Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)
Başta Hakan ve Çağlar bey olmak üzere bu harika günde çok büyük keyif almamızda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)
Yazmayı unuttum ben de sizin güzergahı yapıp geri dönmeden karalkaya üzerinden E5 e inmiştim ona göre değerlendirmede bulunmuştum, iyi eğlenceler
Efe bey, yol tarifi dağ yollarında gezerek gitmek için çok güzel bir güzergah, ancak ben direk kamp alanına gideceğim diyenler için benim tavsiyem E5 ten kartalkaya ayrımından ayrılıp kartalkayaya giderken bir 3 yol...
Dönüş yolunda karşıdan gelen iki araç gördük. Tam geçerken öndeki araç yavaşladı ve durdu. Selamlaştık. Gezenbilirden Levent (Vecihi) beymiş. Onlar da Abant civarında gecelemişler.
Efe bey sizin fotoları görünce bir kez...
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
Başta Hasan ve Ahmet beyler olmak üzere bu güzel günde emeği geçen herkese teşekkürler. Uzun bir gün ancak kısa bir patern oldu ama sizlerle tanışmak ve sohbet etmek sonsuz keyifliydi.