Arama sonuçlarınız

1. M

Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu teşekkür ederim sizlere de iyi gezmeler... Tuncay' a da selamlar...

2. M

Gezenbilir Bursa Grubu

Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu ad soyad: Mehmet Ali ARSLAN doğum tarihi: 1984 / İskenderun yer: İnegöl hobi: gezmek, doğa ve canlılar, off road
  3. M

Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi

Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi hımm! ::) güzel bir soru. şimdi neden yeni araba almak isteriz? fazla masraf çıkarmasın diye. o zaman madem para derdi yok kesinlikle klasik arabalara bakardım. mesela 6x6 pinzgaguer alırdım. hem offroad hem de karavan olarak kullanırdım...

4. M

yorumsuz

Ynt: yorumsuz daha ne denebilir ki? bu sitede bir yazı daha eklenmişti buna benzer. zengin bir amerikalı köylüye para kazanma konusunda fikirler verir. hayatı boyunca parayı nasıl kazanacağını anlatır. ve en sonunda şu anda sahip olduğu hayatı tekrardan yaşayabileceğini anlatır. balıkçı da...
  5. M

Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu Yaşar Hoca ben seve seve co-pilot olurdum ama malum pazartesi okullar açılıyor. o nedenle cumartesi gitmek durumundayım. hocam et pişirmek uzun sürer ama onun yerine köfte yaparsanız çok daha kısa sürede...

6. M

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD teşekkür ederim Orhan Bey ama alkol kesinlikle yoktu. olmaz da zaten. olmaz dediğimiz ama her an olabilecek olaylara bir örnekdi benimki sadece.

7. M

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD burası doğrudur ben şahit oldum... bu konuda Sedat Bey çok haklı ki bunun örneğini biz de geçen hafta yaşadık malesef. göz göre göre neden yapılır ki? bunun cevabı insanların sanırım "aman be!.. benim başıma gelmez" demelerinden kaynaklanıyor. 7 milyara yakşalan...
  8. M

Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011) bu aktivite düşünülüyor mu acaba?
  9. M

Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011) Throttle resimler gerçekten güzel. elindeki makina da amatörlerin kullandıklarından farklıydı. fotoğraf işi ile ciddi ciddi ilgileniyor musun yoksa hobi olarak mı bu kadar ustalaştın merak ettim...

10. M

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011) tanımaz olur mu canım? zaten sizin olduğunuzu öğrenince içi rahatladı. ister istemez içinde şüphe vardı ama adınızı duyunca rahatladı.

11. M

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011) valla biz en önde Yaşar Hoca ile yolu açmakla, yoldaki tehlikeli olabilecek yerleri gözetirken ve arkadaki arkadaşları ::) gözetirken sizler bol bol resim çekmişsiniz. biz de acaba bi şey mi oldu o...
  12. M

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011) ne demek her zaman beklerim. babamın da selamı var size. umarım daha güzel günler geçiririz. ben gaye mutlu oldum. tekrardan başta Yaşar hoca ve siz olmak üzere tüm katılanlara teşekkür ederim.

13. M

ilk resim değil ama ilk yorum benden olsun. Gezi güzeldi ama malesef kısa sürdü en azından benim için öyle oldu. çok heveslenmiştim ama olsun denedik. kısmet bir daha ki sefere artık. en azından gözümle parçalanmış buzağı leşi görmüş oldum. bu arada bu gezide yancı oldum ama bi daha ki sefere...
  14. M

Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011) iyi geceler Yaşar hocam, Sedat abi ile konuştuk Topboğazı'na kadar beraber gelecez sonrasında sizin aracınıza co-pilot olarak gelebilirim tabi teklifiniz hala geçerli ise.
  15. M

Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011) tamamdır Sedat abi, yarın görüşürüz. bu iyi oldu inşallah bir aksilik olmaz.

16. M

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011) merhaba arkadaşlar acaba b geziye İskenderundan katılacak olan var mı? tabi aynı zamanda arabasında boş yer olan da var mı? bu geziye ben de katılmak istiyorum ama offroad aracım olmadığı...
  17. M

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011)
  18. M

Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) merhaba sedat abi sana özelden mesaj atmıştım. okursan sevinirim. bi de bu gezinin linkini bulamadım. yoksa henüz açılmadı mı?

19. M

Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi Cem abi bu arada pek bilgim yok demişsin ama yine de tam yerine oturanlar yorumlar yapmışsın.
  20. M

Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi arkadaşlar bu fikir gayet güzel. anladığım kadarıyla yapılacak olan şey bizim sitemizdeki offroad bölümünde bolca mevcut olan Jeep CJ5'lere yapılan fiber sistem. yani araç üstsüz ;) olduğu için komple rollbar yapılıp sonra da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri