Arama sonuçlarınız

1. T

Kar Küreyen Lada Niva

Ynt: Kar Küreyen Lada Niva...

2. T

Kar Küreyen Lada Niva

Ynt: Kar Küreyen Lada Niva Değerli arkadaşlar video görüntüsü youtubeden .sanrım bundan dolayı göstermiyor
  3. T

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/Truckload-of-nivas.jpg

4. T

Ecirman Lada Niva 1.7i 2003

Ynt: Ecirman Lada Niva 1.7i 2003 OK seri lastikleri güle güle aşındırın:)
  5. T

Rus Motorları

Ynt: Rus Motorları peki sınıfındaki diğer motorların yakıt tüketimi nekadar?

6. T

Mattrack - Kar Paleti.

Ynt: Mattrack - Kar Paleti. rusyadada bir iki firma var sanrım tekerlekli araçları palaetli yapan .urallara bile uygulandığğını biliyorum

7. T

Rus Motorları

Ynt: Rus Motorları ben genelikle bahçede kulanacağım ama sepet takmayı düşünmüyorum .biraz araştırdım planet markası var sıfırları varmış .bir kaç yerden duydum cros tipine dönüştrülüyormuş ve yedek parçası çok ucuz ama yajıt tüketimi 100 kmde 4-5 litre bu yeni motorlarınmı değerleri bilmiyorum
  8. T

Rus Motorları

merhaba arkadaşlar rus motoru olan planet nasıl sizce??
  9. T

s 404 Diferansiyelleri

Ynt: s 404 Diferansiyelleri şöyle olabilir normalde üniversal kavramaların 3 düzlemde sınırlanmış bir çalışma aralığı var .bu aralık hız artıkça azalıyor aklımdaki fikir şu bu aslında traktörlerde uygulanıyor su çekmek için. sanzıman sonuna bir hidrolik pompa bağlansa ve pompanın bir giriş...

10. T

s 404 Diferansiyelleri

Ynt: s 404 Diferansiyelleri diferansiyeller ziyade universal kavramaların asgari açıları önemli .yani her düzlemde beli bir açı ile sınırlı .unimog diferansiyllerinde portal reduksiyon dişlisi kafama takılan ;bu dişliler çok yüksek devirde dönerse diferansiyel içindeki yağlar vasfını yitirmesi...

11. T

5 kapı Niva

Ynt: 5 kapı Niva bu araçta şase varmı ?
  12. T

Alet Çantası

peki willys jeep leride müzeye verelim :) sanırım boya pas konusunda bilgi alamıyacağım

13. T

s 404 Diferansiyelleri

merhabalar bazı sitelerde .özelikle amerikan arazi araçlarının diferansiylerini unimog diferasiyelleri ile değiştriyorlar ,sizlerce bu güzel bir çözümmüdür??
  14. T

Alet Çantası

arkadaşlar 2. dünya savaşından kalma bir mühimmat kutusu buldum .ama dışı çok paslı,evde basit yöntemlerle bu pası nasıl silebilrim (metal kalmele yazılmış yazıları silmeden )?
  15. T

S100 4X4

Ynt: S100 4X4 nadir abi bunların yenileri var. pw 250 olanlar .aklıma şöyle bir fikir geldi. bunların diferansiyelelrini çıkarıp yerine 404 diferansiyile konulabilinirmi??nasıl olur sizce?

16. T

Çamurda Zincir Takmak

Ynt: Çamurda Zincir Takmak nadir abi askeriyede kulanılan 1300 lerede arka lastikleri tersdüz ediyorlar ama sadece çavuş desenli lastik desenlerinde çok verimli,markasını bilmiyorum ama man 630 larda birde eski 404 lerin standart lastiğinde bu uygun olmuyor . ama çamur umimoğun kamçıdır :)
  17. T

Landrover Diferansiyel Kilidi Hakkında

Ynt: Landrover Diferansiyel Kilidi Hakkında bir kaçgündür bu konuyu düşünüyorum sanırım nadir abi biliyordur. acaba kilit almak yerine hurdacıdan çıkma eski 404 unimog diferansiyelini defendere monte edilse nasıl olur ,portal redüksiyon dişlisi sanrım hızı azaltabilir ama bence çok kulanışlı...
  18. T

Unimog 416 Turbo Şarjlı, 245 Beygir

Ynt: Unimog 416 Turbo Şarjlı, 245 Beygir sıkıştıma oranını artırıbilirler ama hem turbo charge hem sıkıştırma artışı ,onun silindir bloğunu eritir,ya kara tren gibi buharlı olur:)

19. T

Unimog

Ynt: Unimog nette dikkat ettğim birşey var yurt dışındaki unimog klüpleri hep eski kasayı tercih ediyorlar. bir resim görmüştüm 406 üzerine smental ırkı bir damızlık boğa vardı .çok güzel bir resimdi bulamadım bir türlü
  20. T

Kar Küreyen Lada Niva

http://www.youtube.com/watch?v=16GaCbN185E&feature=related

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd