Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne amacla ve nerde kullanacagına baglı yük için ve sepet takmak için iyi makina diyebilirim saglam ve dayanıklı 70 modelleri halen anadoluda gazlıyor ve bide 3 tekerlekli geri vittesi olan 2000 modelleride var g.o.p de karadeniz mahallesinde bahattin usta var ve rusların ustası sorunun ne olursa olsun tamiri mümkün ve su sogutmalı çift silindirlileride var gecen sene ben bahattin ustanın motoruna binmiştim su sogutmalı olanlar diyerlerinden daha ata ve seri teker yapıyımmı dedim de bana bunlar asla teker yapmaz demişti dene istersen dediginde ben tekere alıpta 30 metre gittigimde acayip bozulmuştu ve bidaha yapma demişti daha ne diyebilirim makinanın parcasıda tamirciside mevcut sen sana uyarmı onu düşün
ben genelikle bahçede kulanacağım ama sepet takmayı düşünmüyorum .biraz araştırdım planet markası var sıfırları varmış .bir kaç yerden duydum cros tipine dönüştrülüyormuş ve yedek parçası çok ucuz ama yajıt tüketimi 100 kmde 4-5 litre bu yeni motorlarınmı değerleri bilmiyorum
sınıfında derken ne şekilde onun sınıfında başka motor varmı bilmiyorum sepet takılacak en uygun yük motoru odur en ucuzuda odur ve onun arkasınada römörkü olan su sogutmalı geri fitesli arazi takviyeli olanlarıda var onun ayarında başka varsa bende bilmek isterim tabi ucuz olarak
arkadaşlar planet le en iyi çekoslovak jawa yarışır ve bence jawa alır. Planet ağır motor ama çekişi güzel terceih sizin.Kullanış amacınıza göre seçim yapın.