KAÇIRILMAZ FIRSAT OFFROAD DONANIMLI VİTARA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mikato Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,404

mikato

SUZUKİCİ
Arkadaşlar Bu Aracı daha önce sahibindene falan birçok kez koyup kaldırdım . Kesinlikle yanlış anlaşılmasın sadece aracımı aşırı derecede sevmemden kaynaklanıyor ... Birçok alıcısı ilede dalga geçer gibi oldu ama kimseler kusura bakmassın aracımı tam satmaya karar veriyorum tam müşterisi geliyor fakat ben son dakika vazgeçiyordum Fakat Artık niyetine girdim arabayı satıp cheroke almaya düşünüyorum bu sefer aracımı gerçekten satıyorum . Neyse Bunları Kesinlikle yanlış anlaşılmasın diye yazıyorum Anlayışınız için teşekkürler :smiley:

ARABAMA GELİNCE ARABAM KESİNLİKLE SORUNSUZ MASRAFSIZ TERTEMİZ VE TÜM DONANIMLARI YAPILMIŞ MÜKEMMEL BİR ARAÇTIR . Tüm bakımları eksiksizce ve hatta fazlası ile günü gününe yapılmıştır . İsteyen ile Her Ustaya Servise Baktırabiliriz Kesinlikle Sınıfının En Temiz Araçlarından Biridir . Herşey fotolarda göründüğü gibidir .

Donanımları İse Şunlardır :
4xfourart Yükselme Kiti Ve Getle kupadanda yükselttik . Özel Yapım Ön Arka Tampon Ve Önde Power 10.000 lb Vinç Vardır . % 100 Kilitli difransiyel . 30x9.50xR15 federal lastik(stepne dahil) ve offroad jant . Özel Yapım Işıklı Moonvisor . Rescueden Aldığım Snorkel . Çift Çıkışlı Vanalı Egsoz . Ön Tamponda 6 Adet Sis Lambası . Xenon Far . Cd Çalar .
Ve En Son Olarakta Kaputu - Yanları - Kapı Cam Direklerini - Kapı Kollarına Karbon Kaplama Yapılmıştır .

Orjınal Özellikleri : Vitara 1.6 Jlx - Km : 180.000 - Brc Sıralı Sistem Lpg - Otomatik Vites .

FİYAT OLARAKTA : 22.500 Tl Diyorum .Lütfen Pazarlıkta Israrcı Olmayın Mantıklı Düşünüp Araştırın. Bu Temizlikte Bir Aracın Üstüne Bu Donanımları Ekleyin İnanın Fiyat Oldukça Yüksek Çıkıyor. Şimdiden Alan Kişiye kazasız Belasız hayırlı olsun diyorum :smiley:

Aracın 2. Sahibiyıim Aracı bayandan tertemiz orjınal bir şekilde alıp Tüm donanımlarını kendim yaptım.
Yorumu Size Bırakıyorum Bu Araçta Gerçekten Çokca Harcanmış Para ve Emek Vardır .
Fotoğraflar Ve İletişim İçin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-kacirilmaz-firsat-offroad-donanimli-69960702/detay/ Bakabilirsiniz .
Cep : 0535 500 09 82 Veya 0536 307 87 23 .

fotoğraf0076.jpg

Fotoğraf0079.jpg

Fotoğraf0080.jpg

Etiketler

Ynt: KAÇIRILMAZ FIRSAT OFFROAD DONANIMLI VİTARA

Arkadaş,

Gel sen bu şeroke sevdasından vazgeç.

Japon testeresinin yerini hiç bir şey tutmaz.

Anladığım kadarı ile satmak istediğin fiyattan çok fazla emek ve para harcamışsın.

Şeroke dedğin araç lpg de Vitaranın tam 2,5 katını yakar.

Homurtusu seni yanıltmasın. Daha çok ve sık arıza verir.

Bundan ötesini sen bilin gari........

Selamlar

Bülent Koçoğlu
Ankara

bkocoglu' Alıntı:
Arkadaş,

Gel sen bu şeroke sevdasından vazgeç.

Japon testeresinin yerini hiç bir şey tutmaz.

Anladığım kadarı ile satmak istediğin fiyattan çok fazla emek ve para harcamışsın.

Şeroke dedğin araç lpg de Vitaranın tam 2,5 katını yakar.

Homurtusu seni yanıltmasın. Daha çok ve sık arıza verir.

Bundan ötesini sen bilin gari........

Selamlar

Bülent Koçoğlu
Ankara

Biliyoruz Japon Testeresi başkadır . Ama V8 in homurtusuda ormanın öbür ucundaki ayıyı korkutuyor. [SIZE=78%] [/SIZE] :D
Şaka bir yana en önemlisi kullanımı insana zevk veriyor .Yakıt konusundada pek düşüncem yok sadece hafta sonları kullanıyorum o yüzden pek koymaz açıkcası . Arıza konusundada normal kullandıktan sonra hiçbirşey olmaz . Ve en önemlisi artık girdik birkere niyetine geri dönüş yok .

Detaylı Bilgi İçin : 0535 500 09 82 veya 0536 307 87 23

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-kacirilmaz-firsat-offroad-donanimli-69960702/detay

Fotoğraf0081.jpg

Peki,
Ne yapalım, benden söylemesi.

Tecrübeyle sabittir.

"V8" sesi seni yakar, dumanı beni :smiley:

Alın, 6 ay sonra pişman olup, Ahhhh , Vitaram vah Vitaram dersiniz.

Her şey gönlünüzce olsun......

Usta senin heralde cheroke ile çok kötü anıların var o yüzden düşman ilan etmişsin kendine . ;D
Burada uzun uzun yazmaya gerek yok benim açımdan bir sıkıntı yaratmıyacağını düşünüyorum o yüzden almaya niyetlendim İnşallah ta herşey gönlümüzce olur .

'' Ah vitaram Vah Vitaram '' Ne diyelim ALLAH dedirtmesin :-X

GÜNCELLLLLLLLL

Güncel Fiyat 22.000 Lira .

İsteyen Olursa 31x10.50xR15 SILVERSTONE MT117 XTREME LASTİK VE ORJINAL JANTLARIDA DAHİL 23.000 LİRAYA VEREBİLİRİM ..

PAZARLIK YOKTUR EN SON OLUCAK FİYATINI YAZDIM . SADECE TEMİZ DONANIMSIZ CHEROKE XJ 4.0 V6 İLE TAKAS OLUR .

420062_376857862327611_327643440582387_1639047_668101014_n.jpg

428140_376857618994302_327643440582387_1639042_718442365_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR