Arama sonuçlarınız

1. Vecihi

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) Başta Hakan ve Çağlar bey olmak üzere bu harika günde çok büyük keyif almamızda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

2. Vecihi

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) 1.)Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2.) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3.) Olcayto Gezer (olcaytogezer)...
  3. Vecihi

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) 1.)Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2.) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3.) Olcayto Gezer (olcaytogezer)...

4. Vecihi

5. Vecihi

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) 1.) Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2.) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3.) Olcayto Gezer (olcaytogezer) - A/T...

6. Vecihi

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) 1.) Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2.) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3.) Olcayto Gezer (olcaytogezer) - A/T...

7. Vecihi

8. Vecihi

Hella Sis Farları

Ynt: hella sis farları Selamlar Hella comet 450 nin sarı renkli sis farı var mıdır?
  9. Vecihi

Projektör, Çalışma Lambası

Ynt: Projektör, Çalışma Lambası Hocam ben öbür ilanınıza da msj atmıştım . bu iki çeşitte sis değil çalışma lambasıdır doğru mu acaba?

10. Vecihi

Arka Çalışma Lambası

Ynt: Arka Çalışma Lambası Hocam selamlar, bu ürünün markası nedir ve köşelisi (dikdörtgen ya da kare) varmıdır? teşekkürler

11. Vecihi

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) Mithat bey selamlar, sanırım organizatör 4L Çağlar bey listeyi std. hale getirip düzenlemek için yapmıştır
  12. Vecihi

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) Kusura bakmayın ne yaptıysam da gülen yüzü yok edemedim. :-\

13. Vecihi

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) 1) Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3) Olcayto Gezer (olcaytogezer) - A/T lastik, telsiz(pmr),halatlar, U kilitler...
  14. Vecihi

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) 1) Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3) Olcayto Gezer (olcaytogezer) - A/T lastik, telsiz(pmr),halatlar, U kilitler...
  15. Vecihi

16. Vecihi

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) 1) Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3) Levent Baştepe (levend) - Mt lastik, telsiz (CB) 4) Olcayto Gezer (olcaytogezer)- BFG A/T lastik...
  17. Vecihi

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) Yazmayı unuttum ben de sizin güzergahı yapıp geri dönmeden karalkaya üzerinden E5 e inmiştim ona göre değerlendirmede bulunmuştum, iyi eğlenceler
  18. Vecihi

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) Efe bey, yol tarifi dağ yollarında gezerek gitmek için çok güzel bir güzergah, ancak ben direk kamp alanına gideceğim diyenler için benim tavsiyem E5 ten kartalkaya ayrımından ayrılıp kartalkayaya giderken bir 3 yol...

19. Vecihi

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) Dönüş yolunda karşıdan gelen iki araç gördük. Tam geçerken öndeki araç yavaşladı ve durdu. Selamlaştık. Gezenbilirden Levent (Vecihi) beymiş. Onlar da Abant civarında gecelemişler. Efe bey sizin fotoları görünce bir kez...
  20. Vecihi

Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) Başta Hasan ve Ahmet beyler olmak üzere bu güzel günde emeği geçen herkese teşekkürler. Uzun bir gün ancak kısa bir patern oldu ama sizlerle tanışmak ve sohbet etmek sonsuz keyifliydi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri