Arama sonuçlarınız

1. sadık59

Mayıs 2012 Batum Gezisi ve Notlarım

Ynt: Mayıs 2012 Batum Gezisi ve Notlarım arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hasan arkadaşım mailini aldım ilgin için teşekkürler temmuz ayında planladığımız gibi eşim ve çocuklarımla batuma gittim hem ben hemde çocuklarım bu geziyi çok beğendik herkesede tavsiye ederim...

2. sadık59

Mayıs 2012 Batum Gezisi ve Notlarım

Ynt: Mayıs 2012 Batum Gezisi ve Notlarım hasan arkadaşım temmuz ayında gitmeyi düşünüyorum kalaçak otellerle ve fiyatları ile ilgili bilgi verirsen sevinirim ayrıça irfan _ozbay@hotmail.com mail adresinden ulaşırsan bana sormak istediklerim var tşkler
  3. sadık59

Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz

güzel bir gezi resimlerin devamını bekliyoruz

4. sadık59

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland seni takip etmemek imkansız ama hızına yetişemiyoruz :o
  5. sadık59

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai evet ögretmenim sorularınızı bekliyoruz :D bu arada çok kopya çekerdim umarım kızmazsınız

6. sadık59

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai edebiyatcı bütün gezileri seni gönderelim sunumun çok güzel

7. sadık59

Hollanda Texel Adası 20.04.2011

Ynt: Hollanda Texel Adası 20.04.2011 güzel bir aile gezi :D
  8. sadık59

Kendi rotasını çizen FAS gezimiz (Kazablanka-Marakeş)

Ynt: Kendi rotasını çizen FAS gezimiz (Kazablanka-Marakeş) takipteyim zevkle okudum yazdıklarınızı bu kadar güzel anlatılabilirdi :D
  9. sadık59

Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011)

Ynt: Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011) süpersiniz gerçekten zevkle okudum

10. sadık59

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya yetim ailesi teşekkür edriz böyle güzel bir yazı dizisi için sayenizde en az bizlerde gezmiş olduk

11. sadık59

İlkyardım Eğitim Sunusu

Ynt: İlkyardım Eğitim Sunusu elinize sağlık
  12. sadık59

Oradan buradan, Moskova

Ynt: Oradan buradan, Moskova resimler çok güzel olmuş birde orda yaşadıklarınla ilgili kısa kısa bilgiler versen nerlerde kaldın ulaşımı nasıl sağladın vize işlemleri ve en çokta işin maddi kısmı masraflar ne kadar? v.b. bilgiler verirsen sevinirim

13. sadık59

Şanlıurfa Genel Bilgiler

Ynt: Şanlıurfa Genel Bilgiler bu güzel duygularınıza aynen katılıyorum bu site sayesinde bir çok yer hakkında bilgi sahibi olduk
  14. sadık59

Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek...

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... ellerine sağlık çok güzl olmuş bu yazını ve gördüklerini mini bir belgesel haline getişrseydin ancak bu kadar güzel anlşatılırdı belgesel konusundada ciddiyim
  15. sadık59

Gezenbilir Şanlıurfa Grubu

Ynt: Gezenbilir Şanlıurfa Grubu mrb arkadaşlar ben irfan tekirdağ dan şanlıurfalıyım ama uzun zamndan beri tekirdağda çalışıyorum tüm urfalılara selamlar irfan_ozbay@hotmail.com

16. sadık59

Köşe - Bucak, Kap - Kacak, Balta - Nacak ''Suriye''

Ynt: Köşe - Bucak, Kap - Kacak, Balta - Nacak ''Suriye'' teşekkür ederim arkadaşım bir masldaymışım gibi su gibi aktı gitti yazıların süper olmuş
  17. sadık59

Karadeniz ve Gürcistan Gezisi

Ynt: Karadeniz ve Gürcistan Gezisi teşekkür ederim verdiğin bilgilere resimlere ve anlattıklarına bakınca gitme hevesim kaçtı pek değecek gibi değil anladığım
  18. sadık59

Karadeniz ve Gürcistan Gezisi

Ynt: Karadeniz ve Gürcistan Gezisi teşekkürle flok güzel bir paylaşım ama resimleri biraz daha ilgi çekici yerlerden tercih etseydin daha iii olurdu kanısındayım bu yaz bende gürcüstana bir gezi düşünüyorum daha iii tanıma fırsatım olurdu kaldığınız otel ve şartları yemekleri v.b. konularında...

19. sadık59

Balıklıgöl

Ynt: Balıklıgöl verdiğin bilgiler için sağol en kısa zamanda gideçem görmeye
  20. sadık59

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri sağol arkadaşım ya çok iii bir haber yazı tadını birde karavanda çıkaralım dedik karavan bulamadık bulduklarımızda fahiş fiyatlardı sayende sevindiriçi bir haber aldık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR