Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Anadolu’nun Tohumları "Sakin Kentler"de Yeşeriyor
Serhan bey çok önemli bir konuya değinmişsiniz
ama trakyada yetiştirici kredi borçlarını ödeyemez oldu tarlaların % 90 ı ipotekli yarısına yakınıda satılık traktörüne 4 (milyona) mazot koyup çiftçilik yapamaz hale geldi bu tohum konusu...
Ynt: L200'den Canavar Kamyon
arazide denedim bence eski halinden kat ve kat iyi ama hiç resim yada video çekme fırsatım olmadı hatta geçen gece hastaya giderken ustayıda aldım işten çok memnun o da bu tipten yükseltme yapacak arkadaşlar olursa ustayı artık tavsiye edebilirim 2 haftadır aracı...
çok fazla resim çekmeye fırsatım olmadı işler bir hayli sıkıştırdı bir de buralarda toz tozuyor çiftlik yolları gayet düzgün ama bir kaç resim var bir de video onu yüklemeye çalışayım ( henüz insanların ilgisine alışamadım birde yakıt tüketimine 100 km de 13 lt...
kolay gelsin güzel bir proje
benim bir önerim olacak bagaj kapağı yukarı aclılıyor bunun avantajını kullanarak örnek resimlerde mutfak kısmını dışarı çekmeli raylar ile yapmışlar acaba aynı şekilde oturmak için masa ve oturak yapılamazmı?
selamlar
bence bütün bu modifiye yazıları yazıya çok ayrı bir büzellik katmış eninde sonunda yazdıklarınız çiçek bakımı ile alakalı değil paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim
selamlar abi sizi bir konuda uyarmak isterim silverstone lastiklerin 35 inc olanlarının lastik tırnakları dahil çapı 80 - 81 cm bence daha büyük bir ebat yada başka bir marka düşünün normalde 89 cm civarı olması gerekiyor buda size 4cm daha alçak bir arka...
aracımı bem iş icabı kullanıcam zevk amaçlı araziye sokmuyorum gittiğim yerlerde zaten traktör yolları oluyor o yüzden karın açıları yada ön ve arka tampon vurmaları bende fazla olmuyor en büyük derdim traktör yollarının tekerleklerle haddinden fazla yarılmış olması...
bu arada hiç yeni foto çekemedim resimleri çekebilmek için ben de sabırsızlanıyorum ama kısmet olmadı düz yoldaki duruşunun da tekrar tekrar fotolarını yüklemek istemedim muhafaza saçları falan kaldı ustanın teslim etmesi gereken büyük bir işi çıktı bende çok sık...
Ynt: SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ
resimdeki lastikler ile ilgili soru sormak istiyorum
bu lastiklerin asfalt üzerindeki ses seviyeleri nasıl
ebetlerı nedir ve metre ile ölçtüğünüzde doğrumu çıkıyormu
kaplama olarakmı üretilmişler
iyi geceler
isim işini bu filmlerin hiçbirisini izlemediğim için anlayamadım özür dilerim
maliyet konusunda henüz bende bir şey söyleyemiyorum ama tahminlerinizin çok altında çıkacağına eminim birde bu işlerde ustaların fiyat açıklamasından yanayım benim iş...
Ynt: Duster Canavar Olmuş
Güzel bir kapak olmuş
İstenmediğimiz yerde durmayı sevmem ama
Bu form dastiiir için özel değil
Bizim yorum yapmamızı istemiyorsan bir birinizin mail I'ni alın benim haberim bile olmaz
Ynt: Duster Canavar Olmuş
zaten dacia yapmış ama nereden örnek aldıklarını buldum özellikle arka denge çırpılarını (kollarını)
http://www.youtube.com/watch?v=gkdBDp6iYGQ&feature=related