Defender ve Klima

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKİVA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,973

AKİVA

Kamp II
Arkadaşlar merhaba,
Defender gerek tasarımı gerekse her türlü yol koşulundaki kanıtlanmış dayanıklılığı nedeniyle arazi araçları içinde ilk tercihimi oluşturmaktadır.Sadece doğa gezilerinde değil aynı zamanda uzun yolculuklarda ve günlük olarak kullanmayı düşündüğümden bazı konfor detayları eksik kalmakta.Özellikle 90lı yıllara ait olan araçlarda donanım gayet sade ve basit bırakılmış.Yüksek modellerde gerek motor özellikleri gerekse konfor donanımları geliştirilmiş ancak bunlara maddi olarak yaklaşmak imkansız gibi birşey.
Bana göre en önemli konfor donanımı klimadır.
Defenderlara sonradan klima uygulanabiliyormu?
Uygulamış olan veya bilgisi olan birileri varsa paylaşımda bulunabilirlerse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Defender ve Klima

klima ve vebasto uygulaması yapılıyor,yapanları gördüm ancak maliyet kısmını bilmiyorum

cikma vebastolar 500-1000 tl arasinda. klima ise bilgim disinda fiyat olarak. vebasto uygulamssi olan iki arac biliyorum ki gercekten cok iyi....

AKİVA' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,
Defender gerek tasarımı gerekse her türlü yol koşulundaki kanıtlanmış dayanıklılığı nedeniyle arazi araçları içinde ilk tercihimi oluşturmaktadır.Sadece doğa gezilerinde değil aynı zamanda uzun yolculuklarda ve günlük olarak kullanmayı düşündüğümden bazı konfor detayları eksik kalmakta.Özellikle 90lı yıllara ait olan araçlarda donanım gayet sade ve basit bırakılmış.Yüksek modellerde gerek motor özellikleri gerekse konfor donanımları geliştirilmiş ancak bunlara maddi olarak yaklaşmak imkansız gibi birşey.
Bana göre en önemli konfor donanımı klimadır.
Defenderlara sonradan klima uygulanabiliyormu?
Uygulamış olan veya bilgisi olan birileri varsa paylaşımda bulunabilirlerse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

selamlar orjinal klima 3.500 , 4.000 tl civarında,dır montajına ise 1.500 tl istiyorlar

Teşekkürler.
Klima sonradan takıldığında orjinali gibi verim veriyormu?

Ben maslakta Erten klimada yaptırdım 2 yıldır hıcbır arıza çıkmadı çıkanıda bedelsız düzeltiyorlar , kaliteli çin malı 18.000 btu karavan olmasına ragmen serinletiyor, 2.500 tl ye ıscılık malzeme dahil yaptırabılırsınız

kontak kişi : erhan erten tel 0532.6250544

baba resim 010.jpg

erhan110' Alıntı:
Ben maslakta Erten klimada yaptırdım 2 yıldır hıcbır arıza çıkmadı çıkanıda bedelsız düzeltiyorlar , kaliteli çin malı 18.000 btu karavan olmasına ragmen serinletiyor, 2.500 tl ye ıscılık malzeme dahil yaptırabılırsınız

*
Erhan bey arac daki zemın izalasyon malzemesı nedır sizmı yaptırdınız nereden alabiliriz nasıl bi malzemedir fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz ?

DR.ÖZHAN' Alıntı:
*
Erhan bey arac daki zemın izalasyon malzemesı nedır sizmı yaptırdınız nereden alabiliriz nasıl bi malzemedir fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz ?
sık girmediğim için cevapsız kalmış kusura bakmayın.
detaylı bilgi izolasyon sayfalarımda var zeytinburnu demirciler sitesi 8.yolda epe ticaret olması lazım sadece izolasyon madeleri satıyorlar ,ordan alarak kendim döşedim ortalama m.kare fiyatları 30 tl civarında o görduklerınız ısıya karşı yanmaz madde kaput içi ve şanzıman çevresınede sese karşı olan var hepsı kendınden yapıskanlı çıkart yapıstır yani.

Selamlar
erhan

erhan110' Alıntı:
sık girmediğim için cevapsız kalmış kusura bakmayın.
detaylı bilgi izolasyon sayfalarımda var zeytinburnu demirciler sitesi 8.yolda epe ticaret olması lazım sadece izolasyon madeleri satıyorlar ,ordan alarak kendim döşedim ortalama m.kare fiyatları 30 tl civarında o görduklerınız ısıya karşı yanmaz madde kaput içi ve şanzıman çevresınede sese karşı olan var hepsı kendınden yapıskanlı çıkart yapıstır yani.

Selamlar
erhan

Doğrudur Erhen bey önemli değil herzaman net de olamıyoruz verdiğniz bilgiler için cok teşekkür ederım actığınız konuları gözden kacırmışım baştan sona okumalıyım garaj bölüme daha cok yogunlaşmışım, karavan bölümünü daha sık ziyaret etmeliyim.

erhan110' Alıntı:

çok tesekkür ederiz.klima ile ilgili memnuniyetinisi söyler misiniz selamlar..

anycoold60' Alıntı:
çok tesekkür ederiz.klima ile ilgili memnuniyetinisi söyler misiniz selamlar..

Yaklaşık 10 m.küplük karavanımda soğutma olarak %80 memnunum , 110sw defenderlarda bu memnuniyetin %100 olacagını sanıyorum çunku hacim kucuk. İlaveten arıza bozulma vs teknık konularda tamamen menunum , tık olmadan çalısıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR