Arama sonuçlarınız

1. ustaoglu

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Anladım... Çok teşekkür ederim :)

2. ustaoglu

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar bu araçtan haberiniz var mı? Hangi ülkede hala üretiliyor... http://www.toyota.com.au/landcruiser-70-series
  3. ustaoglu

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Arkadaşlar camper ne demek?

4. ustaoglu

Lada Niva Hummere karşı

Ynt: Lada Niva Hummere karşı Arkadaşlar az para ile çok iş yapan bir araç lada niva... Sanıyorum ki ön ve arka kilit yok sadece orta da kilit var. Peki Öne ve arkaya kilit takıp altınada araziye uygun 4 tane lastik taktık mı defender, dicovery ve g gibi arazi araçlarından ne eksiği kalıyor. Bir...
  5. ustaoglu

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Dün hiç sıkılmadan 1. sayfadan tam 45. sayfaya kadar tek tek baktım :) Resim yükleyen arkadaşlara teşekkürler ;)

6. ustaoglu

MAN MXXL 24 AH 8X8

Ynt: MAN MXXL 24 AH 8X8 Böyle bir aracı çölde ne olarak kullanıyolar acaba çok merak ettim... Hiç bir amaçları olmadan tamamen zevkleri için para harcıyolar!...

7. ustaoglu

MAN TGA 6x6 Off-Road Karavanı

Ynt: MAN TGA 6x6 Off-Road Karavanı Bununla dünya turuna çıkacaksın :) Heryeri keşfedersin ama yakıtı insanın iflağını gere :D
  8. ustaoglu

MAN Kat A1 8x8

Ynt: MAN Kat A1 8x8 Lastik tekerlekli tank :)
  9. ustaoglu

Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. Arkadaşlar konuyu okumaya çalıştım ancak kilit takma konusunda birşey göremedim... Sonradan kilit takmak sıkıntı yaratırmı yoksa kolay ve orjinal bir şekilde takılabilir mi? Ayrıca fiyat olarak ne olur?

10. ustaoglu

Tata T 35 Kamyonetlerini Unimog Şanzıman ve Dingilleri takılabilir mi ?

Ynt: Tata T 35 Kamyonetlerini Unimog Şanzıman ve Dingilleri takılabilir mi ? Bence alınası durumda bir unimog alıp herşeyini sıfırdan yapmak daha mantıklı gibi... Tabii ki fiyat olarak fazla tutacaktır ama en azından orjinal olur diye düşünüyorum... Tabii karar yine sizin :)

11. ustaoglu

Camel Trophy Discoların Listeli Özellikleri ve Dahası

Ynt: Camel Trophy Discoların Listeli Özellikleri ve Dahası Onur bey, oldukça açıklayıcı yazmışsınız... Cevabınız için çok teşekkür ederim :)
  12. ustaoglu

Camel Trophy Discoların Listeli Özellikleri ve Dahası

Ynt: Camel Trophy Discoların Listeli Özellikleri ve Dahası Camel Trophy ve G4 Challange nedir? Yani küçüklüğümden beri bu iki şeyin macere dolu olduğunu biliyorum ancak ne amaçla yapıldığını nerden nereye ve kuralları var mı yok mu bilmiyorum... Ayrıca başka markaların bu tarz isimle...

13. ustaoglu

Navara'ya LSD Takılması ?..

Ynt: Navara'ya LSD Takılması ?.. Tüm 4x4 navaralarda 4 low diff lock modu var... Bu önde ve arkada lsd olduğu anlamına gelmez mi?
  14. ustaoglu

Nissan Navara

Ynt: Nissan Navara Barbaros bey... Navarayı satıp hilux veya lc arasında kalmanıza sebeb nedir acaba. Arazi kabiliyeti toyota modellerine göre daha mı kötü...
  15. ustaoglu

Willys Tarihçe

Ynt: Willys Tarihçe Birşey merak ediyorum. Willys adını cj serisine cj serside wrangler a mı bıraktı... Yani ben o şekilde biliyorum. Bu bilgi doğru mu yanlış mı?

16. ustaoglu

Yeni Defender Geliyor...

Ynt: Yeni Defender Geliyor... Elbette göreceli... Ben bu özellikleri ararken siz aramazsınız :) Bana uygun sanırım disco 4 :D
  17. ustaoglu

Yeni Defender Geliyor...

Ynt: Yeni Defender Geliyor... Yazsa problem yok yani :D Aslında aynı sınıfta Mercedes G var ve hiç bir sorunu yok ama fiyatıda tabii pek alınası değil... Ben defendere böylede çok beğeniyorum ancak çok param olsa defender alsam günlük kullanmak için alla bir araç daha almak gerekir diye...
  18. ustaoglu

Yeni Defender Geliyor...

Ynt: Yeni Defender Geliyor... Yunus bey 2009 larını da biliyorum ancak içine bindiğinizde 2009 model G konforu ve kalitesi yok... Yani kalitesini geçtim en azından kapı panzotunda düzgün bir şekilde kol dayama olabilir yada otomatik dijital klima yada bir navigasyon. Ayrıca otomatik vites...

19. ustaoglu

Yeni Defender Geliyor...

Ynt: Yeni Defender Geliyor... Görsel olarak pek değişmesine gerek yok bu hali oldukça güzel ama bence içini az daha lüks ve ergonomik hale getirmeleri lazımr... Mercedes G nasıl ki ufak makyajlarla güzelleşiyor nasıl ki içinde ki kalite her makyajda artıyor ancak arazisinden bırakın kaybetmeyi...
  20. ustaoglu

Jeep Cherokee mi ?Grand Cherokee mi?

Ynt: Jeep Cherokee mi ?Grand Cherokee mi? Ben jeep'lerin fabrika çıkış arazi kabileyetlerinin oldukça iyi olduğunu biliyorum... Yani jeep'ten kastım... Cherokee ve Grand Cherokee. Kasa kodlarını tam olarak bilmiyorum ancak Cherokee sanırım 87-88 gibi grand cherokee'de 92-93 yılında üretime...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

SON KONULAR

Geri