Arama sonuçlarınız

1. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Canın sağolsun, o kadar meşguliyet unuttun tabi bizi :D Arabanın satışından naber, var mı bir gelişme?

2. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Doğuş, yardırıyor dediğin düpedüz sarhoş, ne yapmaya çalıştığıda belli :D Tolga turbo timer için link vereceksin hala :) baktım senin link yollayacağın yok ben de siparişi verdim, 1 hafta oldu, bir aksilik olmazsa 10-15 gün sonra elimde...
  3. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Tolga, bunda manuel versiyon yazıyor ve başka açıklama yok, öyle yazdığına göre birde otomatiği var :) nedir farkları?

4. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Tolga, bunda manuel versiyon yazıyor ve başka açıklama yok, öyle yazdığına göre birde otomatiği var :) nedir farkları?
  5. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Tolga turbo timerin linkini versene, bende sipariş vereyim

6. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Sen yine yapacak birşeyler bulursun nasılsa, erken konuşma bence :) Şaseyi yapman akıllıca olmuş, benim şasede de ufak tefek pas kusmaları var, bir iki yeri idareten zımparalayıp sprey boya ile kapattım, ama en kısa zamanda senin yaptığın gibi yapmak şart. 20 kutu...

7. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Takman şarttı yani... güle güle kullan öyleyse
  8. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Araban ne güzel parlamış Doğuş ama sisler olmamış, kötü durmuş, bence...
  9. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bak bir bahane daha buldun kendine , hazır kamuoyuda oluştu lastikleri değiştirmen şart artık :D

10. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Rotil için gidince böyle olmuş, ya daha büyük bir değişiklik için gitseydin ne olacaktı acaba :D

11. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Biri Tolga'ya dur desin, yine kaşıntısı tutmuş anlaşılan :D bu sefer ne yaptın hele bir anlatta bizde bilelim...
  12. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Güzel resimler, Doğuş sen baya baya OFF-ROAD'cu olmuşsun, biz de sana laf söylüyoruz, paçan bile çamur olmuş yaw senin :D

13. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Buralara gelmek isteyene vize sormuyorlar Doğuş, hazır sıcaklıkta burada 13 derece gel misafirmiz ol ;)
  14. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Artık bilmiyorum, biraz ciddi geldi bana ;) Hem madem iddialısın bu kadar sizin orada etkinlikti geziydi epey bir düzenleniyor, yeni bir pistiniz de var, orada gösterirsin hünerlerini, bizde navaracı bir kardeşimizle gurur duyarız böylece :) Dediğim gibi Doğuş, bozulmak...
  15. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Yeni aracınız hayırlı olsun Kürşad Bey, kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum... Ya Doğuş kardeşim mesajlarını okuyorum, karışmayacağım dedim ama olmuyor, bozulma ama nedir senin bu bilmemne yarıştırma huyun, forumda ki çoğu arkadaş araçlarıyla ülkenin etrafını...

16. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Yok, o kadar da değil ;)
  17. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Abi nedir ya, İstanbul'dan 1500, Antalya'dan da 1900-2000 kmcik ;D
  18. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Siz gelmeden önce ben birkaç kez sizin oralara gelirim, ev sahibi yerine misafir oluruz napalım

19. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Siz bir gelebilseniz tekila olur rakıda ama nerdeee, zor gelirsiniz :)
  20. Sinbad

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Madem bu kadar ısrar ediyorsunuz, tekila olsun tamam :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR