Vecihi' Alıntı:Hocam ben öbür ilanınıza da msj atmıştım . bu iki çeşitte sis değil çalışma lambasıdır doğru mu acaba?
GezenGen' Alıntı:Ama ilanınızı sis farı diye açmış olduğunuz için sis farı olduğu sanılıyor (en azından ben öyle sanmıştım). Açıklama için teşekkürler.
GezenGen' Alıntı:Bölüm moderatörlerinden birine mesaj gönderirseniz o da düzeltebilir. Cevaplar için teşekkür ederim. Bir de tavsiyem, imkanınız varsa bu ürünlerin aydınlattıkları alanların fotoğraflarını koyarsanız daha da iyi olur![]()
GezenGen' Alıntı:Bölüm moderatörlerinden birine mesaj gönderirseniz o da düzeltebilir. Cevaplar için teşekkür ederim. Bir de tavsiyem, imkanınız varsa bu ürünlerin aydınlattıkları alanların fotoğraflarını koyarsanız daha da iyi olur![]()
GezenGen' Alıntı:Rica ederim, paylaşım için burdayızFotoğrafları merakla bekliyorum ben de
![]()
GezenGen' Alıntı:Rica ederim, paylaşım için burdayızFotoğrafları merakla bekliyorum ben de
![]()
hasanfb' Alıntı:Kablo girişinin lastiği yokmu ??? Kutu içinde çıkıyormu...
ilkerkul' Alıntı:Bu sorunun geleceğini tahmin etmiştim. Ancak üzerinde bulunan grometi delmemek için grometi çıkartıp kabloyu direk giriş yaptım. Her ürünün üzerinde gromet (kablo girişinde) bulunmaktadır.