Arama sonuçlarınız

1. land-off

Yine bir klasik daha land rovers...

Ynt: Yine bir klasik daha land rovers... seyhan baba ile mangal sefası

2. land-off

Ynt: Yine bir klasik daha land rovers... ..
  3. land-off

Ynt: Yine bir klasik daha land rovers... ..

4. land-off

22.04.2012 alışageldik bir off-road maceramızı daha sizinle paylaşmak istedim
  5. land-off

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Herşeyin daha iyisi olacak diye bi kaide yok.Fotoğraflardaki gibi klasik görüntü en iyisi.Tabi maliyeti düşük bir çalışmada göz ardı edilmemeli:) Takip...

6. land-off

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli hayırlı olsun bi series daha kıymetini bilecek bir sahibine kovuşmuş darısı bize artk :)

7. land-off

2.5 TDI inceleyen varmı

Ynt: 2.5 TDI inceleyen varmı gayet makul bir fiyat gercekten km'nin fazla olması tdı için pek farketmez alınabilir...
  8. land-off

Ankara da defender ustası

Ynt: Ankara da defender ustası merhaba hidrolik direksiyon set halinde ortalma fiyatı 2.000 tl. Set içerisinde 11 ayrı parça var. yaklaşık; direksiyon kutusu-900 direksiyon pompası-250 pompa braketi-150 hortum ve rekor işlemleri-150 krank kasnağı-250 yağ haznesi-braketi ,kayış , şarj dinamosu...
  9. land-off

Land Rover Discovery 300TDI Yardım?

Ynt: Land Rover Discovery 300TDI Yardım? :d aslında satmışta olabilir :D bayağı uğraşılmıstı :)

10. land-off

Land Rover Discovery 300TDI Yardım?

Ynt: Land Rover Discovery 300TDI Yardım? merhaba geçmiş olsun umarım parcayı değiştirmeden sorunu halledebilmişsinizdir.

11. land-off

Discovery 2.0 MPI nasıl bir araç

Ynt: Discovery 2.0 MPI nasıl bir araç benim düşüncem mpı disco tavsiye etmem v8 yada tdi disco daha mantıklı kronik arızası oldukca fazla bi arac.
  12. land-off

Dıscovery MPI Arıyorum!

Ynt: Dıscovery MPI Arıyorum! hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim mpı almadığınıza sevindim.eminim dğru bir tercih yapmışınızdır

13. land-off

Ankara da defender ustası

Ynt: Ankara da defender ustası beyrun abi yenilenmiş ati geri döndü :D salih amcama selm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri