Arama sonuçlarınız

1. .com

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar İşte modifiye yapmamızın altında yatan gizli gerçekler şimdi düşünüyorum millet niye büyütüyodu lastikleri jantları diye tüm soruların cevapları aşağıdaki videoda ammaaaaa ikinci videoda makyajın ne kadar işe yaradığını göreceğiz :))))...

2. .com

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Geçen hafta konyada drag yarışlarında varmıştı bir tane şahin kocaman yazmış arka bagaj boyunca SIKINTILI ATMOSFERİK diye :)))) Bu arada günaydın herkeşlere her nerede çamurlanıyor ve çamurlatıyorsa :))))
  3. .com

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Herkeşlere iyi geceler sabahlayacaklara iyi sabahlar çamurlanacaklara iyi kirlenmeler çamurlanmayacaklara ise yok onlara bir sözüm yok zaten Karnım acıktı biraz daha oyalarınsam burada etkinlik diye tutar çorbacı etkinliği isterim ;D ;D ;D

4. .com

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar İyi geceler herkeşlere Millet geziyo ne güzel bizde camın arkasından yağmuru seyrediyoruz fonda da Yağmurun sesine bak aşka davet ediyo çalıyo ama ne davet var ne bişey kimse inanmasın ;D ;D ;D
  5. .com

Wagoneer Pickup Yardım

Ynt: Wagoneer Pickup Yardım Halen güncel

6. .com

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Çentik

7. .com

Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)

Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010) Resimlerin tekmili birden burada inşallah bu kez bir sorun çıkmaz ve linkin açılıp açılmadığından da emin değilim TYT cılar her an bir suikast daha düzenleyebilirler bunlara da ;D ;D ;D http://picasaweb.google.com/108105066010925995651/100SSCAM#
  8. .com

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaşlar Beypazarı gezisinin fotoğraflarını picassa ya attım linki doğrumu acaba eğer öyleyse konuya da koyacağım bu linki http://picasaweb.google.com/108105066010925995651/100SSCAM#
  9. .com

Wagoneer Pickup Yardım

Ynt: Wagoneer Pickup Yardım Valla pek kolay olacağını sanmıyorum halimden en iyi Disco Yavuz anlayacaktır ;D ;D ;D

10. .com

Wagoneer Pickup Yardım

Ynt: Wagoneer Pickup Yardım Ufuk Abiye çıtlattım dün biraz ama konuşuruz şöyle yakın bir yerlere gitsek olabilir aslında bende senin ufaklığı yakından görürüm heç görmedim ya ;D

11. .com

Wagoneer Pickup Yardım

Ynt: Wagoneer Pickup Yardım Aldım sayılır Ama tabikiyediğim kazığı anlatmayacağım aklımda çok deli bir proje var aracı sıfırdan baştan yaratacağım çok özel bir şeyler düşünüyorum bakalım bu gün biraz daha şekillenir aklımda herşeyi planlayıp görüşmeleri vs yapıyorum eğer hepsi aklıma yatarsa...
  12. .com

Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010) Photobucket kıllık yapmış picassaya upload ediyorum birazdan tüm albümün linkini veririm ;)

13. .com

Wagoneer Pickup Yardım

Ynt: Wagoneer Pickup Yardım Yavuz o seviyeyi çoktan geçtim merak etme kaşıntı daha vahim durumda ve mıntıkada (Anladın sen onu) ;D ;D ;D
  14. .com

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar msn adresimde eyvah@eywah.biz off offf Allahım ben ne halt ettim ;D ;D ;D
  15. .com

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Muhterem abilerim sevgili küçüklerim ben kafayı kırdım sanırım ya da Mete Abinin dediği gibi cennetlik oldum boyumdan büyük bir işe kalkışıyorum bana en acil tarafından 67 model wagoneer pickup ile ilgili ne kadar bilgi belge döküman varsa yollayana müteşekkir...

16. .com

Wagoneer Pickup Yardım

Ağalar sanırım ben cennetlik oldum ya da kafayı iyice sıyırdım ve deli bir projeye girişmek üzereyim şu an şase halde bulunan 67 model bir wagoneer pickup için elimde çiçek çukulata gittim vatandaşın birine biraz sıradışı bir restorasyon planlıyorum bu makine için ama elimde doğru dürüst resim...
  17. .com

Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010) Evet doğru çok fazla görüntülendiği için photobucket bant limitini doldurduğunu ve onun için görüntülenemediğini akşama tekrar piccassa ya upload ederim çünki resimler evdeki pc de
  18. .com

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Faruk Abi gerçekten çok iyiymiş ;D ;D ;D

19. .com

Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010) Yok yok ben o resimleri koymadım yoksa mazallah rtük mtük giderdik gümbürtüye ;D ;D ;D
  20. .com

Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010) Yok bir şey Tolga yani önemli bir şey yok ben sana bir ara anlatırım telefonda ya da msn de

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

SON KONULAR

Geri