Arama sonuçlarınız

1. es45

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Öncelikle Yeni ufuklara yelken açtığın için senin adına sevindim.emektar.. yeni sahiplerinde hayata devam eder kıymet bilinir inşallah. Dediklerine aynen katılıyorum..bu işler kalıbı dök hemen montaj yap demekle olmuyor..işin...

2. es45

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Memlekette tavan ve kalıbı var ..en yakın örnek ..Bülent Özgen ..yüksek tavan kalıbı mevcut..izmirdede açılır tavan için kendi tavanını feda edecek arkadaşta var..Amaaaaaa...tavanı dökecek polyesterci yok..adamlar zor işi sevmiyor..ayrıca...
  3. es45

Kamp İçim Güneş Enerjisi Kullanımı.

Ynt: Kamp İçim Güneş Enerjisi Kullanımı. http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-elektrik-enerji-gunes-panelleri-turkwatt-tw20-kamp-seti-190379183/detay

4. es45

ARAÇ ALACAKLAR DİKKAT 174000 kilometre 95000 oldu

Ynt: Araç Alacaklar Dikkat 174000 Kilometre 95000 Oldu Herkeze merhabalar.. Bu memleketin insanları okadar iyi niyetliki ..çakalların sofrasına düşmeye dursun..madur olanlara geçmiş olsun diliyorum..forumdada 3 aydan beri eşim için arac arıyorum diye msj atmıştım..nihayet 20 gün önce...
  5. es45

Akyaka'da Haftasonu

Ynt: Akyaka'da Haftasonu Sezon dışı çok daha keyifli..en güzelini yapmışsınız..yolu düşen herkez o çamlıkta illa konaklıyor nedense :)

6. es45

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Tahminlerde biraz doğruluk payı var aslında :) lpg tankını kullanmaya başlamadan önce bu konuda hiç bir bilgim yoktu işin açıkcası..aracı aldığımda trumanın lpg ile çalıştığını okuyunca zaten forumda konusu vardır ve yazmışımdır.. çok araştırdım.. daha sonra lpg montajı yapan...

7. es45

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Takıldığında şamandırayı iptal ettik zaten..3 yıldır bu şekilde kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım..hem truma hem ocağı bu şekilde kullanıyorum halen..20 tl lik gaz koca sezon beni idare ediyor..
  8. es45

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri peki benim dedantör nasıl çalışıyor..fotoğraf eski biraz ama bu şekilde bağlantı..
  9. es45

Otomatik+hatcback Aranıyor

Ynt: Otomatik+hatcback Aranıyor Aranan kan bulunmuştur..teşekkür ederim..

10. es45

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri tüp çıkışına yada ocağa giden bakır boruya 50 mbar dedantör takarsanız işinizi görür..

11. es45

Ynt: Otomatik+hatcback Aranıyor Eşimde sormazmı ..bu arabayı banamı....yoksa..kendinemi aldın ???? :)
  12. es45

Ynt: Otomatik+hatcback Aranıyor Güncel..

13. es45

Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında?

Ynt: Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında? selam dostlar.. Yüce devletimizin bir ayıbını ve bir birey olarak serzenişimi dile getirmek istiyorum.. 1997 yılından beri maden sektöründe görev yapmaktayım..11 yılı yer altında görev aldım..kamuda çalışmaktayım..1998 yılı...
  14. es45

Eşim için Otomatik vites+Hatcback+Benzin(LPG) bir araç arıyorum..(getz..c3..corsa)olabilir..
  15. es45

Motor İçin Yağ Katkısı Kullanmalımıyım?

Ynt: Motor İçin Yağ Katkısı Kullanmalımıyım? merhabalar.. dizel westfalia için her yağ değişiminde http://www.hepsiburada.com/liste/motor-onarici-400-ml-restore/productDetails.aspx?productId=otfalfa30002&categoryId=26005&SKU=OTFALFA30002 bu ürünü kullanıyorum..orjinal USA malı..barkodu 5...

16. es45

Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4 Hayırlı uğurlu olsun mustafa..kazasız belasız kullanmak nasip olsun.. ;) ;) not..taban döşemesini yaptıktan sonramı tahliye boruları için delik açacaksın ? sevgiyle kal. erim özbiler
  17. es45

Çeki Demirine Takılan Bisiklet Taşıyıcı

Ynt: Çeki Demirine Takılan Bisiklet Taşıyıcı estafurullah ..ne demek. adres verirseniz fotokopisinide ceker gönderebilirim..en azından sizin çabalarınız ve sonuçu ,böyle bir proje yapmak isteyenlere ışık tutar.. sevgiyle kalın..
  18. es45

Çeki Demirine Takılan Bisiklet Taşıyıcı

Ynt: Çeki Demirine Takılan Bisiklet Taşıyıcı Emeğinize sağlık..umarım sonuç başarılı olur..insel hocamın bisikletliğinden bende kullanıyorum ve çok memnunum..her yönden ergenomik..size fikir vermesi açısından kullanma klavuzunu gönderebilirim..bağlantı ve montajı için işinize yarayabilir...

19. es45

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

Ynt: Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli? Merhabalar dostlar.. aracım Volkswagen T3 westfalia..haliyle iç hacim olarak dar..hanımla tek anlaşamadığımız konu ise kasetli tuvalet..defalarca ikna etmeye çalışsam da başarılı olamadım..acil durumlar için hep almayı istemişimdir..gerçi ikimizinde bu...
  20. es45

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Benim araçta en küçük(30 lt) lpg tankı var ..hem yemek hemde ısınmak (trumatic) için kullanıyorum..levent abi bana kızacak ama ben sabitledim..dışarıdan dolum ağızı yaptırdım..20 tl lik gaz beni koca yaz idare ediyor..extra olarak gaz kaçak alarmı ve 1 adet 2 kg lık 1 adet 1 kg...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.