Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turan bey,kolay gelsin.Oturma gurubunun yatağa dönüştürülmesinde 180 cm.boyu(oturma60+masa70+50cm)50 cm.lik yer için nasıl bir ek parça düşündünüz?
(Sürücü -yolcu koltuğu arasını değerlendirmeniz gerekiyor)
Burak bey,Yan Paneller konusunda da arayışlarınız sürerken aklıma gelen bir konuda da paylaşmadan edemedim.Araç iç izolasyonunuzdaki seçiminizin sözkonusu panellere uygunluğu(izolasyon kesidinin) da önemli.Sizin bunu gözönüne aldığınızı da sanıyorum.Naçizane hatırlattım işte...
Bu arada yine pazartesi vize randevusu aldım Tüv den.Vize yapılıp çekme belgeli ruhsatı değiştireceğim
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93747.120#ixzz2GZZlkMwk
Burak bey,kolay gelsin.Ruhsat değiştirme işlemi 2 kez mi yapılacak?Çünkü karavan tamamlanınca zaten "özel amaçlı...
Burak Bey,
Gelişmeleri izliyorum,size daha fazla kolay gelsin.Siz bu konuda fazlaca azimlisiniz,umudunuzu kırmayın ...İnanıyorum ki bu yaz hedefinizi gerçekleştirirsiniz.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)
Haklısınız,paylaşımlarınızdan yararlananlardanım.
Çalışmalarınız karavanını kendisi imal etmeye çalışan-yada -yaptıran arkadaşlara ışık tutuyor.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)
Kolay gelsin Atila bey,
Koltuk minder sabitlemesi konusunda da mutlaka bir Ar-Ge niz vardır,bunu da açıklamış ve uygulamışsınız.
İyi çalışmalar.
Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....
Sn.umut 7105,2+1 koltuk düzeninde orta yolcu koltuğunun katlanabilir özellikte olması araç içinde-yaşam bölümünden-araç konsoluna ulaşma konusunda hatta zorunlu durumlarda öne geçmeyi kolaylaştırabilecek...
Burak bey,ısıtıcı seçiminde marka ve türler üzerine bazı teknik bilgiler(elk-gaz-mazot harcamaları vb.gibi) aşağıdaki linkte yer alıyor.Selamlar.
http://www.karavanatolia.com/?p=1061
Burak bey,aracınız hayırlı olsun.Karavan imalatınızda kolaylıklar dilerim.
Bu araçların şehir içi kullanımında çok sakin davranmak gerekiyor.Size önerim,kesinlikle geri görüş kamerası ve park sensörü montajı yapmanız-yaptırmanız.Yükseklği benzer araçlardan(13m3-15m3) fazla olduğundan daha da...
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY
Ali bey & Bülent Usta,kolay gelsin iyi çalışmalar...
Ali bey tanıtımınız gözümden kaçmış,şimdiden hayırlı olsun iyi gezilerde kullanmanız dileğimle.