Arama sonuçlarınız

1. st

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok tekerlekleri düz bassın hayırlısı olsun

2. st

Anadolu’nun Tohumları "Sakin Kentler"de Yeşeriyor

Ynt: Anadolu’nun Tohumları "Sakin Kentler"de Yeşeriyor Serhan bey çok önemli bir konuya değinmişsiniz ama trakyada yetiştirici kredi borçlarını ödeyemez oldu tarlaların % 90 ı ipotekli yarısına yakınıda satılık traktörüne 4 (milyona) mazot koyup çiftçilik yapamaz hale geldi bu tohum konusu...
  3. st

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon ..

4. st

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon .. belçika mavisi
  5. st

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon arazide denedim bence eski halinden kat ve kat iyi ama hiç resim yada video çekme fırsatım olmadı hatta geçen gece hastaya giderken ustayıda aldım işten çok memnun o da bu tipten yükseltme yapacak arkadaşlar olursa ustayı artık tavsiye edebilirim 2 haftadır aracı...

6. st

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon çok fazla resim çekmeye fırsatım olmadı işler bir hayli sıkıştırdı bir de buralarda toz tozuyor çiftlik yolları gayet düzgün ama bir kaç resim var bir de video onu yüklemeye çalışayım ( henüz insanların ilgisine alışamadım birde yakıt tüketimine 100 km de 13 lt...

7. st

Camper Doblo Karavan Yapımı

kolay gelsin güzel bir proje benim bir önerim olacak bagaj kapağı yukarı aclılıyor bunun avantajını kullanarak örnek resimlerde mutfak kısmını dışarı çekmeli raylar ile yapmışlar acaba aynı şekilde oturmak için masa ve oturak yapılamazmı?
  8. st

L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar abicim şu resimlerine hasta oluyorum çok güzel ellerine sağlık
  9. st

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı bol çamurlu resimlerini yakında yükleyicem iki gündür yağmur yağıyor

10. st

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı bu da benim belçika mavim ikinci resim adını aldığı sığır ırkı

11. st

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon selamlar bence bütün bu modifiye yazıları yazıya çok ayrı bir büzellik katmış eninde sonunda yazdıklarınız çiçek bakımı ile alakalı değil paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim
  12. st

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon selamlar abi sizi bir konuda uyarmak isterim silverstone lastiklerin 35 inc olanlarının lastik tırnakları dahil çapı 80 - 81 cm bence daha büyük bir ebat yada başka bir marka düşünün normalde 89 cm civarı olması gerekiyor buda size 4cm daha alçak bir arka...

13. st

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon aracımı bem iş icabı kullanıcam zevk amaçlı araziye sokmuyorum gittiğim yerlerde zaten traktör yolları oluyor o yüzden karın açıları yada ön ve arka tampon vurmaları bende fazla olmuyor en büyük derdim traktör yollarının tekerleklerle haddinden fazla yarılmış olması...
  14. st

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi harika olmuş inşallah uzun yıllar keyifle kullanırsınız
  15. st

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon bu arada hiç yeni foto çekemedim resimleri çekebilmek için ben de sabırsızlanıyorum ama kısmet olmadı düz yoldaki duruşunun da tekrar tekrar fotolarını yüklemek istemedim muhafaza saçları falan kaldı ustanın teslim etmesi gereken büyük bir işi çıktı bende çok sık...

16. st

SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ

Ynt: SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ resimdeki lastikler ile ilgili soru sormak istiyorum bu lastiklerin asfalt üzerindeki ses seviyeleri nasıl ebetlerı nedir ve metre ile ölçtüğünüzde doğrumu çıkıyormu kaplama olarakmı üretilmişler
  17. st

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon 4 adet lastik 3600 35 /12,5/16 285 /85/16 Ebatlarda mickeythompson
  18. st

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon iyi geceler isim işini bu filmlerin hiçbirisini izlemediğim için anlayamadım özür dilerim maliyet konusunda henüz bende bir şey söyleyemiyorum ama tahminlerinizin çok altında çıkacağına eminim birde bu işlerde ustaların fiyat açıklamasından yanayım benim iş...

19. st

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş Güzel bir kapak olmuş İstenmediğimiz yerde durmayı sevmem ama Bu form dastiiir için özel değil Bizim yorum yapmamızı istemiyorsan bir birinizin mail I'ni alın benim haberim bile olmaz
  20. st

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş zaten dacia yapmış ama nereden örnek aldıklarını buldum özellikle arka denge çırpılarını (kollarını) http://www.youtube.com/watch?v=gkdBDp6iYGQ&feature=related

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR