Arama sonuçlarınız

1. maresal

VX-100

Ynt: VX-100 Toyota kalitesi tartışılmaz evet ama 1999 model bir vx100 50000tl, bu paraya ben kendi adıma bir wj birde xj alırım, wj yi yolda xj yide arazide kullanırım.bu da bir fikir :)

2. maresal

Dacia - Duster Benzinli mi Dizel mi Almalıyım?

iyi güzel diyorsunuz da neden benzinli bir aracı daha düşük maliyetle aldığımızı unutalım.ayrıca ikinci el olarak benzinli bir araç dizelden daha kolay satılır bizim ülkemizde.150000 km deki benzinli bir aracımı alırsınız yoksa dizel bir aracımı.benzinli aracı alırız.neden?çünkü 1- benzinli bir...
  3. maresal

Aküye ÖTV geldi >:-(

Ynt: Aküye ÖTV geldi >:-( haklısınız ahmet bey, ama birde toyota pirius tarzı hybrid araçlar var tam emin olmamakla birlikte elektrik motorunu kendi şarj ediyorlar sanırım, bu ayrımı nasıl yapacaklar acaba?

4. maresal

Aküye ÖTV geldi >:-(

Ynt: Aküye ÖTV geldi >:-( şarj dinamosu aküleri şarj eder.yani aküler şarj olur... ;)
  5. maresal

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. şöförün kullanımına göre ben 1,6 araçla 45 kr yakıyorsam cherokee alsam 80 kr dan aşağı inemem herelde :)

6. maresal

geçenlerde Mobility Channel da 1.0 ecoboost motorlu ford mondeo atanıtılıyordu.hafizam beni yanıltmıyorsa 4.5 lt/100km gibi tüketim değeri vardı.

7. maresal

güç konusu haricinde yazdığınız hemen herşeye katılıyorum ancak dizel duterın torku benzinliden daha yüksektir bu da rampalarda arazide ve yüklü durumlarda benzinliden daha iyi iş yapmasını sağlar ama bu durumda bile 6-10 bin tl fark verip dizel almam.
  8. maresal

yılda 10000 km hemde çoğu kısa mesafelerde ise bence benzinli.
  9. maresal

trabzon araklı

Ynt: trabzon araklı Hasta olmadan pek kimsenin yolu düşmez ama benim yolumun üstünde uğrarım yanınıza.Bu arada gezenbilir üyelerine sırada öncelik olacak mı? ;D

10. maresal

trabzon araklı

Ynt: trabzon araklı ben altı yıldır araklıda öğretmenim.Araklı doğa olarak çok iyidir, toprağın rengini unutabilirsiniz çünkü karadenizde toprak pek görülmez:) ancak izmiri ve urlayı da iyi bilen birisi olarak biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz özellikle bol yağışlı hava konusunda ama off...

11. maresal

Toyota RSC

Ynt: Toyota RSC Back to the Future 'ı hatırlattı bana...Gerçi ordaki araç gmc'ydi ama...güzel olmuş bence...
  12. maresal

DUSTER'DA ÇUKURLARDAKİ FREN PROBLEMİ !!

Ynt: DUSTER'DA ÇUKURLARDAKİ FREN PROBLEMİ !! saniyelik tepme şeklinde demiş, sadece çukurlarda yapıyor olması lastiğin anlık boşta kalmasıyla abs beyninin kızaklama şeklinde algılamasından kaynaklanıyor olmalı.

13. maresal

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi boya çok iyi, kolay gelsin
  14. maresal

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY amacımızdan sapmayalım arkadaşlar...
  15. maresal

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY beverly hills he?

16. maresal

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? orjinal içerden kumandalı coilover olsun, kimse yükseltme için uğraşmasın...
  17. maresal

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY ne olduğunu sorabilir miyim?
  18. maresal

L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :) aracı merak ettim ilan linkini verebilirmisiniz?

19. maresal

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? buna göre 9-90000 TL olsun ;D
  20. maresal

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY insaf desek insafsızlar insafa gelir mi?Gelmez...kimse "ya böyle iş olur mu?" der mi?Demez...Herkes yine halinden memnun yaşamaya devam eder mi?Eder...Benzin olmuş 4.7 lira kim ses çıkarıyor ?Hiçkimse...O Amerika var ya hani insanları sistemin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR