Arama sonuçlarınız

1. S

Ekipman Nerden Güvenle Alınır?

Ynt: Ekipman Nerden Güvenle Alınır? evet sorun hala devam ediyor, ana sayfadan itibaren her butona basıldığında 2-3 kere aynı uyarı çıkıyor, ben 3 mevsim çadırların sayfasına ulaşana kadar mozilla hata veriyor tüm sayfalar kapanıyor ne yazıkki

2. S

Ynt: Ekipman Nerden Güvenle Alınır? internet tarayıcım mozilla firefox,dün sitenize girdiğimde sayfa açılırken aşağıdaki uyarıyı verdi kapatıyorum yine çıkıyor, ama ben pek önemsemedim, bir çok kez aç kapa yaptım,site içerisinde gezindim o uyarıları defalarca kapattım, hatta bi ara mozilla...
  3. S

outdoor malzemesi satan o kadar site varki, siparişlerim hemen hemen hazır da nerden alacağıma bir türlü karar veremedim, daha önce yaşadığım sorunları yaşamak istemiyorum siparişi verip beklemek beklemek sonra stokda olmadığını öğrenmek gibi mesela, adrenalinden bende alışveriş yapmak istiyorum...

4. S

Bu Çadırlardan Hangisini Alayım ?

Ynt: Bu Çadırlardan Hangisini Alayım ? zaten süper performans beklediğim yok yaşar bey, profosyonel olarak kampçılık dağcılık yapmak gibi bir niyetim yok ben motosikletimle gezilerim esnasında kullanmak için çadır almaya niyetlendim, çadır için bütçem sınırlı zaten, haaa bol param olsa alırım 5...
  5. S

Motorsiklet Gezginine Kamp Malzemesi

Ynt: Motorsiklet Gezginine Kamp Malzemesi resimdeki çadır Hannah Cavery Rock mı, Hannah Cavery Cloud mu, bu çadırdan memnunmusunuz peki, benimde özüme kestirdiğim çadırlardan bir tanesi

6. S

Bu Çadırlardan Hangisini Alayım ?

Lafuma Campo 2 - 3 Mevsim Çadır 130 tl Lafuma Summertime 2/3 135 tl Hannah Cavery Cloud Çadır 125 tl Hannah Cavery Rock Çadır 114 tl Loap Slipper II 3 Mevsim... 140 tl LOAP SWIFT 180 tl Pinguin Excel 4 Mevsim 170 tl 2 kişilik olacak, çok ağır olmasın, ucuz kaliteli olsun, 3 mevsim...

7. S

Ynt: Motorsiklet Gezginine Kamp Malzemesi festival tecrüben olması güzel eylem, daha çok bilgi istiyorum lütfen :), aklına gelenleri en ince ayrıntısına kadar buraya yazarsan sevinirim, karşılaştığın sorunlar, keşke şunuda alsaydım dediğin malzemeler, yanına aldığın gereksiz malzemeler vb.
  8. S

Ynt: Motorsiklet Gezginine Kamp Malzemesi hocam bilgileriniz için teşekkür ederim, tarihleri ve kamp yerlerini bende biliyorum, ilk yazdığım mesajda sadece festival değil gezilerimde de kullanmak amacım var demiştim, bahar ve yaz aylarında kullanabileceğim birşeyler olması lazım, sert kış...
  9. S

Ynt: Motorsiklet Gezginine Kamp Malzemesi marka fiyat bilgisi verirseniz çok işime yarar, sonuçta kamp malzemeleri konusunda hiç bir bilgiye sahip değilim, cengiz hocamın verdiği liste baya ekonomik ama birazda kaliteli olsun istiyorum doğrusu almışken bir kere almak lazım

10. S

selam arkadaşlar, ben motosiklet kullanıcısı olarak gezilerimde festivallerde kullanabileceğim, amatör çapta ekonomik çadır, mat vb. malzeme tavsiyesi istiyorum, çok zor şartlarda kamp kurmayacağım için ona göre malzeme tavsiye edrseniz sevinirim, ayrıca motosikletimle taşıyabileceğim...

11. S

Yamaha XT 660R

Ynt: Yamaha XT 660R sağolun arkadaşlar yok havalar böyle olduğu sürece(dışarıda felaket kar var) takılmaya devam :D
  12. S

Yamaha XT 660R

Ynt: Yamaha XT 660R bu arada başlığı hortlatayım, xt 660 r sahibi olduk sonunda :)

13. S

Yamaha XT 660R

Ynt: Yamaha XT 660R ben yeni başladığım için çinli 200 cc kros aldım şuan, seneye xt660 r almak gibi bir düşüncem var, güzel makine tavsiye ederim. ayrıca ikiteker.org güzel bir site kaliteli seviyeli insanların takıldığı bir yer, motorsiklet merakın varsa okumayı araştırmayı seviyorsan...
  14. S

Yamaha XT 660R

Ynt: Yamaha XT 660R link vermek yasakmı bilmiyorum ama ikiteker.org da geniş anlamda bilgiye ulaşabileceğin bir link bu zamanın varsa oku bakalım http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12134
  15. S

Olumlu Yorum Gelirse, Alıyorum Artık Bu Motoru (Derby Senda 125R)

dostlar abilerim, biliyorum benden bıktınız bir çok başlık açtım sürekli fikir değiştiriyorum ama bir türlü içim rahat etmiyor, ne yapayım honda xl 200 alma hayalimi bir kenera bırakıyorum, bazı nedenleri var ama onu boşverin, derby senda 125 r almaya karar verdim, hoş makina, bir kaç sene beni...

16. S

Sky Team Hakkında =)

Ynt: Sky Team Hakkında =) owl arkadaşım bende senin gibi aynı çelişkiler içerisindeydim, sana tavsiyem xl 200 alman, yalnız hondada düşük km motor bulma şansın çok az, bulsan bile 2004 model fiyat olarak 4500-5000 ytl gözden çıkarman lazım, bu arada orjinal parçalarıda pahalı gerçekten...
  17. S

Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz?

Ynt: Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz? evet honda xl 200 almaya karar verdik yamaha xt 125 harbiden çok küçükmüş, benim boy 180 arkadaşımınki de 186 olduğunu düşünürsek çok ufak kalıcak altımızda, yoğun araştırmalarımız sonucunda xl 200 de karar kıldık, bu sefer fikir...
  18. S

Ynt: Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz? < yamaha xt125 x > yada < yamaha xt125 r > almaya karar verdik, çin malından vazdeçtik, ev arkadaşımla beraber almayı düşünüyorduk ortak yanii, fakat artçıyla motor kullanmaya başlamanın pek iyi fikir olmadığını düşündüğümüzden, 2...

19. S

Ynt: Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz? murat hocam, skyteam gerçekten başlangıç için güzel kafamada yattı aslında ama iki kişi götürmez gibi geldi bana sanki, araştırmalarımız devam ediyor, biraz daha para koyup 400cc honda nx4 falcon alsak fazlamı gelir başlangıç...
  20. S

Ynt: Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz? aslında kafama yattı bu skyteam, ama tereddütlerim de yok değil, bildiğim kadarıyla çin malı, alıpta pişman olmayalı sonra lütfen bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa bilgilerini banada sunabilirlermi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.