Arama sonuçlarınız

1. T

Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın

Ynt: Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın gerçekten milletin çok iyi bir marka olması gerekir bacakların sürtmesinden dolayı pantolonun aşınması çok saçma yani outdoor pantolon bu. İşte bu tarz işletmeler hem sizi sinir ediyor hemde zamanınızı çalıyor başka bişey değil umarım bir sonuca...

2. T

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Kesinlikle karrimor harika çantalar bobcat kullanıyorum çok memnunum kaç kere neredeyse patlayacak kadar doldurdum ama hiçbir şeycikler olmadı. Yükü leğen kemiğine dağıtan sistem çok iyi bobcati kamplar ve bunu gibi aktiviteler için şiddetle öneririm çünkü...
  3. T

Çakı Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım youtubedeki bütün videoları izledim bladeforums'u okudum gönlüm vic'i her ne kadar sevse de özellikle şu patagonia expedicion çakısı 13 cm olduğu için en yakın vic'e neredeyse 2-3 cm fark atıyor o sebepten tam bir kamp çakısı odun yarma videosu zaten beni...

4. T

Çakı Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım Ben bir tanede wenger alamk istiyorum çünkü boyutları victorinoxlardan daha büyük ama şu sorum olacak acaba wenger 78 modelindeki ağaç testereleri victorinox kadar iyi mi victorinoxların ağaç testereleri gerçekten çok işlevsel acaba siz bir wenger kullanıcısı...
  5. T

Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için isabet olmuş benim de finallerim var malum en müsait zamanda görüşmek üzere....

6. T

Türkiye turu için ekipman tavsiyesi

Ynt: Türkiye turu için ekipman tavsiyesi Öncelikle seni tebrik ediyorum hele ki böyle bir geziye tek başına çıkıyorsan ayrıca tebrik ediyorum. Ama şunu söylemekte yarar var öncelikle hiç kamp yaptın mı deneyimin var mı? iki hafta sonra diyorsun ama önümüz kış ne yağmuru ne çamuru biter...

7. T

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için Tamam o zaman kısmetse bu hafta mutlaka katılmak istiyorum bizim üniversitenin doğa sporları kulübüne çook zor ulaştığım için eğitimlere geç kaldım baya üzülmüştüm. Bu hafta mutlaka katılacağım görüşmek üzere... Gerçekten böyle önemli eğitimi...
  8. T

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için Öncelikle merhaba ben hakan 19 yaşındayım, istanbul üniversitesinde okuyorum, istanbul maltepe'de yaşıyorum kozyatağına rahatça gelebilirm... Acaba eğitimlere gelecek haftadan itibaren katılabilir miyim ?
  9. T

Multitool mu İsviçre çakısımı

Ynt: Multitool mu İsviçre çakısımı Bana kalırsa toollar falan yalan hiç sevemedim şu tool'ları ele oturmayan kullanışsız aletler. Bence çakı en uygunudur iyi bir bıçak ve testere birçok sorunuza cevap verecektir o yüzden isviçre çakısı iyidir. Bunun yanında nedendir bilinmez wengerleri hiç...

10. T

Bıçakta Kesici Yüzey

Ynt: Bıçakta Kesici Yüzey Eğik bıçak kukri ise bu bıçak yanlış bilmiyorsam fas'ın bir bıçak türü cold steel'ın çok güzel modelleri var kukri için ama kamp ve benzeri aktiviteler için biraz fazla ve aşırı bir alet kanımca knifetests.com'da cold steel'ın bir modelinin testi var izleyebilirsiniz...

11. T

Bıçakta Kesici Yüzey

Ynt: Bıçakta Kesici Yüzey Ya kemer kesmek istiyorsanız zaten victorinox'un "rescue tool'u" varki zaten bıçaklarının hepsi kemer ve kumaş kesmek üzerine ama bir kampçını kemer kesmeye ne kadar ihtiyacı olacak. Düz ağızlı adam gibi bilenmiş bir çakıda kemeri tek harekette kesebilir...
  12. T

Bıçakta Kesici Yüzey

Ynt: Bıçakta Kesici Yüzey Bende victorinox huntsman var ben bu victorinoxların tetsterelerini çok seviyorum gerçekten çok iyiler hiç wenger kullanmadım onlar da iyidir büyük ihtimalle zaten 2004'te aynı şirket altında birleşmişler...

13. T

Bıçakta Kesici Yüzey

Ynt: Bıçakta Kesici Yüzey Yardımcı olduğunuz ve paylaştığınız videolar için çok teşekkürler, bende bu bıçaklardaki dişlerin gereksiz olduğunu düşünmüşümdür hep iyi bilenmiş düz ağızlı bıçağın yanında... Teşekkürler
  14. T

Bıçakta Kesici Yüzey

Ynt: Bıçakta Kesici Yüzey Kesici yüzey ne zaten ya doğru konuyu açarkende bıçak ağzı kelimesi bir türlü aklıma gelmedi teşekkürler peki sizce tırtıklı ağızlı bir bıçak sadece ip kesme gibi işlerde mi avantajlı yoksa kampta kullanabileceğimiz başka avantajları var mı...
  15. T

Bıçakta Kesici Yüzey

Merhaba arkadaşlar; İnternette dolaştığım zamanlarda 1-2 haftadır bu konuyu araştırıyorum burada arkadaşların da bilgisine başvurmak istedim. Sizce survival olarak sadece kampta kullandığımız bıçakların kesici yüzeyi tırtıklı mı?, düz mü? yoksa kombo denilen her ikisini de barındıran yapıda mı...

16. T

İstanbulda Gerber Lmf ii

Ynt: İstanbulda Gerber Lmf ii Ben şahsen amazondan almıştım şimdi ülkemizin gümrüğü çok ilginç sipariş verdikten sonra 2 gün içinde dhl'den kapında da olabilir(ki bende öyle oldu) onu terörist bir silahmış gibi kapsama alıp seni 30 gün havalimanı gümrüğünde uğraştırabilirlerde yurt dışı...
  17. T

İstanbulda Gerber Lmf ii

Ynt: İstanbulda Gerber Lmf ii Ve bu arada evet bıçak boyunun kısa olması sorun çıkartacaktır...
  18. T

İstanbulda Gerber Lmf ii

Ynt: İstanbulda Gerber Lmf ii ka-bar'ın usmc modeli var bu ordunun kullandığı bıçaklardan güzel bıçak yani knifetests.com'da olduğu gibi beton parçalamaya yeltenmedikçe çok iyi bir bıçak onu öneririm size ama ne yazık ki yine yurt dışından alınması gerek burda satılmıyor bide yine ka-barın...

19. T

İstanbulda Gerber Lmf ii

Ynt: İstanbulda Gerber Lmf ii Ya bi de bu bıçak nasıl kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz ben bu "serrated edge" olan bıçakları sevmiyorum bunun la ka-bar arasında kalmıştım ben ka-bar aldım siz nasıl karar verdiğiniz bu bıçağı almaya...
  20. T

İstanbulda Gerber Lmf ii

Ynt: İstanbulda Gerber Lmf ii Everest outdoor'da var ama fiyat akıllara zarar para benim için önemli değil derseniz... http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=49&alt_kat_id=297&id=4303 Ama harbi çok ben hatırlıyorum ilk bu işe başladığımda 500 tl'ye komple kampa çıkmıştım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri