Arama sonuçlarınız

1. C

GPS Veri Dosyaları

Ynt: GPS Veri Dosyaları google earth le denedim fakat karışık gibi gösterdi daha sonra diğer programla da deniyeceğim. bilgileriniz için teşekkürler. Barış

2. C

Rota Keşfi ve İşaretleme

Yeni rotalar keşfetmek rota aynı da olsa farklı yoldan gitmek benim hoşuma gider ve genelde böyle yapmaya çalışırım. bu rotaları keşfettikten sonra hem dönüşte kaybolmamak hem bir dahakine aynı yolu kullanmak için doğaya zarar vermeden ve kalıcı olarak nasıl işaretliyebilirim?
  3. C

Atların Kökeni ve At Irkları

Ynt: Atların Kökeni ve At Irkları bursa kayapa köyünde bir arazimiz var yakında değerlendirmeyi düşünüyorum köpek çiftliği hesapları yapıyorum fakat at binmek kiralanarak oldukça pahalıya mal oluyor. kendi atımı alıp hem duygusal bir ilişki hem tecrübe edinmek istiyorum zaten oldukça çok evcil...

4. C

Bursa BUDAK; Uludağ Su Yolu Doğa Yürüyüşü (14 Şubat 2010)

Ynt: Bursa BUDAK; Uludağ Su Yolu Doğa Yürüyüşü (14 Şubat 2010) burası mesken-kuzgunluktan başlayan parkur mu yoksa başka bir yer mi? başka bir yerse parkurun nerden başladıını nasıl gittiğini paylaşırmısınız? Teşekkürler.
  5. C

Doğa Yürüyüşlerindeki Sofralarımızdan Bir Demet (Açken Açmayınız)

Ynt: Doğa Yürüyüşlerindeki Sofralarımızdan Bir Demet (Açken Açmayınız) Felsefe çok güzelmiş :D :D

6. C

GPS Veri Dosyaları

Ynt: GPS Veri Dosyaları bu .gbd leri pcde açıp çıktı alabileceğim bir program varmıdır acaba?

7. C

Ynt: Atların Kökeni ve At Irkları yabani anlamında diyorsan cok ehlilestirilmis değiller ama binilen ve üstünden atmayan hayvanlar, ama kullanım turune yılkı derler kışın salarlar ilkbahar yaz geri dönerler yada gittiği yer belli olduğundan alırlar ama bizim orda atlar karışmaz genelde tanır...
  8. C

Ynt: Atların Kökeni ve At Irkları bir atın aylık bakım masrafı ne kadardır? günde ne kadar egzersiz yapmalıdır? şehir dışında küçük bir arazimiz var her gün ilgilenemem ama kendi basının çaresine bakarmı? gibi sorularım olacak. çankırılı olduğumdan tay almakta güçlük çekmem ama sorumluluğu...
  9. C

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? çadırımın fermuarı bozuldu nasıl ve nereye tamir ettirebilirim o boyda fermuar bulunur mu ? bu konuda tecrübesi olan varmı?

10. C

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları glimmer card nedir ne işe yarar?

11. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben Barış; trekking, kampçılık, dağcılık, fotoğrafçılık, avcılık, binicilik gibi hobilere sahibim. bisikletle ilgilenmek istemişimdir fakat yaşadığım coğrafya bakımından pek mümkün olmamıştır. 1 köpeğim var (bu arkadaşımdan önce 3 tane daha vardı) ve tam...
  12. C

Yeni Üyelere Kısıtlama...

yeni bir üyeyim. burayı rota ararken google aracığılıyla buldum. amacım birkaç rotaya bakıp yakın zamanda yapacağım yürüyüşü rotalandırmaktı fakat üyelerin paylaştığı haritaları ve eklentileri benim gibi yeni üyeler göremiyor. bu demek değildir ki bu siteye yalnız bunun için üye oldum tabiki...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR