Projektör, Çalışma Lambası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerkul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,287
Ynt: Projektör, Çalışma Lambası

Hocam ben öbür ilanınıza da msj atmıştım . bu iki çeşitte sis değil çalışma lambasıdır doğru mu acaba?

Etiketler

Vecihi' Alıntı:
Hocam ben öbür ilanınıza da msj atmıştım . bu iki çeşitte sis değil çalışma lambasıdır doğru mu acaba?

İşin aslı aynen öyledir. Zaten almak için arayan herkese bu uyarıyı yapıyorum. Ancak kandela değerleri sis lambası şiddetindedir. İsterseniz yarın size tam olarak sis lambasının olması gereken kandela değerleri ile bu lambanın değerlerini ölçüp bildirebilirim. Aydınlatma elemanları üreten bir firmada çalışıyorum. Fotometri cihazımız var, ölçüm yapmak çok basit benim için. Aslında şimdi buraya yazınca ben de merak ettim.

Selamlar.

Ama ilanınızı sis farı diye açmış olduğunuz için sis farı olduğu sanılıyor (en azından ben öyle sanmıştım). Açıklama için teşekkürler.

GezenGen' Alıntı:
Ama ilanınızı sis farı diye açmış olduğunuz için sis farı olduğu sanılıyor (en azından ben öyle sanmıştım). Açıklama için teşekkürler.

Burada bir yanıltma var gibi anlaşılmasını istemem. Aslında biz bu ürünleri yurt dışına HEAD LAMP (Ön Far, Projektör) olarak satıyoruz.
Bu sitede ikinci bir ilanım daha var. Onda arka çalışma lambası diye ilan açtım. Bu başlığı düzeltme şansım var mı bilemiyorum. Eğer var ise ön far, projektör olarak değiştirmeyi ben de isterim. Zira bu sitede iki kişiye bu üründen sattım ve satmadan önce de bu bilgiyi verdim.
Mehmet Tellioğlu ve Güven Ekşioğlu bu ürünlerden aldılar. Işık şiddeti hakkında onlardan da bilgi almanız iyi olacaktır.

Dediğim gibi ilan başlığını düzeltme şansım var ise hemen değiştirmek isterim.

İlginize teşekkür ederim.

Bölüm moderatörlerinden birine mesaj gönderirseniz o da düzeltebilir. Cevaplar için teşekkür ederim. Bir de tavsiyem, imkanınız varsa bu ürünlerin aydınlattıkları alanların fotoğraflarını koyarsanız daha da iyi olur :smiley:

GezenGen' Alıntı:
Bölüm moderatörlerinden birine mesaj gönderirseniz o da düzeltebilir. Cevaplar için teşekkür ederim. Bir de tavsiyem, imkanınız varsa bu ürünlerin aydınlattıkları alanların fotoğraflarını koyarsanız daha da iyi olur :smiley:

:smiley:
Hemen moderatörlerden birine mesaj atmaya çalışacağım. Bu arada yarın fırsat bulabilirsem oda içerisinde fotoğrafını çekip yükleyeceğim.

Teşekkürler.

GezenGen' Alıntı:

Moderatöre bilgi verdim. Umarım en kısa zamanda değiştirilir. İlginiz için teşekkür ederim. Yeni üye olmak zormuş.:(

İyi akşamlar.

Rica ederim, paylaşım için burdayız :smiley: Fotoğrafları merakla bekliyorum ben de ;)

GezenGen' Alıntı:
Rica ederim, paylaşım için burdayız :smiley: Fotoğrafları merakla bekliyorum ben de ;)

Konu başlığı moderatörler tarafından değiştirildi.
Zor da olsa fotoğrafları çektim. Akşam yükleyeceğim. Sanırım çok daha iyi fikir verecektir fotoğraflar.

Selamlar.

GezenGen' Alıntı:

Tamamen karanlık bir ortamda çekilmiştir.

[attachment=1]

IMG_6392.jpg

hasanfb' Alıntı:
Kablo girişinin lastiği yokmu ??? Kutu içinde çıkıyormu...

Bu sorunun geleceğini tahmin etmiştim. Ancak üzerinde bulunan grometi delmemek için grometi çıkartıp kabloyu direk giriş yaptım. Her ürünün üzerinde gromet (kablo girişinde) bulunmaktadır.

İlker Bey.Kandela değerlerini ölçebildinizmi?Sis lambası ile ayı değerde olması ne anlama geliyor?Ben şahsen uzun mesafe aydınlatması ile ilgileniyorum.Özür dilerim,koyduğunuz foto bana fikir vermedi.Kulandığınız ampul 55 W mı ?. H3 100 W ampul ayna bölümünü bozarmı ? Biliyorsanız paylaşırsanız ilginin fazla olacağını sanıyorum.Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.