Arama sonuçlarınız

1. megrim

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi O çadırın polleri dış tentede. Sanırım sadece iç tenteyle kurulmuyor bu da demek oluyor ki o tarilerde bu çadırla rahat bir uyku uyuyamazsın. Tek kişilik istiyorsan Karrimor X-Lite X1 tavsiye ederim. Bisikletforum sitesinde biri detaylı incelemesini yayınlamıştı...

2. megrim

Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Tebrik Ederim En İçten Dileklerimle. :)
  3. megrim

Bisikletle Türkiye Turu

Ynt: Bisikletle Türkiye Turu Gökhan Selam, Sesin Çıkmıyor, Nerelerdesin? turunda Başarılar Diliyorum, Umarım Zorunlu Kalmadıkça Kararlılığını Sürdürürsün.

4. megrim

Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız

Ynt: Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız Dediğiniz model şişiriciyi de gördüm hatta hem araç hem de şehir akımından şarj olabilen pilli modelleri de var. Fakat rahat ve kısa sürede şiştiği için 20cm çapında körüklü, basikt bir şişirici iş görecektir diye tahmin ediyorum.
  5. megrim

Karrimor Venture 2 Dome 2

Ynt: Karrimor Venture 2 Dome 2 Teşekkürler.

6. megrim

Karrimor Venture 2 Dome 2

Ynt: Karrimor Venture 2 Dome 2 Bu çadır, sadece iç tente ile kuruluyor mu? Üst yağmur geçirmez tente ile kurulması zorunlu mu?

7. megrim

Ynt: Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız Ürünü bugün teslim aldım, gayet güzel. Fakat yanında en azından körüklü bir ayak pompası almakta fayda var. Yalnızca şişirirken değil, katlanmış hacmini minimuma indirmek için hava emme fonksiyonu da gerekiyor.
  8. megrim

Ynt: Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız Ekonomik ve oldukça kullanılı tavsiye için teşekkür ederim, hemen sipariş verdim kendime. Ağırlığı 1 kg olarak geçiyor. Havası alınıp, katlanmış halinin boyutlarını merak ediyorum.
  9. megrim

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Tavsiye rica ediyorum. Bahar ve yaz aylarında normal irtifada kullanmak üzere, paketlenmiş halinin hacim ve ağırlığını da hesaba katarak, Husky Bizam 2 kişilik çadır modelini almaya karar verdim. Fakat biraz daha bütçemi arttırıp, hem yazın hem de kötü havalarda ve hatta...

10. megrim

Kamp Ocağı Seçimi

Tavsiye rica ediyorum. Bahar ve yaz aylarında, normal irtifada kullanmak üzere pratik bir kamp ocağı arıyorum. İlk aklıma gelen ispirto ocakları oldu. Trangia ve Simon markalarını buldum. Örnek olarak şu mesela: http://www.bahriyeli.com.tr/simon-ocak-ispirto-ocak.html?sl=TR Ve diğer bir...

11. megrim

Kendi İcadım Minik Tablet Ocağı - Esbit Ocağı Alternatifi

Ynt: Kendi İcadım Minik Tablet Ocağı - Esbit Ocağı Alternatifi Teşekkürler, böyle ucuz bir alternatifi de öğrenmiş oldum.
  12. megrim

Araç İçinde Uyumak İçin Uyku Tulumu Tavsiyesi İstiyorum

Ynt: Araç İçinde Uyumak İçin Uyku Tulumu Tavsiyesi İstiyorum Samimi ve bilgilendirici cevaplarınız için çok teşekkür ederim öncelikle. 5 mevsimlik, iyi bir çadır edinmek sanırım en doğrusu. Çadır konusunda kafa takılan şey güvenlik esasında. Yani dışarıdan rahatsız edilebilme durumu. Mesela...

13. megrim

Ynt: Araç İçinde Uyumak İçin Uyku Tulumu Tavsiyesi İstiyorum Hmm, sağ olun, bir göz attım ama maksimum ısıtma süresi 60 dakika diyor. Benim için pek uygun değil sanırım bu süre.
  14. megrim

Tüm gezenbilir.com üyelerine selamlar. İlk mesajım, böyle güzel ve dolu bir paylaşım ortamından nasıl haberim olmadı diye kızıyorum kendime. 26 yaşındayım, ismim Erhan. Kış sporlarıyla ilgileniyorum. Sık sık Kartepe, Uludağ ve Kartalkaya'ya giderim. Aracım ise 2007 Suzuki Swift 4x4. Hem...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR