Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mayıs 2012 Batum Gezisi ve Notlarım
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hasan arkadaşım mailini aldım ilgin için teşekkürler
temmuz ayında planladığımız gibi eşim ve çocuklarımla batuma gittim hem ben hemde çocuklarım bu geziyi çok beğendik herkesede tavsiye ederim...
Ynt: Mayıs 2012 Batum Gezisi ve Notlarım
hasan arkadaşım temmuz ayında gitmeyi düşünüyorum kalaçak otellerle ve fiyatları ile ilgili bilgi verirsen sevinirim ayrıça irfan _ozbay@hotmail.com mail adresinden ulaşırsan bana sormak istediklerim var tşkler
Ynt: Oradan buradan, Moskova
resimler çok güzel olmuş birde orda yaşadıklarınla ilgili kısa kısa bilgiler versen nerlerde kaldın ulaşımı nasıl sağladın vize işlemleri ve en çokta işin maddi kısmı masraflar ne kadar? v.b. bilgiler verirsen sevinirim
Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek...
ellerine sağlık çok güzl olmuş bu yazını ve gördüklerini mini bir belgesel haline getişrseydin ancak bu kadar güzel anlşatılırdı belgesel konusundada ciddiyim
Ynt: Gezenbilir Şanlıurfa Grubu
mrb arkadaşlar ben irfan tekirdağ dan şanlıurfalıyım ama uzun zamndan beri tekirdağda çalışıyorum tüm urfalılara selamlar
irfan_ozbay@hotmail.com
Ynt: Karadeniz ve Gürcistan Gezisi
teşekkür ederim verdiğin bilgilere
resimlere ve anlattıklarına bakınca gitme hevesim kaçtı pek değecek gibi değil anladığım
Ynt: Karadeniz ve Gürcistan Gezisi
teşekkürle flok güzel bir paylaşım ama resimleri biraz daha ilgi çekici yerlerden tercih etseydin daha iii olurdu kanısındayım bu yaz bende gürcüstana bir gezi düşünüyorum daha iii tanıma fırsatım olurdu kaldığınız otel ve şartları yemekleri v.b. konularında...
Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri
sağol arkadaşım ya çok iii bir haber yazı tadını birde karavanda çıkaralım dedik karavan bulamadık bulduklarımızda fahiş fiyatlardı sayende sevindiriçi bir haber aldık