Arama sonuçlarınız

1. T

Lada Niva Şnorkel Uygulaması

Ynt: Lada Niva Şnorkel Uygulaması Kaner bey ilk baştaki lastiklerin ölçüleri nedir?

2. T

1998 As 250 4x4 Kamyonet

Ynt: 1998 As 250 4x4 Kamyonet Sayın efsane kullandığınız aracın diferasnsiyellleri kilitli tipmi ?? birde yedek parça fiyatları ne seviyede ??
  3. T

Bu da Benim Unimog'um

Ynt: Bu da Benim Unimog'um Ahmet bey araca bence toprak rengi yapın .Yıkama sırasındaki çamurun rengi bence çok yakışır .

4. T

Vega hakkında bilgi verebilecek var mı?

Ynt: Vega hakkında bilgi verebilecek var mı? samara da güzel araç yani toros gibi sağlam bozuk yollardada başarılı bir araç
  5. T

Lada Niva mı, Suzuki Vitara 5 Kapılı mı?

Ynt: Lada Niva mı, Suzuki Vitara 5 Kapılı mı? suzikinin nekdar peki 1.4 jlx ler ?

6. T

Lada Niva mı, Suzuki Vitara 5 Kapılı mı?

Ynt: Lada Niva mı, Suzuki Vitara 5 Kapılı mı? iki aracın 100 km /saat e ulaşma sürelerini bilen varmı acaba ??

7. T

Kar yağdı Böyle Oldu:)

Ynt: Kar yağdı Böyle Oldu:) uzaktan lada kar tavşanı gibi .) resimler çok güzel .ladayı böyle görünce ,özellikle siyah renkli arazi araçlarının yüzde kaçı bu gibi ortamlarda kullanıyor.merak etmiyor değilim. odunları görünşe eski kuzine tipi fırınlı sobalar geldi aklıma resimler için tekrar...
  8. T

Unimog mu? BMW X5 mi?

Ynt: Unimog mu? BMW X5 mi? unimogmu yoksa g serisimi söylense arkadaşlar nasıl düşünürdü peki :) yada unimogmu uralmı ?
  9. T

GAZelle 4x4 Minibüs

Ynt: GAZelle 4x4 Minibüs bende gördüm hemen ön difrerasiyel gözümü çekti :) Ankarada siyah sehir arazi araçlarının arasında kendini hemen gösterdi .kızılayda orjinal araçlar var aslında hino görmüştüm dört çekerini .neler vardır kimbilir şu varki yukaruda modifiye edilen gazların...

10. T

Rusya'da Chevy Niva ile Normal Niva Bakım Maliyet Karşılaştırması

Ynt: Rusya'da Chevy Niva ile Normal Niva Bakım Maliyet Karşılaştırması 5 kapılı nivalara göre sanırım daha çok tutuluyor

11. T

Rusya'da Chevy Niva ile Normal Niva Bakım Maliyet Karşılaştırması

rusyada chevy niva ile normal nivanın bakım maliyet karşılaştırması Sayı p / p вид работ işin türü НИВА-ВАЗ Niwa-VAZ ШЕВИ-НИВА Chevrolet Niva 1 1 Колодки передние замена Ön fren yedek pedleri 337,5руб. 337,5 ruble. 480руб. 480rub. 2 2 Колодки задние замена Arka fren yedek pedleri...
  12. T

4x2&4x4 NİVA

Ynt: 4x2&4x4 NİVA Dursun usta peki şehir içinde sürüş rahatlığı olarak vitaraya göre nasıl ?

13. T

Pw 250 Diferansiyel Sorunu

yurtdışında bazı arazi araçlarına unimog 404 diferansiyeli uyguladıklarnı duymuştum Grand larda uygulanmış resmini görmüştüm çok başarılıydı.aynısı pw 250 lerede uygulanabilir aslında
  14. T

Çamurda Zincir Takmak

Ynt: Çamurda Zincir Takmak normal bir insan su resimleri görse çamurda kalmış kamyon der geçer neden girmiş neye girmiş irdelemez bile .ama benim için bu resim kremeya bulanmış pasta gibi görünüyor.bilmiyorum arkadaşlar bana katılırmı :)
  15. T

Lada Nivalarda Yakıt Tasarrufu İçin Lastik Seçimi ?

merhaba arkadaşalar.nivalarda yakıt tasarrufu için hangi ölçü jant ve lastik önerirsiniz saygılar

16. T

Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. Fikret bey erzurum civarında nivalar çok diyorlar .doğrumu acaba ?
  17. T

Değişik arazi aracı resimleri

Ynt: Değişik arazi aracı resimleri çavuş desen lastili araçtaki lastik birebr BTR araç serisnin lastiği aynısnı petlas üretiyor o ölçeğe bakınca aracın cüssesi hayli büyük ) ruslar sanrım bir nivaya cömert davranmışlar ))
  18. T

Zincir mi? Kar Lastiği mi?

Ynt: Zincir mi? Kar Lastiği mi? Arkadaşlar zincirin peki çamurlu alanda bir faydası varmı peki ?

19. T

Pw 250 Diferansiyel Sorunu

merhabalar peki pw 250 ler arazide görme yada kullanma sansınız oldumu kabiliyetleri nasıl ?
  20. T

Boyalarla İlgili Güzel Bir Kaynak

Güzel bilgiler var içiden,merak edenler için linkini gönderiyorum . Saygılar www.tacboya.com/Teknik%20Destek.pdf

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri