Arama sonuçlarınız

1. mikato

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM OFF-ROAD DA KULLANIMAK ÜZERE GÖRÜŞLERİNİZİ RİCA EDİYORUM

Ynt: DEĞERLİ ARKADAŞLARIM OFF-ROAD DA KULLANIMAK ÜZERE GÖRÜŞLERİNİZİ RİCA EDİYORUM Bu işe yeni başlıyorsanız ve bütçeniz yeterli ise hiç düşünmeden alın ama bu ilandakini değil çünkü bu karbüratörlü siz enjeksiyonlulara bakın yani 1.6 JLX lere . :)

2. mikato

Grand Vitara 2.5 V6 OFFROAD DONANIMLI

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 OFFROAD DONANIMLI O konularda çok haklısınız ama yapcak bişey yok basamak basamak büyümek lazım . Fakat bunuda çok seviyorum zaten hazirana kadar bekliyorum satılmassa buna daha önce kimsenin yapmadığı bir dış modifikasyon düşünüyorum. Bakalım herşey kısmet . :)
  3. mikato

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 OFFROAD DONANIMLI İyi niyetler için teşekkür ederim . Satmamdaki sebep, yani yeni projem, 5.2 . Bu 5.2 ye takmış durumdayım alırsam türkiyede sayılı 5.2 lerden birini yapmayı düşünüyorum . Ama bundanda çok memnunum yaza kadar satılmazsa geri kalan bütün donanımlarını...

4. mikato

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 OFFROAD DONANIMLI Yeni projem için acil satmam gerekiyor Güncell .
  5. mikato

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 OFFROAD DONANIMLI .

6. mikato

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 OFFROAD DONANIMLI .

7. mikato

Özenle hazırladığımız aracımı yeni projelerim nedeni ile satılığa çıkarıyorum . Aracın orjınal özellikleri : 1999 model - Manuel - Km. 130.000 - Sunroff falan ful bir araçtır. Araçta olan exstra özellikler şunlardır . 4xfourart extreme kit süspansiyon-yükseltme kiti . 4 Adet 265x70xR15...
  8. mikato

1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek.

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. Otomotik şanzımanda yapmanız gereken Dik yokuş inerken her zaman L de . Dik rampa çıkarkende araç bayılmaya başlıyorsa çakın 2 ye basın gaza gitsin . :)
  9. mikato

3k vitara arkadan ses geliyor bulamadık çıldırcam !

Ynt: 3k vitara arkadan ses geliyor bulamadık çıldırcam ! Nickten anladığım kadarı ile ankaralısınız . :) Ama ben genede sorayım hangi şehirlisiniz ona göre yöneltmeye çalışabilirim .

10. mikato

suzukiciler kaçmaz bakın

Ynt: suzukiciler kaçmaz bakın ;D ;D Ya birader ilana baktım şakadır falan sandım ama harbiden gerçekmiş . :o Yanlış anlamada O senin istediğin 2000 liraya bizler Ön Ve Arka demir tampon yaptırıyoruz . Hatta Vinç bile koyabiliyoruz . Kaldı ki senin ki bi koruma . Düşünüyorum düşünüyorum anlam...

11. mikato

KAÇIRILMAZ FIRSAT OFFROAD DONANIMLI VİTARA

Ynt: KAÇIRILMAZ FIRSAT OFFROAD DONANIMLI VİTARA Araç Satılmıştır ..
  12. mikato

Ynt: KAÇIRILMAZ FIRSAT OFFROAD DONANIMLI VİTARA GÜNCELLLLLLLLL Güncel Fiyat 22.000 Lira . İsteyen Olursa 31x10.50xR15 SILVERSTONE MT117 XTREME LASTİK VE ORJINAL JANTLARIDA DAHİL 23.000 LİRAYA VEREBİLİRİM .. PAZARLIK YOKTUR EN SON OLUCAK FİYATINI YAZDIM . SADECE TEMİZ DONANIMSIZ CHEROKE XJ...

13. mikato

Ynt: KAÇIRILMAZ FIRSAT OFFROAD DONANIMLI VİTARA Usta senin heralde cheroke ile çok kötü anıların var o yüzden düşman ilan etmişsin kendine . ;D Burada uzun uzun yazmaya gerek yok benim açımdan bir sıkıntı yaratmıyacağını düşünüyorum o yüzden almaya niyetlendim İnşallah ta herşey gönlümüzce...
  14. mikato

Ynt: KAÇIRILMAZ FIRSAT OFFROAD DONANIMLI VİTARA Biliyoruz Japon Testeresi başkadır . Ama V8 in homurtusuda ormanın öbür ucundaki ayıyı korkutuyor. :D Şaka bir yana en önemlisi kullanımı insana zevk veriyor .Yakıt konusundada pek düşüncem yok sadece hafta sonları kullanıyorum o yüzden pek...
  15. mikato

Ynt: KAÇIRILMAZ FIRSAT OFFROAD DONANIMLI VİTARA GÜNCELLLL !!

16. mikato

Ynt: Kaçırılmaz Fırsat Offroad Donanımlı Vitara Teşekkürler Saolun .
  17. mikato

Arkadaşlar Bu Aracı daha önce sahibindene falan birçok kez koyup kaldırdım . Kesinlikle yanlış anlaşılmasın sadece aracımı aşırı derecede sevmemden kaynaklanıyor ... Birçok alıcısı ilede dalga geçer gibi oldu ama kimseler kusura bakmassın aracımı tam satmaya karar veriyorum tam müşterisi geliyor...
  18. mikato

TERTEMİZ '' OFFROAD JANT VE LASTİK ''

AZ KULLANILMIŞ TERTEMİZ 30x9.5x15 FEDERAL COURAGIA M/T LASTİK . TERTEMİZ SORUNSUZ ÖZEL YAPIM OFFROAD JANT ( 5 BİJON ) . EBAD BÜYÜLTÜP YENİ TAKIM ALDIM BUNLAR BOŞTA KALDI O YÜZDEN SATIYORUM AZ KULLANILMIŞ OLUP ORTA DERECEDE TERTEMİZ TAKIMDIR FOTOĞRAFTA NE GÖZÜKÜYOR İSE ODUR . 1.500 TL...

19. mikato

OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A

Ynt: OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A GÜNCELL :)
  20. mikato

94 suzuki vitara yardım

Ynt: 94 suzuki vitara yardım Arkadaş Aracına Çok Güveniyor Heralde .. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri