattıklarını bölüşürüz. görüşürüz...

Unimogların diferansiyellerinde vardır, gece karartmada giderken arkadaki öndekini görsün diye :smiley:

unimogların arkasındaki o artı işaretinden bahsediyorsunuz sanırım askerde atgm olarak görev yaptım onların parladığını hiç görmedim çünkü onların hepsi beyaza boyanmış durumda

:smiley: fosfor ne bilmedikleri içindir.... aracın plastik torpidosunu düğmeleri bile sökmeden sentetik boya ve fırça ile boyayandan başka birşey beklenmez. Bende Ordonat olarak 4. Kademe Ağır Bakım Fabrikasında yaptım...

SEVAL' Alıntı:
Kozyatağı Bauhaus' ta kalem şeklinde olanlardan bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Buradaki Bauhaus' a bakarım. Ankara' yım ben. Olmazsa ararım İst. ' u. Nası bi şey? Biraz detay bilginiz var mı? Bu bilgi iyi oldu.

Tşklr...
Nasıl arıcam onu, bi markası veya türü, lakabı felan var mı? Hani permenant' lara asetat kalemi, cam kalami, cd kalemi denir ya....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri