Arama sonuçlarınız

1. huntercavdar

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Otelde konaklama!...Kış kampı!..Pek anlam veremedim...

2. huntercavdar

2. Taraklı Karavan Festivali Duyurusu

Takipdeyim.Ama hiç şansımyok.Karavan hala hazırda Marmarisde karavan parkında.İlhan abiciğim yinede çıkmadık canda umut vardır.Çadır kurayım diye düşünüyorum.Karavanlar arasında çürük diş gibi olacak.Hem ben bir organizasyon için ökey vermişdim.Eğer ki iptal veya tarih değişikliğine uğrarsa en...
  3. huntercavdar

Kamp İşyeri acma ???

Ynt: Kamp İşyeri acma ??? Arkadaşım bu sene kısmet olursa o yöreyi gezeceğim.Akeleos da bir kamp yeri daha var.Yola çıktığımda irtibata gezeriz...en azından bir gecede olsa konaklamaya çalışırız...işlerinde de kolaylıklar gelsin...

4. huntercavdar

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Şeker Kanyonu, Safranbolu (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Şeker Kanyonu, Safranbolu (16-17 Temmuz 2011) lhan abiciğim sen o tarihlerde banada hatırlatırsan bir küçük kampta bende ateşe odun atayım...çok sevinirim ...çok eskiden Nallıhan Asartepede Domuz avı yaparken geyik sürüsünle burun buruna gelmiş ve o güzel anı...

5. huntercavdar

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Şeker Kanyonu, Safranbolu (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Şeker Kanyonu, Safranbolu (16-17 Temmuz 2011)

6. huntercavdar

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) Sevgili Gezenbilir gurubu arkadaşlarım.....biraz yoruldum..kendimi bir müddet kızağa çekmem gerekiyor..sizleri özleyeceğim...kendinize iyi bakın..iyi eğlenceler sizleree..( siteyi de incelemeyi...
  7. huntercavdar

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) Ufuk abi tabii ki iş her şeyden önemlidir.umarım ileride tekrar görüşürüz...sanırım Eylül ayına kadar burada olmayacağım...zaten sonbaharda tam gezilecek zamandır...tekrar görüşebilmek umuduyla...
  8. huntercavdar

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) Ufuk abi takipdesin bakıyorum...bende takipdeyim...yanılmıyorsam bir otobüs kiralanacakmış...ama ben kendi aracımla gidip gelmeyi düşünüyorum...

9. huntercavdar

Kamp İşyeri acma ???

Ynt: Kamp İşyeri acma ??? hayırlı olsun arkadaşım...inşallah başarılı olursun..eğer yolum o taraflara düşecek olursa mutlaka haberleşiriz...iyi çalışmalar...

10. huntercavdar

Rahmi's Hotel Antalya Adrasan'da Çadır ve Karavanseverleri Bekliyor

Ynt: Rahmi's Hotel Antalya Adrasan'da Çadır ve Karavanseverleri Bekliyor Arkadaşlar ben sitesindeki yayınlanan dökümü aynen yapıştırdım.Ancak ben de buradaki fiyatların hangi seneye ait olduğunu göremedim.....iletişim koşullarını da en alta ekledim... Fiyatlar Tarih Bungolow AC Bungolow...
  11. huntercavdar

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Bende Doğukan gibi bir tesiz almak istiyorum.başımı ağırtacak ,sorun yaratacak bir işe kalkışmak niyetinde değilim.telsiz kullanma adı altında ehliyetede sahibim.o zamanlar bir ihtiyaç duymadım.ancak şimdilerde arazi ve arazide yürüyüşler...

12. huntercavdar

Kamp İşyeri acma ???

Ynt: Kamp İşyeri acma ??? son durum nedir kamp açma işinde...yaz geldi.planlar ve projeler son haline geldimi...rotalar belirlenip son aşamasına gelmeden gelişmeleri yayınlayın ki bende dahil gelip konaklama şansını yakalayayım...huntercavdar
  13. huntercavdar

Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) hastam var.onun yanında üç gündür refakatçıyım...techizatım yanımda ama yinede olağan bir durum için tedirginim...sabah erken gelirse doktorun talimatı doğrultusunda hareket etmemiz gerekecek....aklım ve gönlüm sizinle....
  14. huntercavdar

Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) sucuk ekmek mi...düşünülür...

15. huntercavdar

Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) her şey tamam.gurupta tamam.eh şimdi dağ-bayır dolaşmak var..dolu bir sırt çantası,bir bidon su,yok yedek elbise falan filan...ne işim var..cadde-sokak & alış-veriş merkezleri varken ,ne işim olur ki dağ &...
  16. huntercavdar

Çanakkale Assos'da Çadır Kamp

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp ----öncelikle dağ ve bayırda konaklama güvencesinden bahsediyorsunuz.ben 32 sene resmi bir avcı olarak kaldığımız ve kurduğumuz çadırlar döneminde hiç bir aksi durumla karşılaşmadık...normalde olan da köylülerin gelen kişilere tedirgin bakış ve kuşkuları da...
  17. huntercavdar

Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011) bu hafta kesikköprüdeki etkinlik suya düştü.Ben dahil gideceklerinde işi ( ortak işimiz ) var...Gidemiyoruz ama Sorgun için yeni çadırları deneme fırsatı doğuyor...Hele çarşamba bir gelsin...

18. huntercavdar

Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011) evet güzel bir gündü benim içinde.tanıdıklar ve tanımadıklar derken bir de bakıyorum ki yazılan yorumlara sanki çoook önceden herkes birbirini tanımak ve tanışmak için can atmış.demekki biz gibi dağlara gelebilecek daha...
  19. huntercavdar

Çekme Karavan Satın Almak İstiyorum.

Ynt: Çekme Karavan Satın Almak İstiyorum. evet arkadasim karavan konusunda artilar ve eksiler icin yazan olursa eksikleri tamamlariz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR