Arama sonuçlarınız

1. erhan110

Kia Bongo Kapalı Kasa Kamyondan Karavan

Ynt: Kia Bongo Kapalı Kasa Kamyondan Karavan Haklısın kardeşim , beyin fırtınası yaptık pek değinilmemiş bir konuda.

2. erhan110

Ynt: Kia Bongo Kapalı Kasa Kamyondan Karavan Teşekkürler Haşmet bey işin en önemli kısmı buymuş aslında. Trafikte oldukmu birgün kazaya maruz kalabileceğimizi herzaman düşünmeliyiz.
  3. erhan110

Ynt: Kia Bongo Kapalı Kasa Kamyondan Karavan :) yok hocam bu zor karar , çünkü tadilat işlerinde masraf planladıgınızın mutlaka 2 misline geliyor hal öyle olunca böyle bir araç 25-30 a mal olursa bu doğrumu olurr ?? yanlışmı olur ?? bu yüzden zor karar .... Selamlar Erhan

4. erhan110

Ynt: Kia Bongo Kapalı Kasa Kamyondan Karavan Anladıgım kadarıyla aracın kusurları şunlar : 1- sert arka amortisörler . bunlar herhalde agır tonaj ıcındır yumuşatılabılınır. 2- klima olmaması . buda 2,000 tlye hallololur. 3- motor altta ısı gurultu yayması . buda yoksayılabılınır. 4-...
  5. erhan110

Defender ve Klima

Ynt: Defender ve Klima Yaklaşık 10 m.küplük karavanımda soğutma olarak %80 memnunum , 110sw defenderlarda bu memnuniyetin %100 olacagını sanıyorum çunku hacim kucuk. İlaveten arıza bozulma vs teknık konularda tamamen menunum , tık olmadan çalısıyor.

6. erhan110

kipor kge3500tc jenaratör

Ynt: kipor kge3500tc jenaratör Yusufcum denedim , sordugum sualin cevabını şuanda verebılecek durumdayım . Jenaratör 2.6 kw gucunde nominal çıkısı ise 2.3kw . 2.3 kw gucunde 2 ayrı cihazı aynı anda çalıstırabılıyorum ama sure uzarsa stop edıyor, ancak cihazlardan bitanesi yada ikisi kaynama...

7. erhan110

Ynt: Kia Bongo Kapalı Kasa Kamyondan Karavan :) Sağolun teşekkürler , bakalım zor karar bu araclarda nekadar akla yatarsa yatsın sanki bir ticari havası var nakliye kamyonu gibi , ama teknik olarak iyi oldugu kesin...
  8. erhan110

Ynt: Kia Bongo Kapalı Kasa Kamyondan Karavan n Evet hocam kia uzmanı sensin :) motorları iyi diyorsan dogrudur bunuda olumlu bır not olarak çentik atalım birde otomatık vites olsaydı :) ....tesekkurler
  9. erhan110

Ynt: Kia Bongo Kapalı Kasa Kamyondan Karavan Evet kasalar 5 ten baslayıp 10 a kadar cıkarmıs frıgo olounca dahada fazladır , bu araclarda kamyonet kasa olanlarla kapalı kasa hatta frigo kasa olanlar bıle aynı9 fıyat buda buyuk avantaj

10. erhan110

Ynt: Kia Bongo Kapalı Kasa Kamyondan Karavan Sagol yusuf bu süspansiyon işi güzel haber .... :) Landların böbrek taşı sarsıntısından sonra iyi gider yumusak suspansiyon

11. erhan110

Yeni karavan arayısında oldugum şu günlerde kafamda olan bir projeyi tartısmamaya açmak isterim. Kia Bpngo 2004 - 2006 model 2500 dlx kapalı kasa hatta frigo kasa yaklasık 100.000 km de araclar yaklasık olarak 13-17.000 tl civarında , kasalarının izolelı olması hatta bazılarında sogutma...
  12. erhan110

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba :) hayırlı olsun harika görunuyor.

13. erhan110

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) :) Sağolasın SnDr.hemşehrim ... bişeyler yapmaya çalıştık sonunda ambulans kasa Defender antolojisine dönüşecek bu iş :) 3 yıl önce 2008 yılının bu aylarında beynime girmişti bu Defender vede 2009 yılı martında...
  14. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Yoo hayır paslanmaz değil , içme suyu depolanmayacagı için normal saç malzemeden yapıldı.
  15. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Vallla jenaratör karavanlar için en verimli vede ucuz enerji sağlama aracı bu yüzden yeri falan sorun olmuyor , 10 gündür hergün bikaç saat kullandım tükettiği benzin sadece 5 litre. Yaklaşma açısı derken park etmeyi falan...

16. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Bugüne kadar geçici su depoları ile idare etmiştim ., sabit depolarımızı 2 yılsonra koydurdum :) herkezin yaptıgının tersine oldu 45 litre kullanma suyu, 45 litrede atık su saç depoları , merdiven altlarına girdi güzelce...
  17. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Jenaratörün araca montajı tamam :) Bunu tavsiye eden Atilla ve Taiga haldun arkadaşlara müteşekkirim . Aracın heryerinde 220 volt elektrik alllaha şükürler olsun herkeze jenaratör tavsiye ederim.
  18. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Sağol Leventcim teşekkürler :)) Panelle çözmek istedim ama asla olamıyacagına kanaat getirdim o yüzden el mecbur oldu . Aslında bu enerji konusunda bir kafa karışıklıgı var , allahın amerikalısı karavanında plazamasıda...

19. erhan110

kipor kge3500tc jenaratör

Ynt: kipor kge3500tc jenaratör Sayın arkadaşlar bir sualim daha olacak. Kullanılacak aletin gücünün örneğin 2.3 kw olması buna karşılık jenaratorunde nominal gücünün 2.3 olması vede su ısınana kaadar bu eşit değerde jenaratör calısabılırmı yoksa fazla yüklenmeden stop faalanmı eder ?????
  20. erhan110

Şarj Dinamosunu Değiştirerek Enerji Elde Etme.!

Ynt: Şarj Dinamosunu Değiştirerek Enerji Elde Etme.! Çok teşekkkürler sn.bartek değerli bilgiler bunlar. Önceden duyduklarımla birbirlerini dogruluyor , ancak volanttan büyük kasnakla gelen 1200 devir alternatörün çok daha küçük krankında 3000 devirler civarına çıkar diye duymuştum ancak tabıkı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri