Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kısa Şaje Torbo Dizel Pajero Fotoları
aracınızı gördüm çok güzel bi araç fakat benim satma nedenim aracı begenmediğim içinn değilde maddi sebeblerden ötürü o yüzden birde üstüne para verecek gücüm yok teşekkürler....
ARAÇ SIFIRDAN ÖZENLE TOPLANMIŞTIR... KENDİ ZEVKİN İÇİN YAPTIRDIĞIM BİR ARAÇTIR. ARAÇ YAPLDIKTAN SONRA HİÇ ARAZİ GÖRMEMİŞTİR....(İSTENİRSE ARACIN İLK HALİNDEN İTİBAREN RESİMLERİ GÖNDERİLİR)
1986 MODEL OLAN PAJERO HİDROLİK DİREKSİYON SİSTEMİ VARDIR OFFROAD AKSESUVARLARI RESİMDE GÖRÜLMEKTEDİR HİÇ...
arkadaşlar bütün arazi araçları için komple motor şansuzman ve kaparta aksamları na kadar bütün parçalar ikinci el yada sıfır olarak sizleri yardımcı olunur beyşehirde parçacı orhan atik
arayın mutlaka bir çözümü bulunur kapınıza kadar hizmet verilir
telefon 0 530 4024242
Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz?
bende bir galloperci olarak sölediklerinize katılıyorum ama türkiye tutulmayan özellikle offroadcular tarafından kayda değer bulunmayan bir dört çeker
Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz?
bu araçlar harika jeep ler bana göre fakat türkiyede çok fazla bilinmiyo bu yüzden satmak imkansız gibi özellikle offroadcular kesinlikle tercih etmiyor çünki fazla bi offroad ekipmanı yok aracın