Arama sonuçlarınız

1. ttos

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. metin hocam hayırlı olsun vinç ve tampon:) fırat Allah analı babalı buyutsun biraz gec oldu kusuruma bakma yeni okudum :)

2. ttos

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. metin hocam yarış işleri bitti benim için eğlenceye devam sadece sizin dönüş istikametinizde bulunduğum yerde yakaladım sizi diyelim ;) :)
  3. ttos

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. en guzeli ;) :D :D :D bak bende dikkat çekmemişim ;)

4. ttos

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. nereye kactınız :)? guzel eğlence, evirgan cıkısında serkan ve metin hocamın araçları gordum ama diğer araçları göremedim ;)
  5. ttos

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu murat hocam katılabilecek kafa dengi bir arkadaş yoktu dersem :D işin şakası geçen sene ki masraflar bana yetti ayrıca yarışcılar biraz daha profesyonel araçlara sahipti ve kask falan isteniyordu :) pazar günü erken bitse idi su geçişi falan...

6. ttos

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savas ve çiğdem hanım ilginiz için tesekkur ederiz ancak bir türlü bir çay içmeye bile gelmediniz ;) bu seferkin de birlik oluşturamadık bir dahaki sefere hepberaber hareket edip ortamı paylaşalım :) resimlerinizden müsaadeniz ile bilgisayara...

7. ttos

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. su an için kesin gözüküyor.
  8. ttos

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. anlaşıldı liste başlatmak için kimsenin adım atmaya niyeti yok ben izniniz ile başlatıyorum o zaman en azından kimin ne zaman nereden hareket edeceği kabaca ortaya çıkar :) 1- Sefer Tolga Tos (henüz gün belli değil)
  9. ttos

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu buralardayım :)

10. ttos

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. evet sizin geleceğinizi öğrendim ancak daha gelecek olan varmı acaba daha onceleri buradan liste yapılırdı katılım için hangi gün kim saat kaçta gidebilecek gibi ona görede herkez işine göre hareket edebilirdi:) ben ayın 21 in de akşam üzeri...

11. ttos

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90420.0 arkadaşlar katılım varmı bizden?
  12. ttos

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. alp geçmiş olsun umarım ciddi bir rahatsızlık değildir, aracı hangi ara dere sattın bu yoğunlukta hayırlısı olsun.
  13. ttos

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

14. ttos

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hem temiz olsun hemde 17 olsun biraz zor gözüküyor savas bey :) duzgun bir zj yi 20 den asagı bulabileceğinizi pek sanmıyorum birde aracda offroad donanımı varsa 25 e kadar da cıkabilir ;)
  15. ttos

Off-Road ve Paintball Macerası Raporu

Ynt: Off-Road ve Paintball Macerası Raporu rica ederim, yağmurun da etkisi ile güzel bir çamur etabı oldu hepimiz için :)
  16. ttos

Ynt: Off-Road ve Paintball Macerası Raporu haklısınız çiğdem hanım sizden sonra arkadaşım geldi birde onun ile girdik oralara :)

17. ttos

Ynt: Off-Road ve Paintball Macerası Raporu tam eve dönmek üzere iken karşılaşıp ta katıldığım bu etkinlik gerçekten çok zevkli ve neşeli geçti herkese buradan ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki sizler ile karşılaşmışız :)
  18. ttos

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bayram bu ayın 16 sın da sürprizden Amerika işi çıktı New York a gidiyorum artık oradan bakar alırım ilgin için teşekkür ederim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR