Arama sonuçlarınız

1. serkann

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? evet tebrikler..dünyanın ilk üniversiteside olduğuda söylendi..

2. serkann

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? google de çıkmadımı :)
  3. serkann

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? buyrun..

4. serkann

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? sıra kimde ?
  5. serkann

Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti

Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti tamam sorun değil o zaman :)

6. serkann

Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti

Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti uzatırız tabide ama transit gibi görünür..

7. serkann

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) lastik bayisinin söylediği havlar bunlar ve hiç sorun yaşamadık..ben aylardır aynı havayı basıyorum..
  8. serkann

ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ?

Ynt: ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ? baya yağmur aldım :) gümüşhaneliyim ziyarete gittim trabzona..
  9. serkann

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? harran.dünyanın ilk üniversitesi ?

10. serkann

ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ?

Ynt: ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ? geçen hafta oradaydım :)

11. serkann

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) deniz artık aramızda yok iletirim..:) lastik basıncı ;normal asfalt lasitiğinde 32 arazi lastiğinde 29..
  12. serkann

Hikayeler

Ynt: Hikayeler :) üniversite de duyduklarımdan birini paylaşayım...belki daha önce paylaşılmıştır.. yalnış hatırlamıyorsam felsefe dersi prof sınıfa girer ve masanın üstüne içi boş bir cam kavanoz koyar.. sınıfa sorar bu şuan boşmu dolu mu? sınıf boş diye cevap verir... kavanoza kaya...

13. serkann

Gelibolu Civarında Yapacağım Gezi İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var

Ynt: Gelibolu Civarında Yapacağım Gezi İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var demirci koyu kesinlikle görülmeli..
  14. serkann

Hikayeler

Ynt: Hikayeler gerçekler bazen üzücü olabiliyor...
  15. serkann

Hikayeler

Ynt: Hikayeler çok sevdiğim ve gerçek odluğu söylenen bir hikayeyide ben paylaşmak isterim.ders niteliğinde.. vakti zamanında,köyün birinde,eli ayağı tutmaz yatalak olmuş belli bir yaşa gelmiş ihtiyarları oğlu yada damadı bir sepete koyar köyün yüksek bir yerinden uçuruma atarlarmış. bir...

16. serkann

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? gezerken beyni ço kyorulmasın diye navigasyon aldım kendilerine :)
  17. serkann

Ormanlı Karadeniz Sahilinde Kilometrelerce Off-Road Gezisi (13 Temmuz 2009)

Ynt: Ormanlı Karadeniz Sahilinde Kilometrelerce Off-Road Gezisi (13 Temmuz 2009) götür gidelim kardeşim..hep akıl veriyorsunuz yol gösteren yok..;D
  18. serkann

Ynt: Ormanlı Karadeniz Sahilinde Kilometrelerce Off-Road Gezisi (13 Temmuz 2009) iki senedir deniz görmedim..bıktım havuzlardan..gitmeliyim gitmeliyiz..:)

19. serkann

Ynt: Ormanlı Karadeniz Sahilinde Kilometrelerce Off-Road Gezisi (13 Temmuz 2009) bu hafta gidiyormuyuz?
  20. serkann

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslan yok aklıma geldi şimdi ..;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR