Arama sonuçlarınız

1. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Neden manuel istiyorsun?

2. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Oooo Bülent Abi baksana Doğuş her zamanki gibi formunda, projeleri de süper ötesi, benim araç gibi ufak projelerle ilgilenmez adam :D
  3. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Doğuş aracını manuelle değiştirmek istiyormuş Bülent Abi :D

4. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar O km almayı düşünüyorum ben Doğuş, ama sen üste 40-50 verirsen düşünebilirim :D
  5. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Otomatik almayı düşünüyorum Tolgacım, hem hanımında kullanmama için bahanesi kalmayacak böylece ;)

6. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bende aracı satmayı düşünüyorum, fikir vermesi açısından ne kadara aldınız söyleyebilir misiniz?

7. Sinbad

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Carbon clean uygulaması ve Auto turbo timer montajı yapıldı
  8. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Sende taktırdın yani :) Onu biliyorum ve yapıyorum da ama motor durduktan sonra kilitliyor galiba, galiba diyorum çünkü kontrol etmedim
  9. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Günaydın Arkadaşlar, Mstdgkbn, aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim 2 gün önce aracın rutin bakımına ek olarak carbon clean ve otm turbo timer montajını yaptırdım. Carbon clean işlemini düşünenler için dün İstanbul'dan Manisa'ya geldim ve araç...

10. Sinbad

Gezenbilir Manisa Grubu

Ynt: Gezenbilir Manisa Grubu Merhaba Cavid Bey...

11. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Paylaşımlar için teşekkürler, kareler çok güzel... Bülent Abi ilk yağmurda değerlendirmek lazım o parkuru, planlama yaparsanız aman beni de ekleyin :)
  12. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Herkese günaydın, Tolga 28 hava az değil mi, lastikte erken yıpranma başlar diye biliyorum. Bülent Abi merhaba, benim araba Erol'da hala, bugün çıkarsa sizin tarafta olacağım, sen de müsaitsen sana uğrarım

13. Sinbad

Gezenbilir Manisa Grubu

Ynt: Gezenbilir Manisa Grubu Merhaba, Her ne kadar ikametgahım nedeniyle Kars grubunda ve de İzmir grubunda olsam da yurtta olduğum süre içerisinde de Manisa Merkezde de uzun süre kaldığım oluyor, İzmir grubuyla beraber ya da Manisa grubunun düzenlediği etkinlikler olursa katılmak isterim...
  14. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Ön takımda rot ayarını zor tutturduk, sol aksın oradaki kısımların ölçülerinde farklılık var sanki, uygun kumpas bulup ölçemedim, geldiğimde senin ve Element'in arabalarıyla karşılaştırıcam, gerekirse tek tek tüm kısımları ölçmeyi düşünüyorum, tabi sende izin verirsen...
  15. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bülent Abi ben Manisa'dayım, dün geldim, birkaç hafta daha buralardayım sonra İstanbul'a geleceğim; araçta birkaç ufak tefek sorun var hem gelip onları halledicem hem de sefer hazırlığına başlayacağım. Orada olursan sana uğrarım, sende bu taraflara gelirsen ara lütfen...

16. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Sende haklısın Tolgacım; 100'den sora yakıt sarfiyatı acaip artıyor da ayağa söz geçiremiyorum ki, bir türlü beceremedim ibreyi 90'da tutmayı, cruise'e alınca da iyice sıkıcı oluyor yolculuk, hem otoban harici pekte işe yaramıyor cruise control. Bakalım ne duyarsam...
  17. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Hızlanması, ivmelenmesi daha da iyileşiyorsa son süratin düşmesi çokta önemli değil, sonuçta hepimizin araçları çoğunlukla arazi için modifiye edilmiş araçlar, hem böylece biraz daha yavaşlamış olurum, yeterki yakıt sarfiyatı azalsın. Bugün Konya'dan Manisa'ya tam bir...
  18. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Siteye göz gezdirdim şimdi, ben de bulamadım. Montaj hakkında haklsınız tabi ki, bende öyle bir usta bulabilseydim epey rahatlayacağım ya nerde :( Bizim Tolga nereden temin etti acaba; bulamadıysa kesin başka bir araç için olanını alıp üzerinde oynamıştır :) Peki...

19. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Ben de yakıttan yana epey dertliyim, bir de biraz süratli kullanınca sarfiyatı 16 litreyi buluyor, ayna mahruti dewğişimini nasıl ve nerede yaptınız, ne kadara mal oluyor?
  20. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Hayırlısı Tolga, projem var dediğin ev almak mıydı, bende satınca yeni baştan bir araç toplayacaksın sanmıştım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR